42LX6500-TD
نسخه نرم افزار 04.01.06
مدت استفاده 531
42LX6500-TD
نسخه نرم افزار 04.01.06
مدت استفاده 531
شما اول از همه تی وی خودتون رو یک دور ریست فاکتوری کنید
احتمالا اگر دفترچه فارسی داشته باشه توش نوشته که باید چطور انجامش بدین
انشاالله که مشکل حل میشه
ضمنا فکر نمیکنم گارانتی بعد از این مدت استفاده تی وی رو تعویض کنن
ریست فاکتوری کردم ولی تاثیری نداشت هر چی هم میگذره خط پررنگ تر میشه فکر نمیکردم بهترین محصول ال جی ۱ ماه بیشتر کارنکنه
دوست عزیز چون گارانتی داره زیاد نگران نباشید.فردا حتما به گارانتی مراجعه کنید
ببخشید اگه بیشتر نتونستم کمکتون کنم
امروز رفتم گارانتی میگه چون ۱ ماه نشده تلویزیون را تعویض میکنیم ولی چون این مدل موجود نداره شرکت باید مدل جدیدتر بردارید و تفاوت قیمت راپرداخت کنید حالا سوال من اینکه مگر ۴۲ سه بعدی به غیر این مدل داره ال جی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر 12 ماه هم گذشت بود تعویض میکردن تعمیر نمیکردن تا حالا کم تر مواردی دیدم که اصلا تعمیر کنن همیشه تعویض میکنن.
به جز اینکه مشکل از بورد خاصی باشه وقطعه ان موجود باشد
در مورد تعویض.
برایتون یک قبض میاد به مبلغ خرید شما میتوانید هر نمایندگی که نشون بدید یک مدل تی وی بردارید .
اگر هم خواستید ما به تفاوت بدید
به نظرمن 8500 یا 9500 بخرید.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 31-05-2011 at 12:53.
با سلام
من دیروز یه سینمای خانگی گرفتم ولی موقع وصل کردن به تلوزیون متوجه شدم تلویزیونم (42 le 5500) به غیر از خروجی اپتیکال هیچ خروجی صوتی دیگه ای برا اتصال به سینمای خانگی ندارهحالا موندم چیکار کنم کلی حالم گرفته شد و باعث تعجبم شد یعنی با این همه ورودی های جور واجور نمیتونستن یه خروجی هم براش بزارن ؟
من حالا کابل اپتیکال رو از کجا پیدا کنم . تازه سینمای خانگی من ورودی اپتیکال نداره
از دوستان خواهش میکنم کمکم کنید ایا راهی هست ؟ کسی سینمای خانگی یا باند به تی ویش وصل نکرده؟
lg کلا رو مدل های جدید فقط خروجی اپتیکال گذاشته.
کاری هم نمیشه کرد.
فقط مشکل این هست که سینما شما خروج اپتیکال نداره.
وگرنه کابل که هیچ من برای شما میفرسنم.
مدل سینما شما ؟
همه دوستانی که وصل کردن از اپتیکال استفاده می کنند.
با تشکر.
هادی
من نمیدونستم خروجی دیگه ای غیر از اپتیکال نداره
سینمای خانگی رو هم نمیتونم پسش بدم مدلش مارشاله ولی از نظر کیفیت فوق العادس دیزاین قشنگی هم داره ولی ورودی اپتیکال نداره .
به نظرتون چیزی به عنوان تبدیل اپتیکال به انالوگ وجود داره ؟ میشه کاریش کرد؟ دوستان اگه کمک کنن لطف بزرگی به من کردن![]()
سلام نمي دونم چرا وقتي pc رو به led 5600 وصل مي كنم تي وي شرو ع ميكنه به تق تق صداي رله البته موقع ديدن فيلم راستي با كابل hdmi هم كانكت شده گرافيك كارتمم خوبه 8400
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)