یکی با مدرک بگه شیشه ضد خشه یا نه ؟؟؟
یعنی میگی با سیم ظرفشویی بیوفته به جون صفحه نمایش گوشی تا بهت ثابت بشه؟![]()
![]()
خیلی جاها می گن نداره یه نوشته معتبر کافیهگوشی رو نابود نکنید من راضی نیستم
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Scratch-resistant surface
یه تجربه جدید که به کسی توصیه نمیکنم من شانس اوردم
دیشب داشتم با گوشیم کار میکردم یهو از دستم افتاد. منم برای اینکه تو هوا بگیرمش با شتاب دستم رو بردم طرفش که اوضاع خیلی بد تر شد خورد به دستم و با سرعت چند برابر موقعی که داشت می افتاد شوت شد هوا او بعدشم افتاد زمین من که جرائت نداشتم برم طرفش - گفتم تموم شد - خدا حافظ ای ..........
بعد یه چند ثانیه ای رفتم بلندش کردم - همه چیزش سالم بود - حتی یه خط هم روش نیافتاده - وایرلس - بلوتوس - دوربین - هرچیزی که به عقلم رسید رو چک کردم - همشون درست کار میکنن و - خدار شکر هیچ مشکلی پیش نیاده
Last edited by sajjad1973; 24-09-2011 at 08:26.
سلام دوستان.با توجه به اينكه صفحش شبيه اركه جز اندازش,اينم مشكل محدوديت زاويه ديد داره؟![]()
نه آقا من الان این گوشی دستمه اصلا محدودیت زاویه دید نداره
درود بر دوستان عزیز
من میخوام گوشی xperia neo رو بگیرم ولی مسئله صداش منو اذیت میکنه چون امتیاز صدای این گوشی تو gsmarena زیر متوسط هستش من با این گوشی کار نکردم و نمیدونم صداش چه طوره؟البته نظر من فقط صدا نیست چون این گوشی امکانات خوبی داره کسایی که که این گوشی رو دارن منو راهنمایی میکنن؟صداش عین vivaz میمونه؟اگه ایرادات دیگه ای که ازش میبینین بهم بگین ممنون میشم؟
Last edited by New Solid Snake; 01-10-2011 at 19:08.
دوستانی که این گوشی رو دارن بگن که راضی هستن ازش ...
-----------------------------------------------------------------------------------
تو صفحات اول مثلا 3-4و... در مورد رمش صحبت شده
حالا منظور rom یا ram
هر دوی اینها مثل arc هست که؟؟
Last edited by ATA FARZADI; 02-10-2011 at 13:28.
کسی نیست جواب مارو بده
طرفداراش یعنی اینقدر کمه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)