تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 98 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

من هم به تازگی این تی وی رو خریداری کردم و هر گلی یه عیبی هم داره دیگه و اینجا دیگه بحث پول و آش نیست چون اگه بخوای
    پول بیشتری هم بدی بازم تکنولوژی روز به روز پیشرفت میکنه و فردا باز پشیمون میشی .

چرا هی میگید این تی وی فلان مشکل رو داره ، بگردید دنبال راه حل

حالا یه نرم افزار معرفی کنید که بتونه زیر نویس فارسی رو به فیلم بچسبونه من از ImTOO Video Converter Ultimate استفاده کردم
    هم میتونه فیلم رو برش بده هم با کیفیت اصلی میشه کانورت کرد (حتی فیلم های با کیفیت بالا ) و هم میتونه زیر نویس رو به فیلم بچسبونه .
    من زیر نویس با فرمت STR رو امتحان کردم ولی نشد (البته فارسی نشد ولی زبان دیگه میشه )

با تشکر .
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 11-09-2011 at 11:24.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از کجا میشه یک ------ پر سرعت پیدا کرد؟ ممنون.
    برای مجانی اینجا رو چک کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای پولی اینجا
    کد:

من هم به تازگی این تی وی رو خریداری کردم و هر گلی یه عیبی هم داره دیگه و اینجا دیگه بحث پول و آش نیست چون اگه بخوای
    پول بیشتری هم بدی بازم تکنولوژی روز به روز پیشرفت میکنه و فردا باز پشیمون میشی .
    چرا هی میگید این تی وی فلان مشکل رو داره ، بگردید دنبال راه حل
    حالا یه نرم افزار معرفی کنید که بتونه زیر نویس فارسی رو به فیلم بچسبونه من از ImTOO Video Converter Ultimate استفاده کردم
    هم میتونه فیلم رو برش بده هم با کیفیت اصلی میشه کانورت کرد (حتی فیلم های با کیفیت بالا ) و هم میتونه زیر نویس رو به فیلم بچسبونه .
    من زیر نویس با فرمت STR رو امتحان کردم ولی نشد (البته فارسی نشد ولی زبان دیگه میشه )
    با تشکر .
    آخه این گل یه ایراداتی داره که یه خزه اونارو نداره (چی گفتم ! )
    اینکه سونی اینقدر بی فکری کرده که از ntfs پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فایل بالای 4 گیگ نمیشه وصل کرد به usb یعنی چی ؟ یعنی نمیشه فیلم کیفیت hd نگا کرد (از طریق دانلود)
    اینکه محصول توی ایران گارانتی و نمایندگی داشته باشه پول گارانتی بدی ، زبان تی وی فارسی باشه و زیرنویس فارسی نخونه خیلی دیگه ناجوره
    توی تبلیغات کلی سروصدا در مورد اسمارت تی وی اش کنه و بگه اسکایپ داریم و فلان و ... بعد کار نکنه .....
    پشتیبانی افتضاح هم که دیگه
    در مورد اون برنامه که گفتی هم مشکل همه همون زیرنویس فارسیه

3. 7 کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اینکه سونی اینقدر بی فکری کرده که از ntfs پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فایل بالای 4 گیگ نمیشه وصل کرد به usb یعنی چی ؟ یعنی نمیشه فیلم کیفیت hd نگا کرد (از طریق دانلود)
    اینکه محصول توی ایران گارانتی و نمایندگی داشته باشه پول گارانتی بدی ، زبان تی وی فارسی باشه و زیرنویس فارسی نخونه خیلی دیگه ناجوره
    توی تبلیغات کلی سروصدا در مورد اسمارت تی وی اش کنه و بگه اسکایپ داریم و فلان و ... بعد کار نکنه .....
    به شدت تایید میشه
    شدتش داره از کیبوردم میزنه بیرون
    الان تموم دکمه های کیبوردم تو صورت tv خورد شد

5. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من به تازگی ("46 520 EX) خریدم ویه تجربیاتی رو در زمینه خرید این تی وی کسب کردم که اینجا بیان میکنم .
    اول این که دیگه پشت تی وی ساخت شرکت سونی ایران و ساخت مالزی نوشته نمیشه و این مربوط به مدل 2010 این تی وی هست
    و در مدل های 2011 پشت همه تی وی ها نوشته میشه PRODOUCT OF SONY CORP و فقط یک راه برای تشخیص اینکه تی وی مونتاژ ایران هست
    یا مالزی وجود داره که اون هم شماره سریال هست یعنی اگه اول شماره سریال با 9 شروع میشد تی وی مونتاژ مالزی هست
    و اگر با 7 شروع میشد مونتاژ ایران هست که من همون مالزی رو گرفتم و مهمتر از همه اینکه قیمت های هر دو یکسان است
    و بسته به شایعات موجود ممکن است که فروشنده کمی مالزی رو گرانتر بفروشه .
    ( من این اطلاعات رو از نمایندگی شماره یک سونی بدست اوردم واین برابری قیمت هم در اونجا فقط دیدم )
    دوم فقط از نمایندگی خرید کنید نه مغازه هایی که از همه نوع تی وی دارند البته برای کسانی که کلی خودشون رو خسته میکنن
    و فقط برای خرید تی وی به مرزها میرن فرقی نمیکنه .
    سوم میدونید که گارانتی محصولات سونی انحصاری هست و مربوط به شرکت بوققققققق هست پس هواستان را جمع کنید .
    چهارم این تی وی نسبت به قیمتش بسیار عالی و پر فروش هست و لازم نیست فقط برای کمی کیفیت بیشتر فقط یه کم ، 500 هزار تومان
    بیشتر پول بدید ، چون شما پول سه بعدی بودن تی وی که یک قابلیت سخت افزاری هست را هم دارید میدید و هیچ استفاده ای ازش نمیکنید (720 EX)
    پنجم اگر امکان امدن به تهران رو دارید حتما بیاد و از خیابان جمهوری بازدید کنید و همه مدل ها رو مورد مقایسه قرار بدید و با
    اطلاعات کاملی که فروشنده در اختیارتان قرار میده با اطمینان خرید کنید . من خودم به انبار نماینگی رفتم و دیدم که افرادی از
    شهر های دور مثل کاشان تی وی خریده بودن .
    امید وارم مفید بوده باشه .
    راستی معایب تی وی رو بیان نکنید بگردید دنبال راه حل و پاسخ را با دوستان به اشتراک بذارید .
    من خودم معایب این تی وی که زیاد هم مهم نیست و یکم آدم رو به کانوت و تکه کردن فیلم و غیره وادار میکنه رو میدونم و
    اگه راه حل ساده تری پیدا کردم قرار میدم که دیگران هم استفاده کنند .

7. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

برای مجانی اینجا رو چک کن
    کد:
    برای پولی اینجا
    کد:

