آدرسو برای شما هم فرستادم
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
من دیروز بازار بودم فقط تو این مغازه دیدم
آدرسو برای شما هم فرستادم
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
من دیروز بازار بودم فقط تو این مغازه دیدم
آقا این مارک ایران فروش داره؟ تقریبا میتونم بگم که خفن ترین مدیا پلیر دنیا هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آیا این دستگاه DVD-T هم داره ؟
سلام
نه . این دستگاه ----T نداره.
دوستان عزیز kelvinator و kautuver دستگاه من یک موردی داره که اگه ممکنه سر فرصت تست کنید که ببینیم آیا این مشکل کلی هست یا فقط مال من. مشکل اینجاست که از طریق Files وقتی وارد پوشه ای می شیم، آخرین فایل رو پخش نمی کنه. به عبارت دیگه اگه یک پوشه شامل دو فایل (و بیشتر) با شه (DVD1 و DVD2) فایل DVD2 رو cannot found می زنه. آیا برای شما هم همینطوره؟
همینطور وقتی روی پوشه ای که توش فیلم هست Play می کنیم خطای فایل صوتی تصویری موجود نیست می ده.
ممنون از توجهتون.
سلام
دستگاه من همچين مشکلی نداره
ورژن دستگاه شما چند هست ؟
ريست کردين ؟
فرقی نداره که از رو hdd خود دستگاه بخونين يا از طريق يو اس بی ؟
همون موقع آپگرید کردم (2.08.13)
ریست بله اما فرمت نه. فیلم ها روی هارد داخلی کپی شدن و با حافظه خارجی تست نکردم.
همیشه این مشکل برای آخرین فایل داخل پوشه پیش میاد.
Last edited by ye_nafar_dige; 10-11-2011 at 22:45.
این مشکل با غیر فعال کردن Media Library حل شد! سرعت مرور فایل ها و پوشه ها هم به طرز چشمگیری زیاد شد... این Media Library برای من واقعاً یه امکان بی مصرفه.
ولی اين گزينه تو دستگاه من فعال بود و اين مشکل رو نداشت
به هر حال خوشحالم که کارتون به گارانتی نرسيد
یادم میاد زمانی که دستگاه رو تست کردم روی فایل های پیشفرض مشکلی نبود، این داستان بعد از آپگرید به وجود اومد. البته من دیر آپگرید کردم. به دوستان توصیه می کنم بعد از خرید دستگاه حتماً قبل از همه چیز سیستم رو آپگرید کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)