پچ 1.1 رو چیکار کنم 3 , 4 بار دانلود کردم با IDM به 99.90% که میرسه میمونه ... !؟! لطفا کمک کنید ...
پچ 1.1 رو چیکار کنم 3 , 4 بار دانلود کردم با IDM به 99.90% که میرسه میمونه ... !؟! لطفا کمک کنید ...
دوستان یکی واسه ی من فایل MSVCR100.dll رو آپ میکنه؟
ممنون. ( خدا بگم چیکار نکنه این نیلوفر آبی رو )
شایان جان، بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مثله اینکه اینطوری نمیشه بازی بیش تر از اینا کمبود داره واسه من
میگم تو اینجا : \Program Files\The Witcher 2 کلا چندتا فایل .dll وجود داره؟ من الان 2 تا رو DL کردم میخوام ببینم چندتایه؟
جالبه.
من بازی رو رو بالاترین گرافیک که گذاشتم انگار بهتر اجرا میشه.
الان هم درایور جدید NVIDIA رو که تازه اومده دانلود کردم و یه خورده رو بالاترین جزئیات بازی کردم که فریم متوسط 37 گرفتم که به نظرم خیلی خوبه.
از پوشه ی The Wtcher 2/ Bin/... و The Witcher 2/... عکس گرفتم، امیدوارم کمکت کنه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها از لینک زیر تغییرات پچ جدید رو می تونید ببینید:
(این پچ قراره امروز منتشر بشه.)
یه خبر بسیار عجیب هم بدم! طبق گفته ی CDPR حجم این پچ حدود 9 گیگ خواهد بود!! هنوز باورم نمیشه و امیدوارم شایعه باشه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان پچ ورژن 1.2 این بازی هم عرضه شد، حجمش هم 68MB :
!!!
تو پس این فایل هایی که برام آپ کردی رو از کجا پیدا کردی؟ دقیقا اونحجایی رو میخوام که این فایل ها هست![]()
من فکر کردم می دونی !! این فایل های Dll. رو اگه 64 بیت داری باید بریزی تو پوشه ی C:\Windows\SysWOW64 و اگه 32 بیت داری باید بریزی تو پوشه ی C:\Windows\System32 . نه تو پوشه ی بازی![]()
من یه مشکلی دارم ! هم پچه قبلی ، هم این پچ ، وقتی میخوام نصب کنم ، میزنه Error Creating Temporary File ! لطفا یکی کمک کنه ;S
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)