باسلام
غیبت چند وقته مرا ببخشید راستش کار زیاد شده و فصل کار
دوست عزیزrezakf ( گفتن اسمت کمی تاقسمتی مشکل است ) دلخور نشو فایل آموزش را در تاپیک جدید گذاشتم می توانید براحتی دانلود نمایید ضمنا از راهنمایی زیبایت هم ممنونم جبران کنم انشا الله
باسلام
غیبت چند وقته مرا ببخشید راستش کار زیاد شده و فصل کار
دوست عزیزrezakf ( گفتن اسمت کمی تاقسمتی مشکل است ) دلخور نشو فایل آموزش را در تاپیک جدید گذاشتم می توانید براحتی دانلود نمایید ضمنا از راهنمایی زیبایت هم ممنونم جبران کنم انشا الله
من برنامه علي در زمينه تبديل عكس به vcd ميخوام با pro show كار كردم ولي كيفيتش خوب نيشت كيفيت اسكرين سيور كه تبديل ميكنه خيلي عالي تره كسي ميتونه كمك كنه؟؟ اين برنامه ها اين مار رو انجام ميده ؟؟؟
من چند وقتي هست كه با
3D Album كار مي كنم به نظر من نرم افزار بسيار عالي و با امكانات و كيفيت بالاست و همه طور خروجي فيلم با كيفيت و ابعاد مختلف داره
البته تا وقتي كه زياد همه ازش استفاده نمي كنند ميشه استفاده كرد
در ضمن از دوست و همكار عزيزم اقا مهيار بخاطر اموزش زيبا و مفيدي كه تهيه كردند تشكر مي كنم
برنامه ي تدوين اديوس يه چند تا مشكل داره كه توي ورزن هاي قبل بود و در ورزن 4 هم اون رو اصلاح نكرد من براي بيشتر اين مشكلات راه حل هايي پيدا كردم ولي بعضي از اونها يه خرده سخت و وقت گيره
مي خواستم بدونم راه حلي كه احتمالا شما پيشنهاد مي كنيد چي مي تونه باشه
اولين مشكل اينكه بر روي يك كليپ ( نه روي خط مخصوص ترانزيشن كليپ ) دو ترانزيشن اول و اخر اون اضافه نمود
دوم همراه با ترانزيشن اعمال شده بر روي يك كليپ نمي توان يكي از key(جدا ساز ) ها رو اضافه كرد
سوم هنگامي كه يك ترانزيشن به دو كليپ مجاور اعمال مي شوند چنانچه دو كليپ داراي افكتهايي متفاوت باشند ، افكتهاي يكي از دو كليپ به افكتهاي كليپ ديگر تبديل مي شود ، در واقع دو كليپ به يك كليپ پيوسته تبديل مي شوند
چهارم : عدم امكان تغيير سايز اولين ترك av در مواقعي كه چندين ترك v بالاي ان موچود است و ما با كمبود فضاي كاري مواجه هستيم
موفق و پيروز باشيد
دوست عزیز سلام
تمام اینها که فرمودید در ادیوس چنین است اما ادیوس نمی یاید با ترفندهای پریمیر خود را سازگار نماید بلکه با ترفند های خود است که شما باید کاری انجام دهید . در هر صورت برای گزاشتن ترانزيشن شما همانند پریمیر عمل نمایید یکی بالا و یکی پایین دوم وقتی که با ترانزيشن 2 تصویر را بهم متصل می نومایید خوب مسلم است که چنین است این عیب نیست مزیت است اگر با این نرم افزار بیشتر کار می کردید متوجه می شدید که چرا این کار را انجام می دهد در بعضی از پروژه ها خیلی کار راه انداز است که من این خصلت را برای اینکه کار را راحتر نموده می پسندم و شما این را عیبن ندانید سوم اگر به سبک پریمیر عمل نمایید ترانزيشن را می توانید کم و زیاد نمایید حتی در حالت بهم پیوسته نیز می تواند وایپ ها را بکشید فقط سعی نمایید که روی تصویر قببلی نرود و اگر اول تصویر باشد روی یکی نخواهد انداخت لذا سعی کنید یکی بالا و یکی پایین البته در این مورد در آموزش شماره 2 توضیح کامل خواه داد که بزودی برای دوستان خواخم گذاشت و چهارم میتوانید AV را کم و زیاد کنید مگر می شود که کم و زیاد نشود V را حظف نمایید و تا 99لایه av بگزارید مگر می شود اضافه ننماید
موفق باشی دوست من
درسته كه تعميم دادن افكتهاي يك كليپ به كليپ ديگر در برخي موارد موجب راحت تر شدن كار مي شود ولي در اكثر موقعيت ها باعث دردسر است چون در خيلي از موارد شما تمايل نداريد كه دو تصوير كه به وسيله ي يك ترانزيشن به هم متصل شده اند افكتهاي يكسان داشته باشد ، من از نظر غالب بودن جنبه ي ضرر ، اين ويزگي را عيب به شمار آوردم ،
من عرض كرده بودم تغير سايز اولين ترك av امكان پذير نيست نگفتم كه تغيير تعداد آنها ، ظاهرا منظور من رو درست متوجه نشديد .
در ضمن من حدود 2 سال هست كه با اديوس كار مي كنم
باسلام
دوست عزیز گویا شما به دنبال کسب تجربه نیستید و بیشتر دوست دارید که دیگران به تجربیات و شناخت شما روی اورند از دست من دلخور نشوید مگر در پریمیر لاین یک و دو دیزالو بیشتر می شود که در ادیوس نیز زیاد شود شما فکر می کنم به دنبال برنامه ای می باشید که متناسب با سلقه تان باشد اگر این را می خواهید می توانید به سمت اوید بروید زیرا تمام لاینها بطوری که شما می خواهید زیاد می شود
ضمنا در سمینار های تدوینگران که هر سال در محل همایش بین المللی صدا و سیما برگزار می شود و از همه جای دنیا تمام تدوینگران حرفه ای حضور پیدا می نمایند ادیوس را نم افزاری بی عیب می شمارند و من به این ایده و بیان استادان خودم احترام بسیاری قاعل هستم .
آقا داري برنامش رو با كرك برام بزاري ممنون ميشم
سلام
دوستان
برنامهedusرا نمي شود ا جائي دانلود كرد
پيشا پيش متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)