درسته ولی شما هرس نخور و خون نجست رو کثیف نکن هر چی بیشتر پست بدی که این تی وی بدر د
    نمیخوره بیشتر از خریدت ناراضی میشی .
    اتفقاا برای من یه حالتی پیش اومد که بار اول که تی وی رو خریدم دو سه روز استفاده کردم و دو باره پس دادم و بار دوم هم همین تی وی رو خریدم
    این جور که شما هرس میخورید فکر کنم بهتره یه سنما خانوادگی بگیرید .
    دست آخر جوش نزن بگرد دنبال راه حل .
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 12-09-2011 at 14:18.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من به تازگی ("46 520 EX) خریدم ویه تجربیاتی رو در زمینه خرید این تی وی کسب کردم که اینجا بیان میکنم .
    اول این که دیگه پشت تی وی ساخت شرکت سونی ایران و ساخت مالزی نوشته نمیشه و این مربوط به مدل 2010 این تی وی هست
    و در مدل های 2011 پشت همه تی وی ها نوشته میشه PRODOUCT OF SONY CORP و فقط یک راه برای تشخیص اینکه تی وی مونتاژ ایران هست
    یا مالزی وجود داره که اون هم شماره سریال هست یعنی اگه اول شماره سریال با 9 شروع میشد تی وی مونتاژ مالزی هست
    و اگر با 7 شروع میشد مونتاژ ایران هست که من همون مالزی رو گرفتم و مهمتر از همه اینکه قیمت های هر دو یکسان است
    و بسته به شایعات موجود ممکن است که فروشنده کمی مالزی رو گرانتر بفروشه .
    ( من این اطلاعات رو از نمایندگی شماره یک سونی بدست اوردم واین برابری قیمت هم در اونجا فقط دیدم )
    دوم فقط از نمایندگی خرید کنید نه مغازه هایی که از همه نوع تی وی دارند البته برای کسانی که کلی خودشون رو خسته میکنن
    و فقط برای خرید تی وی به مرزها میرن فرقی نمیکنه .
    سوم میدونید که گارانتی محصولات سونی انحصاری هست و مربوط به شرکت بوققققققق هست پس هواستان را جمع کنید .
    چهارم این تی وی نسبت به قیمتش بسیار عالی و پر فروش هست و لازم نیست فقط برای کمی کیفیت بیشتر فقط یه کم ، 500 هزار تومان
    بیشتر پول بدید ، چون شما پول سه بعدی بودن تی وی که یک قابلیت سخت افزاری هست را هم دارید میدید و هیچ استفاده ای ازش نمیکنید (720 EX)
    پنجم اگر امکان امدن به تهران رو دارید حتما بیاد و از خیابان جمهوری بازدید کنید و همه مدل ها رو مورد مقایسه قرار بدید و با
    اطلاعات کاملی که فروشنده در اختیارتان قرار میده با اطمینان خرید کنید . من خودم به انبار نماینگی رفتم و دیدم که افرادی از
    شهر های دور مثل کاشان تی وی خریده بودن .
    امید وارم مفید بوده باشه .
    راستی معایب تی وی رو بیان نکنید بگردید دنبال راه حل و پاسخ را با دوستان به اشتراک بذارید .
    من خودم معایب این تی وی که زیاد هم مهم نیست و یکم آدم رو به کانوت و تکه کردن فیلم و غیره وادار میکنه رو میدونم و
    اگه راه حل ساده تری پیدا کردم قرار میدم که دیگران هم استفاده کنند .
    درسته ولی شما هرس نخور و خون نجست رو کثیف نکن هر چی بیشتر پست بدی که این تی وی بدر د
    اتفقاا برای من یه حالتی پیش اومد که بار اول که تی وی رو خریدم دو سه روز استفاده کردم و دو باره پس دادم و بار دوم هم همین تی وی رو خریدم
    به طور کلی خسته نباشید
    توهین زشت ترین نوع شوخیه
    و اساسا شما تازه خرید کردی یکم جو گیری
    تهران 2 میلیون پول دادی نه
    یه سری به پستهای اول تا حالا بنداز متوجه خیلی چیزا میشی

10. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

به طور کلی خسته نباشید
    توهین زشت ترین نوع شوخیه
    شرمنده ولی شما بد برداشت کردی چون ما خیلی از این جملات استفاده میکنیم و این رو نوعی تسکین
    میدونیم البته در تهران شما رو نمیدونم که تو اصفهان جه معنی میده .

از نمایندگی شماره یک خریدم 1960 البته قبلی که گفتم خریده بودم 1820 که پس دادم
    حمل نصب رایگان هم داشت .

همه پست هارو از اول تا آخر خوندم بیشتر درباره این بود که چرا این تی وی فلان کارو نمیتونه بکنه .

در حالت کلی فکر کنم شما با EX720 موافق باشید که باید بگم همه مثل شما به آسونی پول در نمیارن
    که بخوان پانصد تومان بیشتر پول بدن فقط برای یه کم کیفیت بیشتر .

با تشکر .

