تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 32 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 314

نام تاپيک: Crysis 2 - BETA

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ENGINE برای ساختن بازیه. EDITOR برای ساختن نقشه و ماده. بحثشون از هم جداس.
    کجا دیدین موتور یه بازی رو کنار گیمش بدن بیرون!
    بازی Leak شده و احتمالا از روی کامپیوتر یکی از سازندگان بازی به سرقت رفته Crytek که این بازی رو منتشر نکرده اونم با کلید های Drm بازی و ...
    این Editor هم معمولا در اختیار سازندگان بازی هست و برای عموم نیست ....

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

رویه خیلی از بازی ها این ادیتور هست . بازی هایی که با انریل ساخته شدند یا ....
    خلاصه که انجین نیست !
    در ضمن این Sand Box قبلا نسخه 2ش اومده بود . تقریبا" همون کرای انجین 2 ولی بدون سورس و خروجی گرفتن .
    Last edited by Reza Azimy_RW; 24-02-2011 at 15:31.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

رویه خیلی از بازی ها این ادیتور هست . بازی هایی که با انریل ساخته شدند یا ....
    خلاصه که انجین نیست !
    در ضمن این Sand Box قبلا نسخه 2ش اومده بود . تقریبا" همون کرای انجین 2 ولی بدون سورس و خروجی گرفتن .
    انجین بازی که نیست ولی با اون ادیتوری که شما گفتید تفاوت داره و مختص Developer های بازی هست و با بازی ارائه نمیشه ...
    Last edited by vegas; 24-02-2011 at 16:02.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

انجین بازی که نیست ولی با اون ادیتوری که شما گفتید تفاوت داره و مختص Developer های بازی هست و با بازی ارائه نمیشه ...
    اقای عزیز برو توش ببین زده پورت برای XBOX AND PS3 و نوشته Connect to xbox هرچی هست موتور بازی نیست

داره خودمونی میشه Cris9 ripper's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من تو همون مرحله ی اول بازی وقتی داره دموی نانو سوییت رو نشوم میده گیر میکنه
    کسی نمیدونه مشکل از کجاس؟
    (آخه بعضیا بازی رو تا آخرشم رفتن)
    مرسی
    Last edited by Cris9 ripper; 24-02-2011 at 23:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درسته این ادیتور بازیه اما در کل مطمین باش با بازی ارایه نمیکردنش
    در کل میشه کرای رو سیخ زد که... نمیشه!
    اما این ادیتور یکم زیادی ادیت داره چون تنظیمات کاراکتر و ... داره ولی در کل یکم زیادی واسه ء یه ادیتور پیشرفته است بیشتر به موتور میخوره!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

کسی کامل رفته؟

هدف Defend Airlift Evac Site: Hold back the Ceph attack
    گمونم مرحله Power Out

بعد از تموم شدن موج های حمله اتفاقی نمیوفته!

راستی تا اینجا فقط یک بار Crash پیش اومد. اونم تو ساختمون آتیش گرفته سمت راست بالا اون بیگانه باگی رو دو بار Grab کردم.

-------------
    ISO
    9900437504 Bytes

آره منم موافقم
    چون مراحل اولو بخوبی رد کردم
    بعد از 4-5 مرحله دیدم کریستال های آپگریتی رو ازم گرفته چون از قبل کپی سیو کرده بودم با هزار سیخ کالک پیداش کردم بعد نمیدونم از این کارای من بود یا نه الان اون مرحله ای هستم که اسنایپر داده .
    اولش رو رد میکنم وارد یه اتاقی میشم که آسانسورت()داره چند تا از آدماش فیگور و فریز شدن (فیگور:حالت اولیه ساختشونه یعنی دست و پاهاشون بازه "حالت ورزش پروانه")
    وقتی با آسانسورت میرم بالا دیگه نگو حسابی پر باگه همینطوری فریزن و پروانه!
    مثلا ادم هایی که تو هلی کوپترن تیر میزنند ولی اینار تیر میزنند ولی فریزندو پروانه بعد از کلی تیر زدن میمیرن
    حالا باید هلی رو نابود کنم با آر پی جی ولی آدم هایی که آر پی دارن فریزند و یا نمیافتند پایین که آر پی رو بردارماعصابم خورد شد
    ببینم کسی هست که تا آخرش رفته باشه ؟؟؟
    یا کسی هست که باگی که من دارم رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    کرک درست حسابی نیست که باگ هاش کم شه!!!
    نسخه ء اصلیش کی میاد!
    احتمالا شما مرحله 7 نیستی همون جایی که باید یه هلیکوپتر رو بزنی تا بترکه ( داخل یه ساختمون هستی که شبیه آزمایشگاه هستش ) ولی هر چی تیر می زنی هیچیش نمیشه .... قبلش هم گویا باید می رفتی از یه آسانسور بالا و یه کامپیوتر رو خاموش می کردی با تیر زدن بهش !!!! بعد از اون تانک سواریه !!! اگه اون جایی بدون که خیلی ها اونجا گیر کردند می تونی بری منوی انتخاب مرحله و بری مر حله بعد رو بازی کنی چون گویا همه مراحل باز هستش !!!! اینم از باگ های بازی هستش دیگه که مخصوص نسخه بتا هستش ...
    برای هلیکوپتر آزمایشگاه تو زاویه ای بایستید که تیر اونم بهتون میخوره. تیراندازش رو بزنید. با گلوله کمی طول میکشه اما اثر داره.

اینجا از Keypad 1 (که اسلحه میده) استفاده نکنید. باعث پیشرفت ناموزونی در بازی میشه و علاوه بر اذیت شدن ممکنه پشت در هنگام خروج بمونید.

دوستان من تو همون مرحله ی اول بازی وقتی داره دموی نانو سوییت رو نشوم میده گیر میکنه
    مرسی
    اگه مشکل فیلمه که باید ردش کنید. Enter بود؟

من بازيو ديشب تموم كردم ولي زياد سر در نياوردم . بعضي مراحل هم خيلي باگ داشت . كلا توصيه ميكنم نگيريد من كه اشتباه كردم بايد نسخه اصلي رو هم بگيرم .
    Select Mission کردید؟

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام

کسی کامل رفته؟

هدف Defend Airlift Evac Site: Hold back the Ceph attack
    گمونم مرحله Power Out

بعد از تموم شدن موج های حمله اتفاقی نمیوفته!

راستی تا اینجا فقط یک بار Crash پیش اومد. اونم تو ساختمون آتیش گرفته سمت راست بالا اون بیگانه باگی رو دو بار Grab کردم.

Select Mission کردید؟
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازي 
    در اونجا بعد از هجوم اون ياروها بايد يدونه از اون بزرگاشون مياد . از همونا كه خيلي بزرگن . شايد از اون كوچولوهاشون كسي مونده باشه؟با زدن f2 ميتونيد به checkpoint بعدي بريد .

نه اون مرحله هايي كه باگ داشت رو با f2 رد ميكردم ميرفتم checkpoint بعدي . برا من مرحله اخر فكر كنم سوار تانك ميشيم خيلي باگ داشت مرحله رو از دوباره رفتم درست شد .

داره خودمونی میشه Cris9 ripper's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی
    دوستان من هنوز همین مشکلو دارما..حتی وقتیم که فیلم رد میشه..وقتی آدمه بلند میشه یه تفنگ میبینه که دورو ورش سوسک داره بعد وقتی تفنگو بر میداره قطع میشه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازي 
    در اونجا بعد از هجوم اون ياروها بايد يدونه از اون بزرگاشون مياد . از همونا كه خيلي بزرگن . شايد از اون كوچولوهاشون كسي مونده باشه؟با زدن f2 ميتونيد به checkpoint بعدي بريد .

نه اون مرحله هايي كه باگ داشت رو با f2 رد ميكردم ميرفتم checkpoint بعدي . برا من مرحله اخر فكر كنم سوار تانك ميشيم خيلي باگ داشت مرحله رو از دوباره رفتم درست شد .
    بزرگ در حد Pinger؟ برای من بیشتر از متوسط نمیاد. کسی نمونده. F2 اثری نداره و از نظر مکانی هم منو به Checkpoint های قبلی می بره.

ویرایش: مرحله رو دو بار رفتم. بار سوم نشد Select می کنم.
    Last edited by nw_nk; 25-02-2011 at 13:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •