تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 21 از 49 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

چقد بده از تیمی که Most Successfull نیست 4تا بخوری
    پشت بارسا قایم نشین...زشته

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

امیدوارم خنده هات بعد بازی فینال هم پا برجا باشه !

Most Successful l

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ای بابا !
    به جای اینکه طرفدارای بارسا بیان کری بخونن طرفدارای میلان میان ... چه وضعشه
    +
    امسال همین Most Successful کلابتون از تیم 6ــم انگلیس باخت !
    و اگه انقدر به تیمتون افتخار می کنید پس چرا بارسا رو وسیله ی انتقام قرار میدید ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهتره بی خیال این بحث بشین فایده نداره
    اون دوست منچستری هم قبلا باهاشون یک بحثی داشتم زیاد منطقی نیستن
    این بحث رو کنار بذارین بهتره.
    اینطوری هر کسی به اون تیم یک چیزی میگه باعث میشه بقیه هم وارد بحث بشن
    همینطوریش از بحث اصلی خارج شدین

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

ای بابا !
    به جای اینکه طرفدارای بارسا بیان کری بخونن طرفدارای میلان میان ... چه وضعشه
    +
    امسال همین Most Successful کلابتون از تیم 6ــم انگلیس باخت !
    و اگه انقدر به تیمتون افتخار می کنید پس چرا بارسا رو وسیله ی انتقام قرار میدید ؟
    یادم به هری ردنپ و تاتنهام نبود
    دیگه پشت تیمای دیگه قایم میشن دیگه....گربه میگه دنبال من میکنی....بزار ببره بیاد
    Most Successful l
    most successfull فرقی نداره
    هر دو فرمش درسته
    Last edited by shutdown; 20-05-2011 at 22:25.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

خنده داره وقتی کسی نمیتونه حقایق رو بپذیره به حاشیه ها میپردازه ! من نه طرفدار بارسا هستم نه منچستر . واقعا ارزش ادامه جواب دادن ندارین و به خاطر خودتون

خودم رو خراب نمیکنم . دیگران بهتر تشخیص میدن که چه جوری بحث رو عوض کردن به جای بازی فینال به بازی گذشته میلان پرداختن !
    Last edited by A.N.A.P; 21-05-2011 at 00:04.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

وقتی بدون فکر نظر میدی و تیم دیگه رو کوچیک میشمری انتظار نداری که بیایم ازت تعریف کنیم....برو اول پست خودت که مارو تحریک کرد رو بخون....
    باشه...دیگه نمیگیم میلان 4تا خورد و از تیم 6م انگلیس هم نبردچون ربطی به فینال نداره.....
    بیخیال....
    یه مصاحبه از فرگوسن میخوندم خیلی زیبا بود...کاش میتونستم اینجا بزارم اما نمیشه....
    در مورد بارسلونا میگفت:
    همه میگن نقطه قوت بارسا خط میانی بارسا هست...اما من میگم نقطه قوتش تیم بودن بارسا هست....اونا از دروازه تا خط حمله یه تیم هستند و یه هدف رو دنبال میکنند اون هم شکست دادن و ارائه بازی حجومی هست....کاری که منچستر یونایتد همیشه سعی داشته انجام بده...کسی که مقابل بارسا دفاعی بازی کنه ضربه میخوره و ما هم تیم بسیار منسجم و هماهنگی هستیم که به ارائه بازی که هوادارامون بهش عادت دارن اهمیت میدیم و مطمئنا بازی خودمون رو انجام میدیم....وقتی به این بارسا فکر میکنم یاد فینال رم میفتم...اونها فوق العاده هستند و من هم متوجه شدم که چرا اون بازی رو باختیم!
    من از الان فکر میکنم تا 28می بهترین ترکیب رو به زمین بفرستم
    منبع روزنامه فاناتیک(متعصب)

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پل اسکولز: بارسلونا بهترین تیم تاریخ است!

این هافبک باتجربه که دوست دارد در فینال ومبلی در ترکیب اصلی شیاطین سرخ قرار بگیرد مطمئن است که تیمش می تواند برای تیم حریف مشکلات زیادی ایجاد کند و انتقام شکست دو سال قبل را بگیرند

سایت گل- پل اسکولز، ستاره باتجربه منچستریونایتد، تیم بارسلونا را مورد ستایش قرار داد و گفت که همه تیم های می خواهند از سبک بازی این تیم تقلید کنند.
    این هافبک باتجربه که دوست دارد در فینال ومبلی در ترکیب اصلی شیاطین سرخ قرار بگیرد مطمئن است که تیمش می تواند برای تیم حریف مشکلات زیادی ایجاد کند و انتقام شکست 2-0 دو سال قبل را بگیرند.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" ما هم تیم بسیار خوبی هستیم. بارسلونا احتمالا بهترین تیمی است که تاکنون دنیای فوتبال به خود دیده و سبک بازی آنها طوری است که ما می خواهیم آن را دنبال کنیم.
    البته ما باید به توانایی های خودمان تکیه کنیم و راه خودمان را برای شکست دادن آنها پیدا کنیم. آنها بازیکنان سریعی داریم که از کیفیت بالایی برخوردارند. ما می دانیم که می توانیم به خوبی آنها بازی کنیم. باید امیدوار باشیم که این مسئله را ثابت کنیم.
    فینال رم ناامید کننده بود. ما اخیرا آن بازی را یک بار دیگر نگاه کردیم و چیزهای خوبی در آن دیدیم چیزهایی که من به یاد نداشتم زیرا آن بازی را هرگز نگاه نکرده بودم.
    ما همه بعد از آن بازی ناراحت بودیم خیلی خوب است که حالا این فرصت را داریم که بهتر کار کنیم. بارسلونا تیم بزرگی است اما من فکر می کنم که ما هم تیم بزرگی هستیم."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

الکس فرگوسن: برنامه ای برای بازنشستگی ندارم/اگر همسرم راضی نبود، من را از خانه بیرون می انداخت
    سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد که برنامه ای برای بازنشستگی ندارد و در چند فصل آینده نیز در الدترافورد خواهد ماند.

این مربی 69 ساله در ابتدا تصمیم داشت در 2002 از دنیای فوتبال خداحافظی کند اما تصمیمش را تغییر داد و از آن زمان 5 قهرمانی دیگر در لیگ برتر به دست آورد تا رکورد قهرمانی های شیاطین سرخ در لیگ برتر را به 19 برساند.

او در مراسم جشن سالانه باشگاه گفت:" من برنامه ای برای بازنشستگی ندارم و همسرم، کتی، نیز از این مسئله راضی است. وگرنه من را از خانه بیرون می انداخت.

مسئله اصلی این است که تا وقتی از نظر سلامتی وضعیت مناسبی داشته باشم، ادامه خواهم داد."

شاگردان فرگوسن این هفته در الدترافورد میزبان بلکپول خواهند بود اما مطمئنا دیداری که ذهن آنها را مشغول کرده، فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلوناست.

فرگوسن تیمش را مورد ستایش قرار داد و گفت که از همین حالا برای انتخاب ترکیب اصلی دچار سردرد شده است.

" ما هسته اصلی تیم را می شناسیم. در ضمن بازیکنان دیگری هم هستند که شایسته قرار گرفتن در ترکیب اصلی اند اما ما تنها می توانیم 11 نفر را انتخاب کنیم. این وحشتناک ترین بخش مربی گری است. واقعا دردناک است.

این چیزی است که اصلا نمی توانید نسبت به آن بی تفاوت باشید. من باید ترکیب اصلی را انتخاب کنم و چند بازیکن خوب را کنار بگذارم. امیدوارم همه بازیکنانی که در رقابتهای اروپایی برای تیم بازی کردند در پایان راضی باشند و ما قهرمان نیز بشویم.