راستی من با شما نبودم که شما خودتو ناراحت میکنی (بازم میگم جوش نزن تا کامروا باشی )
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 13-09-2011 at 08:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

با سلام مجدد
    2 تا برنامه پیدا کردم که بدون افت کیفیت تصویر میتونن زیر نویس رو به فیلم بچسبونن واین دقیقاهمان چیزی بود که من دنبالش بودم.
    و الان هم روی فیلم آواتار و کتاب الهی این کارو انجام دادم و تست کردم و قسمتی از فیلمهارونشستم وبا همان کیفیت فایل اصلی که درمانیتور دیده بودم تماشا کردم حتی زیر نویس رو هم با اینکه بزرگ کرده بودم باز هم شفاف بود و اصلا افت نکرده بود.
    اشتباه نشه زیر نویس فارسی رو میگما نه انگلیسی یا زبان دیگه.
    انشاالله اگه خدا بخواهد ماه بعدیعنی 7،8روزدیگه معرفیشون میکنم چون الان باید برم شهرستان کار دارم.
    با تشکر فعلا خداحافظ

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به طور کلی خسته نباشید
    توهین زشت ترین نوع شوخیه
    شرمنده ولی شما بد برداشت کردی چون ما خیلی از این جملات استفاده میکنیم و این رو نوعی تسکین
    میدونیم البته در تهران شما رو نمیدونم که تو اصفهان جه معنی میده .
    از نمایندگی شماره یک خریدم 1960 البته قبلی که گفتم خریده بودم 1820 که پس دادم
    حمل نصب رایگان هم داشت .
    همه پست هارو از اول تا آخر خوندم بیشتر درباره این بود که چرا این تی وی فلان کارو نمیتونه بکنه .
    در حالت کلی فکر کنم شما با EX720 موافق باشید که باید بگم همه مثل شما به آسونی پول در نمیارن
    که بخوان پانصد تومان بیشتر پول بدن فقط برای یه کم کیفیت بیشتر .
    با تشکر .
    راستی من با شما نبودم که شما خودتو ناراحت میکنی (بازم میگم جوش نزن تا کامروا باشی )
    لازم نبود اینقدر دعوا راه بندازید
    خوبی های این تی وی رو همه می دونن پس ما اومدیم اشکالات اش رو گفتیم تا بقیه بهتر تصمیم گیری کنند یا سینما خانگی مکمل اش رو بگیرن .
    الان خودم هم سینما خانگی رو از سونی گرفتم اما usb اش ویژگی ها و فرمت هایی که می خونه از خوده usb تی وی کمتره و هیچ استفاده ای برام نداره (فقط برای سی دی و دی وی دی استفاده میشه)
    بعدشم این توهین خیلی بزرگی به یک مشتری هست که زنگ بزنی به پشتیبانی بگه شماره سونی اصلی (ژاپن) رو از تلفن خونه مون بگیر اونجا سوالت رو بپرس

14. 2 کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. جناب hero2011 من nx720 دارم به نت وصل شدم مشکلی ندارم. اما با اسکایپ دقیق نمیدونم چکار کنم وقتی روی اسکایپ اوکی میکنم یک ارور در مورد وبکم میده که من ندارم. چند تا سوال داشتم.1-شما وبکم اصلی خود سونی که توصیه کرده تهیه کردید؟قیمتش؟ واز کجا تهیه کردین؟ 2 - ایا میشه یک وبکم دیگه نصب کرد که سونی نباشه.3- برنامه اسکایپ فکر نکنم نیازی به ------ داشته باشه چون فری است درسته؟4- در مدل nx720در منو چیزکها اسکایپ و تیوتر و فیس بوک هست ایا بازم نیاز به بروزرسانی ورژن tv هست یا خیر؟5-یک چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر مسینجر اسکایپ رو دارن حتما باید وبکم باشه تا اسکایپ باز بشه ؟ اخه شاید یکی بخواد فقط چت کنه نیازی به وب و صدا نباشه جریانش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •