بازی Leak شده و احتمالا از روی کامپیوتر یکی از سازندگان بازی به سرقت رفته Crytek که این بازی رو منتشر نکرده اونم با کلید های Drm بازی و ...
این Editor هم معمولا در اختیار سازندگان بازی هست و برای عموم نیست ....![]()
بازی Leak شده و احتمالا از روی کامپیوتر یکی از سازندگان بازی به سرقت رفته Crytek که این بازی رو منتشر نکرده اونم با کلید های Drm بازی و ...
این Editor هم معمولا در اختیار سازندگان بازی هست و برای عموم نیست ....![]()
رویه خیلی از بازی ها این ادیتور هست . بازی هایی که با انریل ساخته شدند یا ....
خلاصه که انجین نیست !
در ضمن این Sand Box قبلا نسخه 2ش اومده بود . تقریبا" همون کرای انجین 2 ولی بدون سورس و خروجی گرفتن .
Last edited by Reza Azimy_RW; 24-02-2011 at 15:31.
انجین بازی که نیست ولی با اون ادیتوری که شما گفتید تفاوت داره و مختص Developer های بازی هست و با بازی ارائه نمیشه ...
Last edited by vegas; 24-02-2011 at 16:02.
اقای عزیز برو توش ببین زده پورت برای XBOX AND PS3 و نوشته Connect to xbox هرچی هست موتور بازی نیست![]()
دوستان من تو همون مرحله ی اول بازی وقتی داره دموی نانو سوییت رو نشوم میده گیر میکنه
کسی نمیدونه مشکل از کجاس؟
(آخه بعضیا بازی رو تا آخرشم رفتن)
مرسی![]()
Last edited by Cris9 ripper; 24-02-2011 at 23:36.
درسته این ادیتور بازیه اما در کل مطمین باش با بازی ارایه نمیکردنش
در کل میشه کرای رو سیخ زد که... نمیشه!
اما این ادیتور یکم زیادی ادیت داره چون تنظیمات کاراکتر و ... داره ولی در کل یکم زیادی واسه ء یه ادیتور پیشرفته است بیشتر به موتور میخوره!
سلام
کسی کامل رفته؟
هدف Defend Airlift Evac Site: Hold back the Ceph attack
گمونم مرحله Power Out
بعد از تموم شدن موج های حمله اتفاقی نمیوفته!
راستی تا اینجا فقط یک بار Crash پیش اومد. اونم تو ساختمون آتیش گرفته سمت راست بالا اون بیگانه باگی رو دو بار Grab کردم.
-------------
ISO
9900437504 Bytes
برای هلیکوپتر آزمایشگاه تو زاویه ای بایستید که تیر اونم بهتون میخوره. تیراندازش رو بزنید. با گلوله کمی طول میکشه اما اثر داره.
اینجا از Keypad 1 (که اسلحه میده) استفاده نکنید. باعث پیشرفت ناموزونی در بازی میشه و علاوه بر اذیت شدن ممکنه پشت در هنگام خروج بمونید.
اگه مشکل فیلمه که باید ردش کنید. Enter بود؟
Select Mission کردید؟
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازي
دوستان من هنوز همین مشکلو دارما..حتی وقتیم که فیلم رد میشه..وقتی آدمه بلند میشه یه تفنگ میبینه که دورو ورش سوسک دارهبعد وقتی تفنگو بر میداره قطع میشه
![]()
بزرگ در حد Pinger؟ برای من بیشتر از متوسط نمیاد. کسی نمونده. F2 اثری نداره و از نظر مکانی هم منو به Checkpoint های قبلی می بره.
ویرایش: مرحله رو دو بار رفتم. بار سوم نشد Select می کنم.
Last edited by nw_nk; 25-02-2011 at 13:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)