تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 68 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 671

نام تاپيک: سال سومی ها بیان تو ( امتحان نهایی )

داره خودمونی میشه XFIGHT3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی چیزی از علوی نمیدوونه؟
    چنتا از دوستای من تابستون سال قبل رفتن 1 میلیون دادن واسه تدریس همه درسا ولی آخر سر هیچ کدوم راضی نبودن ! میگفتن تو کلاس معلم مثالای فوق راحتی رو حل میکرد ما هم فکر میکردیم که دیگه حسابان و فیزیک و ... فول شدیم ولی وقتی که مدرسه شروع شد ... !

الان دیگه بعضی از کتابا هستن که از معلم خصوصی هم بهترن ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله برای کنکور بهترین کتاب گاج سفیده چون همش تست کنکوره . اما کسی که سال سومه باید برای سال سوم بخونه . من امسال یک تست هم نزدم و همه رو تشریحی خوندم .
    برای تست زدن وقت هست وقت کم نمیاره کسی تو پیش . هر چیزی به وقت خودش . الان شما تست بزنی تاثیرش خیلی کمتر ازونیه که فکر میکنی . بم اثبات شده . خیلی از نکات ریز رو هم یادت میره .

من مدرسه ی تیزهوشانم و یدونه (حتی یدونه) دبیر خوب هم نداره بر خلاف تصور همه ! اگه من و دوستام چیزی بلدیم همش به لطف کتابایی مثل الگو و گاج و مبتکران بوده .
    قدر این نعمات رو بدونید . همه که معلم خوب ندارن . نظر سنجی کردیم محبوب ترین معلم شد معلم هندسه ! میدونی چرا ؟
    هیچکار خاصی نکرد فقط کتاب درسی رو تموم کرد . جزوه و اینام در حد حل تمرینای کتاب بود !
    بر عکس بقیه معلمای ما توهم برشون داشته علامه ی دهر ان ! جزوه میگن که باید تو طول سال 3 تا دفترو پر کنی ! آخرشم جزوشون به درد عمه اشون میخوره بس که مزخرفه . جدا میگم من اگه فیزیک رمزینه رو نداشتم امسال یک کلمه هم فیزیک بلد نبودم .
    معلم اگه خوب باشه کمکت می کنه. ما فقط معلم دریاضی و شیمی درست حسابی داریم تو مدرسه بقیه کلاَ شوتن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

هــــم ، تاپیک از پست های تک خطی و بی محتوا رسید به پست های مفید که آدم وقتی میخونه واقعا لذت میبره ... احسنتم !
    مخصوصا مطالب برای جوجه سال دومی ای مثل من جالب هست ! خصوصا بحث در رابطه با کتاب های کمک آموزشی ... چون مدرسه ای که ما توش داریم ادامه تحصیل میدیم ، بد ترین دبیرهای شهر رو داره !!

من تصمیم داشتم برای سال سوم ( که امتحاناتمون نهایی هست ) تمام کتاب های گلواژه رو بخرم .
    هم به عنوان تست و حل مسئله ، هم به عنوان آموزش و درس نامه هایی که داره ...

خصوصا وقتی پست چند تا بچه ها ، به خصوص پست محمد عزیز ( آلتِرنا ) رو خوندم گفتم از شما که امسال سوم هستید هم بپرسم ،
    به نظرتون ، تمام سری گلواژه رو بخرم خوبه ؟
    یا کتاب های بهتری هم به منظور درس نامه ، تست ، حل مسئله به همراه پاسخ تشریحی وجود داره ؟

مثلا :
    معلمای ما بیشتر جزوه میگفتن ولی توی همون چزوه از سوال ها گاج - نوبل- سوالای امتحان نهایی استفاده میکردن
    والا من اوايل سال خيلي به كتاب هاي كمك درسي ( تست) گير مي دادم ولي كم كم فهميدم هيچ چيز مهمتر از

كتاب درسي نيست... تا جايي كه با همين متن كتاب خوندن رتبه ام تو كانون تا مرز 1 رقمي (10) رسيد

ولي به نظر من حسابان گاج سفيد بهترين كتاب تست حسابانه

من اين كتاب ها رو تا حدي خوندم :

1.شيمي مبتكران

2.فيزيك انرزي اتمي

3.هندسه گاج
    .
    .
    .
    کتابایی که خوندم اینا بودن امسال :