ما در دیدارهای اروپایی فوق العاده بودیم. ما حتی یک گل در خارج از خانه نخوردیم. برای شکست دادن چلسی باید خیلی خوب بازی کنید. آنها تیمی باتجربه و قدرتمند هستند. باید به بازیکنان من به خاطر این نمایش فوق العاده شان احترام بگذارید."

سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ گفت که کسب دوازدهمین قهرمانی در لیگ برتر به اندازه اولین قهرمانی سخت بود.

" این قهرمانی از قهرمانی سال 1993 آسان تر نبود. این دستاورد بزرگی برای همه ماست و همه در آن سهیم هستند. من از این قهرمانی به اندازه اولین قهرمانی ام لذت بردم. هر چقدر بیشتر در یک این باشگاه بمانید، قهرمانی به یک چالش بزرگتر تبدیل می شود.

اگر در هر بازی 10 گل نزنیم، مورد انتقاد قرار می گیریم. انتظارات خیلی بالاست البته ما و طرفداران هم توقعات زیادی داریم. آنها می خواهند بهترین بازی تیم شان را ببینند.

بله، می توانید به نمایش های ما در خارج از خانه انتقادات زیادی وارد کنید. واقعا ناامید کننده بودند اما در بازی های خانگی خیلی فوق العاده بودیم. ما بیش از هر تیم دیگری گلزنی کردیم. سخت است به چنین بازی هایی انتقاد وارد کرد."

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

مسي:منچستريونايتد دنبال خراب كردن بازي ما نيست!

ليونل مسي فينال بارسلونا- منچستريونايتد را رويايي دانست و در عين حال رئالي‌ها را هم به صورت غيرمستقيم مورد انتقاد قرار داد.

بهترين بازيکن جهان در دو سال اخير درباره‌ي ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا،‌عنوان کرد: منچستريونايتد تيم بسيار قدرتمندي است. آنها با سبک خاص بازي خود مقابل ما به ميدان خواهند رفت. بيشترين احترام و ارزش را براي الکس فرگوسن قائل هستم. کسي که بتواند چندين و چند سال در يک تيم بماند و مداوم تيمش را قهرمان کند، بايد يک آدم استثنايي و فوق العاده باشد.

مسي با انتقاد غيرمستقيم از رئال مادريد ادامه داد: منچستريونايتد طبق نظر فرگوسن بازي مي کند. او دائما شيوه‌ي بازي تيمش را بهبود مي بخشد. آنها تيم بسيار قدرتمندي هستند که به خراب کردن تيم ما فکر نمي کنند!

ستاره‌ي آرژانتيني درباره‌ي فينال همچنين اظهار کرد: فينال بارسلونا - منچستريونايتد يک فينال روياي است. آنها به اندازه‌ي تيم ما قدرتمند هستند و همين مساله من را متقاعد مي کند که يک فينال عال و تماشايي پيش رو خواهيم داشت.

مسي که اين روزها بحث مقايسه‌اش با مارادونا و ساير اسطوره‌هاي فوتبال جهان به طورجدي در رسانه‌ها مطرح مي شود، درباره‌ي اين موضوع گفت: نمي دانم که بازيکن بزرگي به اندازه‌ي مارادونا يا پله هستم يا خير. هر دوي آنها بازيکنان بسيار بزرگي هستند و با تيم‌هاي ملي کشورشان به موفقيت‌هاي زيادي دست پيدا کرده‌اند و اين چيزي است که من در آن مشکل دارم و نتوانسته‌ام آن را انجام بدهم. مساله‌ي ديگري که وجود دارد اين است که چندان منطقي به نظر نمي رسد که بازيکنان دوره‌هاي مختلف را با هم مقايسه کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مگه به سختی 2-0 پیروز شد ؟
    اینم هایلایت بازی....فقط نیمه اول هست...نیمه دوم هم اون بقل هست...
    ببین بعدا حرف بزن
    ....
    امار بازی هم هست...اون رو حتما ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •