آخه کامنتهای عیب و ایرادی تایید نمیشن
آخه کامنتهای عیب و ایرادی تایید نمیشن
سلام
خب درسته که اخیرا نارضایتی بالا بوده اما من خودم بارها از دیجی کالا خرید کردم و کاملا هم راضیم همه جوره!
نمیشه برمبنای نظرات مخالف صرفا قضاوت کرد![]()
فقط صحبتهای دوستان باعث میشه ادم به این نتیجه برسه تا مجبور نشده نباید ریسک خرید اینترنتی رو قبول کنه![]()
سلام
تابحال از دیجیکالا خرید نداشتم.
ولی دوستم چندین خرید قیمت بالا ازش داشته و راضی بوده.( البته پارسال )
ولی چیزی که مشخصه اینه که قیمتش نسبت به قیمت بازار تهران تو بیشتر موارد بالاتره و برای تهرانی ها خرید ازش هیچ ارزشی نداره.
ولی برای شهرستانی ها قیمتش نسبت به بازار مناسبه و ارزش خرید داره.
سلاماین تاپیک رو مدتیه دنبال میکنم و البته ازجاهای دیگه هم شنیدم که خرید از دی جی پشیمونی میاره اما خیلی جالبه تو سایتش اکثرا کامنت ها تعریف و تمجید از سایت و اینکه صحیح و سالم و باکیفیت دستشون میرسه و خیلی هم راضی هستن!!!
درسته دوست عزیز.
بنده خودم و خانوادمون سال هاست از این سایت خرید میکنیم. دقیقا از سالی که هنوز پیک نداشت این فروشگاه اینترنتی. تا بحال هیچ مشکلی نداشتیم.
تا آخرین دفعه.
پدرم یه سفارشی داشت برای شرکت ـشون که هر چی منتظر شدن براشون نیاوردن. کلی تماس گرفتن و دوباره آدرس دادن ولی باز هم یه روز گذشت خبری نشد.
آخر متوجه شدیم شماره گوشی ای که این بار موقع ثبتِ سفارش گذاشتیه بودیم، خاموش بوده.
بلافاصله از طریق خود سایت دوباره اقدام کردیم و با پیک تماس گرفتیم و متوجه شدیم بنده خدا دو روزه تماس میگیره تا سفارش رو تحویل بده. ولی چون کالا رو فرستاده بودن گزارش دادن که پیک فرستاده شده. حالا این میون یه سری هماهنگی ها باید صورت میگرفته که همه با اون شماره ی اشتباه میبایست انجام میشده.
بالاخره بعد از دو روز سفارش تحویل داده شد.
بنده این مورد رو که توضیح دادم به این خاطر هست که اگه جنس سفارش داده شده دیر بدست کسی میرسه و یا دستگاه مشکلی داره دیگه مشکل سایت نیست.
همین الان دوستم یه خرید حضوری جایی داشته و گوشی ای که خریده مشکل داشته. خب دلیل ـش این نیست که حتما طرف جنس خراب بهش انداخته، یعنی از اون دست گوشی هایی بوده که باید برگشت داده بشه. گارانتی و بیمه هم به درد همین جاها میخوره و همه کالاهایی که از اینجا تهیه میکنیم یه هفته تضمین داره که در صورت خرابی پس میگیرن. چون برای دوستانم پیش اومده که سایت هم کالا رو پس گرفته.
موفق باشید.
با سلام
من چند هفته پیش یه دوربین nikon coolpix P520 از سایت دیجیکالا خریداری کردم.
اول خواستم از سایت camshop بخرم که یه کم توی مراحل خرید دردسر داشت. تازه دیدم تو این سایت گارانتی و بیمه قید نشده و چون توی سایت دیجیکالا بیمه و گارانتی قید شده بود متقاعد شدم که از دیجیکالا خرید کنم.
ناگفته نماند بنده با توجه به اینکه چند سال پیش یه دوربین Nikon Coolpix P80 که ساخت اندونزی و سفارش آمریکا بود از جزیره قشم خریدم و از اون خیلی راضی هستم به همین خاطر تصمیم گرفتم نوع P520 بخرم.
البته قیمت بازار رو نپرسیدم و از دیجیکالا خرید کردم به همراه دو عدد رم 16 گیگ.
بعد از یه روز دوربین به دستم رسید (من در شهرستان ساکن هستم و با پست محموله برایم ارسال گردید) و دوربین هم ساخت چین میباشد.
بعد از تقریباً ده روز دوربین مشکل پیدا کرد و دیگه باتریش شارژ نمیشد.
با دیجیکالا تماس گرفتم و گفتند باید بفرستی گارانتی.
حالا دوربین را برای تعمیر به گارنتی فرستادم و گفتند مین آن سوخته و تا دو هفته دیگر باید منتظر باشی تا آن را عوض کنیم.
این تجربه تلخ خرید اینترنتی بنده از اینترنت و دیجیکالا
نتیجه:
بنده اگر از فروشگاه شهر خودمان خرید میکردم خیلی راحتتر میتونستم از خدمات پس از فروش استفاده کنم.