حسابان :آموزش الگو 2 جلدی - تست الگو (این دو تا محشرن ! ) - دیفرانسیل رمزینه (فقط حد و مشتقش رو البته ! عالیه ! سال بعد حتما بخرید ) -3495 سوال حسابان مبتکران (اینو تابستون کار کردم . سوالاش واقعا سختن)
    فیزیک : رمزینه . واقعا خوب بود . خیلی کمکم کرد
    عربی : سبز قلمچی . (بهترین کتاب دنیا ! )
    ادبیات گاج سبز
    جبر : خوشخوان (واقعا سوالاش خوب بود . بعضیاش سوالای المپیاد بود )

درسای دیگه فقط کتاب درسی بود .
    الان انقدر کتاب درسی معرفی شده که آدم میمونه کدوم رو بگیره ...
    گاج سفید ، مبتکران ، خوش خوان ، دو سالانه ، رمزینه ، گلواژه و ... کدوم ؟!

پ ن : جوجه دومی ها که امکان شرکت در بحث های شمارو دارن ؟!

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دوستان به نظرتون امتحان حسابان امروز راحت بود؟
    من با اين كه كلي خونده بودم ولي زير 10 ميگيرم
    دقيقا چيزايي كه معلممون فرصت نكرده بود برامون بگه اومده بود

5. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من کتابای گلواژه رو خریدم ولی هیچ کدوم رو نخوندم
    بد نیست بخری خوبه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

من کتابای گلواژه رو خریدم ولی هیچ کدوم رو نخوندم

بد نیست بخری خوبه....
    من خودم گلواژه برای سال دوم رو دارم و خیلی راضی هستم ...
    فقط میخوام ببینم ، اگه کتاب های بهتر و انتخاب های بهتری هست اونا رو بگیرم بخونم !

برای مطالعه ی آزاد نمیخوام که چیزهای خیلی سخت کار کنه و آدم از اون درس بدش بیاد !
    در حد امتحان نهایی و کنکور و پرسش های کتبی و شفاهی کلاسی باشه ...

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان به نظرتون امتحان حسابان امروز راحت بود؟
    من با اين كه كلي خونده بودم ولي زير 10 ميگيرم
    دقيقا چيزايي كه معلممون فرصت نكرده بود برامون بگه اومده بود
    خیر دوست عزیز راحت نبود ولی ما این جا نابغه زیاد داریم جوابتون رو هم تو پیغام خصوصی میدم

9. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هــــم ، تاپیک از پست های تک خطی و بی محتوا رسید به پست های مفید که آدم وقتی میخونه واقعا لذت میبره ... احسنتم !
    مخصوصا مطالب برای جوجه سال دومی ای مثل من جالب هست ! خصوصا بحث در رابطه با کتاب های کمک آموزشی ... چون مدرسه ای که ما توش داریم ادامه تحصیل میدیم ، بد ترین دبیرهای شهر رو داره !!

من تصمیم داشتم برای سال سوم ( که امتحاناتمون نهایی هست ) تمام کتاب های گلواژه رو بخرم .
    هم به عنوان تست و حل مسئله ، هم به عنوان آموزش و درس نامه هایی که داره ...

خصوصا وقتی پست چند تا بچه ها ، به خصوص پست محمد عزیز ( آلتِرنا ) رو خوندم گفتم از شما که امسال سوم هستید هم بپرسم ،
    یا کتاب های بهتری هم به منظور درس نامه ، تست ، حل مسئله به همراه پاسخ تشریحی وجود داره ؟

مثلا :

الان انقدر کتاب درسی معرفی شده که آدم میمونه کدوم رو بگیره ...
    گاج سفید ، مبتکران ، خوش خوان ، دو سالانه ، رمزینه ، گلواژه و ... کدوم ؟!

پ ن : جوجه دومی ها که امکان شرکت در بحث های شمارو دارن ؟!
    سلام به شما دوست عزیز

من به شخصه نظرم رو اینجا مینویسم شاید به دردت بخوره ...

مورد اول اینکه هیچ انتشاراتی همه ی درس هاش خوب نیست ... ! مثلا در درس شیمی کتاب مبتکران کتاب فوق العاده ای هست اما در رابطه با حسابان سوالهای خیلی سنگینی داره

مورد دوم اینکه شما اصلا نباید از سال سوم شروع به تست زدن کنی ! چون همه چی رو با تست یاد میگیری و در امتحانات نهایی که باید کامل و تشریجی پاسخ بدی به مشکل بر میخوری

مورد سوم اینکه تا حد امکان از کتاب های آموزشی استفاده نکن ! فقط فقط کتاب رو بخون و از کتاب های کمک آموزشی به عنوان درک بهتر درس استفاده کن بدین صورت که :
    واسه هر درسی به خصوص دروسی مثل فیزیک ، شیمی ، ریاضی و هر درسی که توش ضعیف هستی کتاب های مسئله رو بگیر و همون روزی که معلم درس میده تمام و کمال توی کلاس حاضر باش و درس رو به دقت گوش کن و بعد از ظهر تمام تمرینات مخصوص اون مبحث که توی کتاب کمک آموزشی اومده حل کن

واسه معرفی کتاب هم من بهت بگم که تا حد زیادی به خودت بستگی داره که با خوندن کدوم کتاب راحت تر میفهمی ...

اما پیشنهاد من :

عربی (3) : گاج سبز محوری و ایاد فیلی
    شیمی (3) : انتشارات مبتکران
    هندسه (2) : اتشارات رمزینه
    حسابان : واسه آموزش کتاب سبز کانون و واسه تمرین کتاب گاج قرمز
    دین و زندگی ( خیلی ها بهش اهمیت نمیدن ولی بدون کسایی که با مطالعه ی درست این درس موفق شدن توی یه دانشگاه خوب قبول بشن ) : کتاب آیات و نکات گاج و کتاب دین و زندگی جامع کنکور انتشارات مبتکران
    جبر و احتمال : گاج - پرسمان ( کتاب مشکی )
    زبان : اصلا نیازی به کتاب کمک آموزشی نداره و با کلاس زبان رفتن کارت راه میوفته
    فیزیک : انتشارات مبتکران
    زبان فارسی : انشارات گاج کتاب سبز محوری

شاد باشید

11. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خوبی محمد جان ؟
    عرضم به حضورت که حتما اینکار رو بکن !
    گلواژه ی درس های عربی - شیمی - دین و زندگی - ادبیات - زبان فارسی رو من یه هفته قبل امتحانا گرفتم و دیدم کتابای واقعا خوبین
    کتاب ادبیاتش خیلی خوبه ! در سطح گاج سبز و حتی بعضی جاها از گاج هم بهتره با اینکه حجمش شاید حدودا یک سوم باشه
    کتاب دین و زندگیش هم تستاش خوبه هم اینکه درسو کامل طبقه بندی کرده و نیاز نداری از رو کتاب درسی بخونی
    کتاب شیمی هم درسنامه داده و کامل سوالای امتحان نهایی رو بررسی کرده
    زبان فارسیش به خصوص عالیه ! من کلی وقت دنبال یه زبان فارسی ساده و کم حجم بودم . کتاب سبز و دو جلد سبطی رو داشتم اما این حجمش کمه و خوراک دو روز مونده به امتحانه

اما من توصیه جدی میکنم و اینکه تا واقعا نیاز نداشتی کتاب نگیر ! در اینصورت خودت لاشم باز نمیکنی ! یعنی وقتی کتاب رو کار کن که درسای معلم و کتاب درسیتو خوب فهمیده باشی . حالا اگه چند تا سوال دیدی که نتونستی حل کنی خودت ترغیب میشی بیشتر کار کنی تا تواناییت بیشتر شه . پس کتاب رو واسه اینکه نیاز داری بخر نه واسه اینکه ممکنه بش نیاز پیدا کنی

موفق باشی

خیر دوست عزیز راحت نبود ولی ما این جا نابغه زیاد داریم جوابتون رو هم تو پیغام خصوصی میدم
    عزیز من نابغه چیه ؟گزینه دو با هر آدم گره گوری مصاحبه کرد همه 20 میشدن !

+

بچه ها من اساسی رفت تو حالم ! ظاهرا همه 20 میشن . کاش امتحانو سخت تر میدادن که بالای 19 کم داشته باشیم . :(
    (در حالت فعلی حق خیلیا ضایع میشه بخاطر رقابت نزدیک)

13. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز من نابغه چیه ؟گزینه دو با هر آدم گره گوری مصاحبه کرد همه 20 میشدن !
    شما هروقت با چشمای خودت کارنامه اون افراد رو دیدی باور کن تازه الان با این همه نرم افزارهای ادیت و ... دیگه واقعا نمیشه فهمید نمره واقعی هر کی چند میشه بعدشم منم باشم که تو تلویزیون باهام مصاحبه کنن میگم 20 میشم تا جلو مردم ضایع نشم بگن یارو خنگه

15. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •