فعلا که از این پولا تو دست و بالمون نیست ایشالا 200تومنی ارزونتر بشه شاید واسه خرید اقدام کنم![]()
فعلا که از این پولا تو دست و بالمون نیست ایشالا 200تومنی ارزونتر بشه شاید واسه خرید اقدام کنم![]()
من هم منتظرم ارزون تر بشه، ولی فکر نکنم زیاد افت قیمت داشته باشه چون واقعا خاصه و با گوشی هایی مثل N97 خیلی فرق داره که بخواد یهو ارزون شه.
الان 16 گیگش حدود 885 تومنه اگه بیاد تا حدوده 750 حتما میخرمش
به نظر من که خاص بودنش دردسر داره هم قیمت، هم دسترسی به برنامه ها، هم سیستم عامل جدیدش که دیگه قرار هم نیست دوباره نوکیا ازش تو بازار بزنه. فکر کنم دیگه میخواد رو ویندوز فون سرمایه گذاری کنه.
من با تمام سیستم عامل های موبایل به غیر از پالم کار کردم، چیزی که متوجه شدم اینه که تعداد زیاد برنامه اصلا مزیت نیست بلکه مهم وجود برنامه های مورد نیاز با کیفیت خوب هستش.
شما فکر می کنید چند درصد از برنامه های ios یا اندرویید واقعا کاربردی هستن ؟ من میگم درصد خیلی کمی
در مورد N9 هم بررسی های زیادی از این گوشی خوندم و متوجه شدم که برنامه های مورد نیاز من رو با کیفیت خوب داره، بنابراین نگران برنامه نیستم.
دیروز تو نمایشگاه تلکام تو غرفه نوکیا با N9 کار کردم .
جالب اینجا بود 4 نفر تو غرفه بودن که فکر کنم هی چی از گوشی نمیدونستن . یعنی اطلاعاتشون در حد هویج بود . با یکیشون جرو بحث هم کردم . اصرار میکرد که فیلمبرداری N9 به صورت Full HD هست و هر چی میگفتم که cpu تک هسته ایی اصلا فول اچ دی ساپورت نمیکنه قبول نکرد .
آخر با موبایلم رفتم تو GSMARENA و وقتی نشونش دادم 720P هست بعد ساکت شد .
ولی خوب کلا سیستم عاملش یه جورایی بود ، یعنی نه اینکه اصلا صفحه هوم نداره و همه چی ت اون سه صفحه خلاصه میشه کار کردن باهاش شاید اوایل سخت باشه .
مولتی تاچش هم برای زوم آت و زوم این که از طریق گالری عکس امتحان کردم خیلی رون نبود ( حداقل به نسبت گالکسی اس خودم ) ولی در کل گوشی سایزش از اون چیزی که فکر میکردم بزرگتر بود و خیلی خوشدست و زیبا بود .
بقول معروف سر تعداد دندونهای اسب که بحث نمیکنن! دهن اسب رو باز میکنن و دندونهاشو میشمرن!
همونجا میزدی فیلم بگیره توی مشخصاتش میدیدن که زده 720p 30fps.ضمناً Full HD یا HD بودن اونقدرا که تبلیغ میشه مهم نیست.من خودم هم HD فیلم میگیرم هم Full HD.مهم کیفیت فیلمبرداریه که خودش کلی جای بحث فنی داره چون هم به کیفیت عدسی(لنز) برمیگرده هم CPU و هم کیفیت حسگر..
حالا نیست سر صحنه فیلمبرداری نسخه جدید جنگ ستارگان هستین و Full HD نباشه لنگ میمونیم!!!
شما بنظرم خیلی تعصبی قضاوت کردی..لزومی نداره که گوشی چند هسته ای باشه..مهم کاربرد گوشیه..تو از چند درصد توان گالکسی گوشیت استفاده کردی؟
بیایم گوشی ها رو درست مقایسه کنیم
و در ضمن قرار نیست نیروهای فوق تخصصی واسه نمایشگاهی که اکثرا مردم عادی بازدید میکنن تو غرفه ها باشه..من همشونو دیدم همه در سطح متوسط به پایین بودن..اما درست نیست توهین کنیم..
خودم وقتی رفتم راجب بلاگ نوکیا اموزش دیدم..درحالی که بلاگ نوکیا رو حفظم!!![]()
طبق معمول از افاضات شما مستفیض شدیم.من نفهمیدم اینا که نوشتی چه ربطی داشت به صحبتهای من؟ حداقل وقتی نقل قول میخوای بگیری اول پست طرف رو درست بخون نه هول هولکی و دو خط درمیون! اصلاً من کی گفتم دو هسته ای در گوشی خوبه یا بده؟ کجای حرف من چنین چیزی رو رسوند؟
جلل الخالق عجب کاربرهای عجیبی پیدا میشن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)