در سایت دیجیکالا نام کشور سازنده دوربین ذکر نگردیده بود.
به خاطر خرید اینترنتی برای استفاده از گارانتی مجبور شدم 13 هزار تومان خرج کنم و دوربین را به گارانتی ارسال کنم.![]()
Last edited by mohasmhan; 19-07-2014 at 09:53.
سلام
دیجی کالا جدیدا ارسالاش خیلی طول میکشه !
روز 1 مرداد بعد از سحری ساعت 5 صبح اینا یه گوشی ازش خریدم و پرداختش هم به صورت آنلاین همون لحظه واریز کردم با اینکه فکر میکردم نهایتا امروز برام ارسال میکنن در کمال تعجب و ناباوری ارسال نشد و موند برای روز شنبه !
2 روز کاری تمام و کمال برای سفارشی که پولش هم همون لحظه آنلاین پرداخت شده فرصت زیادیه تا ارسال کنن که نکردن !!
فردا هم که جمعه است و تعطیله و میمونه شنبه !!
این چندمین باریه که با 2 - 3 روز تاخیر کالای خریداری شده بنده رو که آنلاین در موقع خرید پرداخت میکنم و دیر میفرستن و شاید دلیلی باشه تا از دفعه ی بعد در خریدم از دیجی کالا تجدید نظر بکنم.
با تشکر![]()
من قصد دفاع از جای خاصی رو ندارم اما بعضی از حرف ها عجیب هست
اول اکثر لوازم االکترونیکی ساخت کشور چین می باشد
دوم شما وقتی دیدی روی کارتون کشور سازنده چین خورده میتونستی بسته رو باز نکنی و پس بفرستی.
سوم شما وسیله ای که تحویل میگیری بعد از تحویل هر مشکلی براش پیش بیاد به عهده فروشنده نیست .
من خودم یک یک مادربود ازراک خریدم موقع نصب متوجه شدم مشکل داشت بردم گارانتی بعد یک مادربورد نو گرفتم و چیز طبیعی هست.
میشه درباره این جمله:در سایت دیجیکالا نام کشور سازنده دوربین ذکر نگردیده بود.
یک توضیح بدید ایا ساخت کشور دیگه ای غیر از چین هم داریم؟
منم چند میلیونی ازشون خرید داشتم خوشبختانه مشکلی نبود . فقط جنسا خیلی دیر میرسه
هدف من فقط ارائه تجربه خریدم به دیگر دوستان میباشد.
شما اگر تجربه خرید موفق از این سایت داشتهاید خیلی خوب است که در اینجا ذکر کنید تا دیگران یک طرفه قاضی نروند.
من بار اولم بود از این سایت خرید کردهام و با مشکل مواجه شد.
وقتی در قسمت مشخصات فنی نوشته شده است «ساخت:---» دو مفهوم دارد:
1- میتواند ساخت هر کشوری باشد
2- فروشنده نمیخواهد با ذکر کشور چین مشتری را بپراند
همچنین من گفتم که قبلاً یه دوربین خریدم ساخت کشور اندونزی یعنی میتونه ساخت کشورهای دیگه هم وجود داشته باشه.
نتیجه:
هدف من تخریب یک فروشگاه یا فروش اینترنتی نیست ، بلکه هدف من فقط ارائه آمار از موفق یا ناموفق بودن خرید از فروشگاههای اینترنتی میباشد. مطمئن باشید که بنده اگر خرید موفقی هم میداشتم یا در آینده اگر داشته باشم (از هر سایت دیگری هم که باشد) سعی میکنم اطلاعرسانی کنم تا افراد دیگر برای خرید بتوانند از تجربه خرید امثال من استفاده کنند.
من این کار را وظیفه خودم میدانم.
همچنین این کار موجب میشود فروشگاهها با رقابت کار کنند و بیشتر به خریداران توجه نمایند.
Last edited by mohasmhan; 25-07-2014 at 22:24.
من تا حالا بیش از 100 میلیون ازش خرید داشتم و مشکلی پیش نیومده. ایراد در وسایل الکترونیکی کاملا شانسیه و ربطی به پخش کننده نداره.
البته به نظرم انتقادات دوستان کاملا وارده، مثلا اگر وارد مشخصات ps4 بشید ننوشته چه ریجنی و اپراتورها هم اطلاعات متناقض میدن. بالاخره آدم موقع خرید باید بدونه چی میخره، نه این که وقتی دستش رسید بفهمه!
در مورد تاخیر در سفارشات، این موضوع کاملا درسته. اگر عجله دارید از دیجی کالا خرید نکنید.
قبلا تا 5 ساعت بعد از ثبت سفارش با پیک ارسال میکردند، الان یا روز بعد تحویل میدن، یا اگر شانس بیارید در آخرین ساعات روز! قبلا با پیک بیرون هم کار میکردند، به این صورت که یه پیک اختصاصی برای من میگرفتند و من پولش رو حساب میکردم، الان هرچقدر هم اصرار کنید و عجله داشته باشید با پیک بیرون ارسال نمیکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)