دقیقا داستان شماره دو رو ادامه میده!
دقیقا داستان شماره دو رو ادامه میده!
من تو کالاف 2 عشق تیریپ و ماسک Ghost بودم. بعضی ها می گن وقتی داشتن میسوزوندنمون دستشو اورده به سمتمون. من هرچی نگاه کردم همچین چیزی ندیدم.خیلی دوست دارم تو mw3 .. Ghost باشه
سلام
من آخر نفهمیدم چرا SHEPHERDخیانت کرد؟
فکر کنم به خاطر سرباز هاش توی افغانستان همشون کشته شدن و کسی صداش در نیومد از اونجای که این خیانت دولت به شپرد و سرباز هاش بود انتقام گرفت.
شفرد 20000 یا 40000 (دقیقا نمیدونم) سرباز رو میفرسته برای دستگری Al'asad . اون منطقه رو بمب هسته ای میزنه al'asad و همه اون سربازا میمیرند . دولت آمریکا شفرد رو مقصر میدونه و شفرد میخواست خودشو قهرمان اعلام کنه . پس میبینه که با کشتن Macarov خودش میتونه قهرمان جنگ بشه . به خاطر همین تمامی رقیباشو میخواسته ورداره که خیانت میکنه .
در اواخر بازی یه جنگ سه طرفه بود بین پرایس ، مکاروف و شفرد
تا جایی که من یادمه الاسد تو اون حاذثه ی هسته ای نمیمیره بلکه توسط کاپیتان پرایس دقیق یادم نیست کشته میشه یا دستگیر میشه
دقیقا
Al Asad توی انبار وقتی که به پرایس زنگ میزنند و بهش دستور میدن اونو میکشه
دوستان یه چیز جالب اینه که تو این نسخه مک تیویش تو task force 141 هستش که یه شاخه از cia هست ولی تو تو کال آف 4 تو sas بود که مال انگلستان بود ولی خوب cia مال آمریکاست.
ولی تو بازی پرچم انگلستان رو بازوشه!
کسی نمی دونه تو نسخه ی بعدی موست وانتد هست یا برا دولت کنن؟
خیر
اگر اشتباه نکنم عمران زاخائف به موبایل اسد زنگ میزنه و پرایس به محض اینکه جواب میده میفهمه مغز متفکر جریان زاخائف هستش به همین خاطر وجود اسد رو بی مورد میبینه و میکشتش و بعدش یاد گذشته میفته که تو یه ماموریت تک تیراندازی دست زاخائف رو با تیر زده
سلام دوستان:
من خیلی حرفه ای بازی نمی کنم. یعنی به اصطلاح بازی خور نیستم. یه چندتا سوال مبتدی دارم !
اول اینکه این بازی دقیقا چند مدت دیگه میاد؟
دوم اینکه پس اون black ops چی بود که ما بازی کردیم؟
یعنی mw نبود ؟
تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)