تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 241 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

پروفشنال Dariushtanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیزم ebicross
    ویندوز XP نوع 32بیتی دارم و لحظه دوبل کلیک کردن روی آیکن اجرائی برنامه اتوکد سیستم صفحه آبی مرگ داد با عنوان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم گزارش مربوطه(ولی گزارش CPUZ را نگرفته،اگه لازم بود اون را هم خودم می گیرم و براتون ارائه میدم)

کد:

با سپاس
    Last edited by Dariushtanha; 20-07-2011 at 01:18.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

استارت اپم خودم هر چند وقت یه حالی میدم بهش
    یه نرمافزار میخوام دمای کلی سبستم و سی پی یو و جی پی بو و هارد رو بهم بده یکم بررسی کنم دما رو
    در کل استارت آپ خیلی شلوغی دارید. بیشتر این موارد توی Msconfig دیده نمیشه. با همون نرم افزار Autorun Information میتونی گزینه هاشو غیرفعال کنی.

نرم افزار HwMonitor Pro توی صفحه ی اول برای دانلود هستش. میتونی باهاش دمای تمام قطعات رو تست کنی.
    با سلام خدمت دوست عزیزم ebicross
    ویندوز XP نوع 32بیتی دارم و لحظه دوبل کلیک کردن روی آیکن اجرائی برنامه اتوکد سیستم صفحه آبی مرگ داد با عنوان:
    سلام دوست عزیز.
    علت خطای شما برنامه ی Folder Security Personal هست که یک درایور با نام Secdir.sys داره و باعث تداخل در کار acad.exe که همون برنامه ی اجراییتونه شده.
    باید این برنامه رو حذف کنید. احتمالا ورژنش پایینه یا با ویندوزتون سازگار نیست.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dariushtanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    علت خطای شما برنامه ی Folder Security Personal هست که یک درایور با نام Secdir.sys داره و باعث تداخل در کار acad.exe که همون برنامه ی اجراییتونه شده.
    باید این برنامه رو حذف کنید. احتمالا ورژنش پایینه یا با ویندوزتون سازگار نیست.
    خیلی ممنون،ولی می خوام بدونم چرا این تداخل همیشه بوجود نمیاد؟
    من بیشتر از 8 ماهه که این برنامه را در ویندوزم نصب کردم(همزمان با نصب ویندوز این برنامه را هم نصب کردم)
    حالا چی شده که بعد این همه مدت تداخل با اتوکد پیدا کرده؟
    ضمنا بعد از این که BS داد بارها برنامه اتوکد را اجرا کردم ولی دیگه مشکلی بوجود نیومد...بنظر شما اینا چه توجیهی داره؟

مورد ديگه اينكه در برنامه BlueScreenView كه بررسي كردم ديدم علاوه بر فايلي كه شما معرفي كردي كه مربوط به برنامه
    Folder Security Personal
    هستش يك فايل ديگه‌اي هم هايلايت شده به نام
    ntoskrnl.exe كه شما به اون اشاره‌اي نداشتين.آيا اين فايل هم در ايجاد مشكل دخيل نبوده؟
    Last edited by Dariushtanha; 21-07-2011 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خیلی ممنون،ولی می خوام بدونم چرا این تداخل همیشه بوجود نمیاد؟
    من بیشتر از 8 ماهه که این برنامه را در ویندوزم نصب کردم(همزمان با نصب ویندوز این برنامه را هم نصب کردم)
    حالا چی شده که بعد این همه مدت تداخل با اتوکد پیدا کرده؟
    ضمنا بعد از این که BS داد بارها برنامه اتوکد را اجرا کردم ولی دیگه مشکلی بوجود نیومد...بنظر شما اینا چه توجیهی داره؟

مورد ديگه اينكه در برنامه BlueScreenView كه بررسي كردم ديدم علاوه بر فايلي كه شما معرفي كردي كه مربوط به برنامه
    Folder Security Personal
    هستش يك فايل ديگه‌اي هم هايلايت شده به نام ntoskrnl.exe با مشخصات زير كه شما به اون اشاره‌اي نداشتين.آيا اين فايل هم در ايجاد مشكل دخيل نبوده؟
    بررسی Blue Screen Viewer در برابر WDK مثل بررسی یه آدم عادی از صحنه ی تصادفه تا یک سرهنگ راهنمایی رانندگی...
    در کل BSOD Viewer بر اساس ظواهر چند تا اسم میده ولی WDK کل فایل رو آنالیز میکنه و تمام جزئیاتی که دخیل بودند رو دانلود میکنه و بعد دقیقا اون شرایط رو برای خودش شبیه سازی میکنه و بعد قضاوت میکنه.
    توی Debugger هیچ اشاره ی به Ntsokrnl نشده چون این فایل هسته ی ویندوزه و توی تمام خطاها شریکه و نباید الکی دخالتش داد.
    مثل اینه که شما دل درد داری بگن مشکل از مغزه که داره فرمان دل درد رو صادر میکنه و اصلا به دلیل صادر شدن فرمان توجه نکنید.
    در کل توی هر BSOD هسته ی ویندوز درگیره چون BSOD از اونجا صادر میشه.

علت اینکه این مشکل همیشه پیش نمیاد خیلی چیزها میتونه باشه.
    فرض کنید یک مشکل در مدیریت حافظه داره. مثلا آدرس 0x006532 توی این برنامه اگر استفاده بشه ممکنه Autocad هم از همین آدرس استفاده کنه. (کاملا مثاله) و بعد اگر این شرایط فراهم بشه سیستم خطا میده. خب احتمال مهیا شدن این شرایط با هم خیلی کمه.

یا اینکه یک برنامه ی سوم ممکنه دخیل باشه.
    در کل اطلاعات من در حیطه ی Debugger میچرخه چون نمیتونم از راه دور قضاوت کنم.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

سلام
    فکر کنم اینجا جای این سوال نیست، اما جای دیگه ای ندیدم که مناسب باشه
    توی درایو D یه فایل اومده به اسمADMIN-PC که 159 گیگه!
    این چیه؟ به چه کاری میاد؟ خیلی جا گرفته!
    بزارم بمونه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام
    فکر کنم اینجا جای این سوال نیست، اما جای دیگه ای ندیدم که مناسب باشه
    توی درایو D یه فایل اومده به اسمADMIN-PC که 159 گیگه!
    این چیه؟ به چه کاری میاد؟ خیلی جا گرفته!
    بزارم بمونه؟
    سلام.
    شما میتونید برای سوالهاتون تاپیک ایجاد کنید.

در کل ویندوز هیچ فایل 159 گیگابایتی نمیسازه و کلا هیچ فایل بیشتر از 500 مگابایت هم نداره.
    این فایل احتمالا یک Backup باشه. ولی شما باید پسوند فایل رو بگین تا بشه تشخیص داد نوعش رو. اما مطمئنا یک فایل 159 گیگابایتی به طور مستقیم نمیتونه مورد استفاده هیچ برنامه ای باشه چون حذف این فایل هم ممکنه زمان ببره چه برسه به بارگذاریش برای یک نرم افزار.

9. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

مرسی
    بله، حق با شماست، اما دوستان زیاد علاقه به جواب دادن به تاپیک های جدید ندارن، میمونه تار عنکبوت میبنده تاپیکام همیشه
    پسوند که نداشت، همین بود، یه فایل اجراییه
    اجراش که کردم یه پنجره اومده به اسم windows backup
    به نظرتون بزارم بمونه یا پاکش کنم؟
    درایو Dم پره پره الان...

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لپتاپ dell 1557
    windows 7 ultimate(non original
    حدود 8 ماه هست صفحه ابی دارم. وقت به خصوصی نداره. بعد از انجام یه بازی اگر سیستم رو ری استارت کنم بعضی وقتها میاد. ولی اگر بخوام ویندوز نصب کنم تقریبا همیشه میاد. مثل یه سناریوی تکراری: سیستم با سی دی ویندوز بوت میشه، فایلها لود میشن، بعد لپ تاپ کلا خاموش میشه. اگر سریع لپ تاپ رو روشن کنم پیغام repair و start windows normally میاد و در صورت انتخاب هر کدام باز هم shut down!
    اگر 5 دقیقه صبر کنم بعد روشنش کنم، درست میشه. ویندوز ارجینال همراهش دیگه نصب نمیشه(home premium) ولی مثلا ویندوز غیر ارجینال ultimate بعد از اون 5 دقیقه کذایی نصب میشه. الان که فکر میکنم موقعی که ویندوز home بود پیغام صفحه آبی بیشتر بود ولی الان که ultimate هست کمتره. ولی باز هم موقع نصب ویندوز مشکل داره.
    احتمال میدم یه بار ضربه خورده از یه ارتفاع کم (نیم متری) افتاد البته تو کیفش بود. براش از این زیر دستی های خنک کننده هم خریدم ولی اون موقع که نمیدونستم زیاد روی فرش میموند.

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    بعد از اینکه یه آنتی ویروس ایرانی به نام شید نصب کردم وقتی shutdown میکنم سیستم ریست میشه و صفحه آبی نشون میده. من از صفحه آبی عکس گرفتم ولی نمیدونم چطور باید پیوستش کنم
    لطفا راهنمایی کنید خیلی متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    به صفحه blue screen خیلی زیاد بر میخورم
    مشکل مربوط به هر کدوم رو که برطرف میکنم بعد چند روز دوباره صفحه ظاهر میشه.

CPU: intel core2 G6950 @ 2.80GHz

RAM:4GB DDR3

Graphic: GeForce GTX 260

فایل minidump

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •