چی میگی بابا......؟؟
GS2 اون سمت راستیست ها میدونی که.....!!؟؟
چی میگی بابا......؟؟
GS2 اون سمت راستیست ها میدونی که.....!!؟؟
شما باید وارد اون لینکی که گذاشتن می شدین که همه عکس هارو ببینین. اینجا:
حالا من اینجا عکس هارو می زارم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری که ضد حاله بابا :(
Last edited by reza_17173; 05-03-2011 at 12:14.
اینکه بازم GS II بهتره که ! اون پیکسل رو تو GS ببین ! کلا فقط پیکسل میبینی .
مخلصیم .
شما دیگه خیلی خوش بینی
در حالت عادی اگه به عکس ها نگاه کنین شفافیت و کیفیت عکس های گلکسی کاملا" مشخصه که بیشتر از گلکسی 2 هستش!!
:( :(
اینها توی عکس اینطوری به نظر میرسن . وگرنه شما کنتراست رنگها رو نگاه کن .... میبینی که خیلی بالاتر از gs1 هستش ...
یعنی اینطوری بگم که شما وقتی از یه فاصله ای از صفحه نمایش چه گوشی چه مانیتور کامیپوتر عکس بگیری پیکسل های صفحه به یه حالت توی عکس میوفتن . همین الان شما دوربینی که داره از مانیتور کامیپوتر از فواصل متفاوت عکس بگیری متوجه میشی که پیکسل ها چطوری میوفتن توی عکس ...
برو بابا این عکسها شر هست
مطمعنا اگه s amoled پلاس ار سوپر معمولی بهتر نباشه بدتر نیست
تو این عکس ها حتما روشنایی صفحه گالاکسی ۲ کم کردند
مطمعن باشید
البته شایدم صفحه سوپر نباشه
دوستان کسی مقایسه بین SuperAMOLED+ و IPS Nova نداره ؟ ( این گوشی و ال جی اپتیموس بلک )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: ببخشید اشتباه شد، این مقایسش با SAMOLED هستش نه SAMOLED+.....![]()
بابا چرا عصبانی میشین من فقط عکس هارو گذاشتم. من خودم طرفدار سامسونگو سوپر آمولدو این حرفام...
تو این عکس ها هم رنگ های گلکسی 2 بهترو پررنگ ترن. ولی خب انگار پیکسل ها بیشتر مشخص هستن تو گلکسی 2!!!! بعد نمی دونم چرا انقد نور گلکسی 2 هم کمه!!!!!!
البته جناب mahyarSAMSUNG توضیحی دادن در این باره.
اصلا" مشکوکه!! اینجور که بچه ها می گن این سایته که review گذاشته انگار با ساسونگ لجه! باید منتظر یه Review از Gsmarena باشیم.
يعني ميشه اوايل تابستون 700-650 گرفت؟؟؟
.
.
.
حالا يك سوال غير از اين..... اگه روي جعبه گوشي نوشته باشه o2 يعني چي كسي ميدونه پ خ كنه.
دوستدار شما ياشار
Last edited by Yashar Cross; 05-03-2011 at 21:54.
در مقایسه با SuperAMOLED که مشخصه کیفیت بهتری داره ، من دنبال یه مقایسه هستم بین IPS Nova و SAMOLED+ ، چون S-LCD در حد این دوتا نیست و بهترین کیفیت رو این دوتا پانل دارن
به هر حال ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)