نقطه چین همون دیجی کالاست دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر گرووون!
نقطه چین همون دیجی کالاست دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر گرووون!
قیمتش واسه شروع که خیلی خوبه
درضمن دوستان
من با این گوشی کار کردم،خیلی بدنهٔ جالبی داره،درضمن من که هیچ مشکله آنتن دهی ندیدم
قیمتش عالیه !
کی گفته بده ؟
این قیمت گلکسی رو هم بد جور می کشه پایین ...
فکر کنم مشکل آنتن دهی تو WIFI رو مطرح کردند نه آنتن دهی خود گوشی
اتفاقا دقیقا مشکل آنتن دهی مال GSMــشه...
نمیشه یه گوشی بزنن به اسم Sensation S2 بدنه و UIــش مال سنسیشن باشه بقیش مال جی اس 2؟؟؟![]()
850 تومان بعد از یک هفته ورود به بازار خوبه .....
قیمت 810 تومن
قیمت بازارو کسی نداره باید پایینتر باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HTC Sensation vs. Galaxy S II vs. Optimus 2X: Head to head
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت جدید 795 تومن همون سایت بالایی (گوشی شاپ) طی چند ساعت اومد پایینتر جیزی حدود 15 تومن
حالا ارزش خرید بین این و جی اس 2 مشخص شد
Last edited by sAeEd_kHaAn; 21-06-2011 at 15:57.
دوستان سلام.امروزاین گوشی به دستم رسیدالبته گالکسی اس تو را هم داشتم که دوروزپیش به یکی ازهمکارانم دادم
این گوشی برخلاف آنچه درباره آن می گفتندبسیارگوشی خوبی است البته اگرگالکسی تو بودباآن مقایس می کردم
ازنظروضوح تصویربسیارعالی حتی ازاتریکس که ازنظروضوح تصویردرحدهم هستند بهتراست شفافیت عالی وپررنگی بیشتر
رنگ مشکی به مراتب پررنگتر درموردآنتن دهی آن درچندجای مختلف وشرایط مختلف تست کردم ضعفی که نبودبسیارهم
عالی عمل می کردآنتن دهی وای فای این گوشی رانیزبررسی کردم جالب این بودکه ازبیشترگوشیهای که با آنهاکارکرده بودم
آنتن دهی بهتری دارد دوربین این گوشی من فقط چندتاعکس انداختم که من خودم ازکیفیت عکسها لذت بردم هنوز فیلم بردار
بااین گوشی نکردم
خیلی ممنون rezah جان حال دادی
قابل توجه بعضی ها که این گوشی رو تا میتونستن کوبیدن
با این قیمتی که داره وسوسه کننده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)