ريفر چيه ديگه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟در ضمن اين شخصي كه ميخوام لپ تاپ رو ازش بخرم ميگه گارانتي داره...حالا اسم گارانتيش رو نميدونم ديگه.
ريفر چيه ديگه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟در ضمن اين شخصي كه ميخوام لپ تاپ رو ازش بخرم ميگه گارانتي داره...حالا اسم گارانتيش رو نميدونم ديگه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
چقدر دردسر داره تشخيص ريفر بودن يا نبودن....ريفر يعني اين لپ تاپ تعمير شده؟؟حالا اگه ربفر باشه خيلي مشكل ايجاد ميكنه؟؟؟من از يه جايي قسطي ميخوام بخرم ... و اون هم كه لپ تاپهاش ريفر هستش...چه كار كنم به نظرتون ؟؟؟قيد 5110 رو بزنم و acer 5742 بگيرم؟؟؟يه نفر يه توضيح كامل بده من متوجه شم لطفا...
مرسي
در ضمن اگه ميشه اين سريال رو هم چك كنيد ببينيد ريفر هست يا نه....JL10VP1
ممنون
بله ریفر یعنی لپ تاپ رو یه جایی مثلا تو آمریکا سفارش دادن بعد که جنس رو فرستادن مشخص شده یه قطعه اش مثلا صفحه نمایشش ایراد داشته و جنس رو برگردوندن کارخونه، بعد کارخونه اصلاحش کرده داده به یه بازار دیگه مثلا خاورمیانه . الان ممکنه اون لپ تاپ سالم باشه ولی خوب تعمیری بحساب میاد و احتمال خرابیش بیشتر از یک لپ تاپ سالم دست نخورده هست.
متاسفانه این سرویس تگ هم مثل قبلی هستش مال هنگ کنگ - بدون گارانتی و احتمال خیلی زیاد ریفر.در ضمن اگه ميشه اين سريال رو هم چك كنيد ببينيد ريفر هست يا نه....JL10VP1
ممنون
در اینجا سرویس تگ هاتون رو چک کنید:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by persianboy2000; 20-06-2011 at 15:22.
ممنون...يعني همه لپ تاپ هاي ريفر به مشكل بر ميخورند؟؟؟اصلا امكان نداره كه مشكلي پيش نياد واسشون؟؟
راستش من تو يه مغازه خدمات كامپيوتري كار ميكنم كه لپ تاپ هاي دل رو هم كار ميكنه و الان ميخواستم واسه خودم يه لپ تاپ بگيرم ...تا الان هم واسه چند نفر 5110 core i5 & core i3 آورديم ...ويندوزش رو هم خودم ريختم ولي مشكل نديدم.......
اگه ميشه در مورد مشكل سندي بريج هم يه توضيحي بديد...اين لپ تاپ هاي ريفر اين مشكل رو دارند يا خير؟؟
Last edited by prong; 20-06-2011 at 21:35.
سلام دوست عزیز
دو لپ تاپی که شما گفتین ریفر نیستنلطفا این پست و با دقت بخونیدطبق نوشته های آقای teknosys
شما میتونید از آقای teknosys کمک بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من سرویس تگ اولی رو فقط چک کردم ببینید این لپ تاپ گارانتی بین الملل نداره در صورتی که تاریخ ساختش با لپ تاپ من یکیه و لپ تاپ من تا 289 روز دیگه گارانتی بین المللی داره هر چند برای من سودی نداره تنها نتیجه ای که میشه از این تفاوت برداشت کرد اینکه چون برگشت خورده و تعمیر شده گارانتی رو هم حذف کردن و به صورت ریفر فروختن.
این نداشتن گارانتی بین الملل توی سایت دل نمی تونه بی دلیل باشه.
سلام خسته نباشید من core i7 5110 دارم حدود دوماه خریدم ازهمه چیزش راضیم (البته به جز بلوتوثش) میخام بدونم این b2 بودن خیلی بده؟ کلا چه تاثیری رو کار دستگاه داره؟
ورژن بایوس a02
در مورد B2 بودن چیپست Stepping لپ تاپ های 5110 Dell و مدلهای دیگه، موضوع مهمیه که آیا کارخونه های لپ تاپ مثل Dell و حتی HPبعد از اعلام مشکل B2 Revision که در 31 ژانویه یعنی حدوداً 5 ماه پیش توسط اینتل اعلام شد وبه تبع اون اعلام سراسری همه برندها برای توقف ارائه این چیپست بازهم این چیپست مشکل دار رو دست مشتری داده اند؟!! لپ تاپ هائی که توی ماه های اول و دوم و حتی سوم میلادی 2011 وارد بازار شدند مخاطب این مطلب نیستند ومنظورمن بیشتر از ماه مارس به بعد است، در پست های بعدی دلیل این موضوع رو متوجه خواهید شد.
افرادی صبر کردند تا سری جدید چیپست با استپینگ بالاتر و بدون مشکل وارد بازار بشه و بعد خرید کردند. ولی با کمال تعجب دیدن که Revision ID مقدار B2 رو نشون میده.
نرم افزارهایی معروفی مثل CPU-z و SISoftware Sandra و AIDA همه B2 رو نشون میدادن، ولی از اون طرف سازندگان ادعای دیگری داشتند. اجازه بدید همینجا از سایت اینتل یک نکته ای رو بیارم که بیان میکنه که همین نرم افزارهای نمایش اطلاعات سیستم میتونند Report اشتباه در موردStepping Revision چیپست بدهند که با توجه به پیکربندی بایوس این اشتباه بوجود میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکرول کنید در انتهای این صفحه در قسمت NOTE:
Last edited by persianboy2000; 21-06-2011 at 12:48.
سلام
شما آخرین آپدیت بایوس رو که الانA06 هست از سایت Dell بگیر و نصبش کن اونوقت با یکی از نرم افزارایی که اسم بردم یه System Information بگیر اگه Revision نوع B3 نشون داد سیستم شما ازین نظرجای نگرانی نداره.
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
تو قسمت قبل گفتم که این Report گیری اشتباه، منشائش بر می گرده به بایوس سیستم که البته با یک آپدیت ساده و پیکر بندی جدید بایوس، اون نرم افزارها هم تو Report خودشون مقدار صحیح و واقعی رو بر میگردونن. اما چرا بایوس ابتدائی باعث این گزارش نادرست میشه؟ دلیلش یک خصوصیتیه که در نسل های جدید چیپست های اینتل هست بنام CRID که مخفف Compatibility Revision ID و یک مقدار 8 بیتی رو برمیگردونه که این همون مقداریه که بعنوان Revision ID یا RID تو بایوس set میشه (B2).
بعدا که یک محصول جدید اینتل با Revision بالاتر روی سیستم اضافه شد(B3) ، بایوس همون مقدار اولیه رو حفظ میکنه و بعنوان مقدار اصلی در نظر می گیره، در صورتیکه یک Hardware جدید اضافه شده و بطبع باید مقدار اون تو بایوس set بشه. این باقی موندن روی مقدارقبلی یه حسنی داره اونم اینکه دیگه نیازی به Reinstall درایورDevice ها پیدا نمیشه ولی نمایش Report همچنان باطل و ناقص میمونه. راهی هم برای برنامه های System Information و Tools وجود نداره که بتونن مقدار واقعی Revisionرو تشخیص بدن.
توی سایت Dell اومده :
یعنی همون بحث CRID و B3 بودن مدل و B2 نبودن اون و راه حل که آپدیت بایوس سیستم است برای رفع این مشکل.
منبع در اینجا:
Last edited by persianboy2000; 21-06-2011 at 13:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)