دوست عزیز برید کافینت دانلود کنید
حیف نیست،این بازیو تا اونجا اومدین بد بیخیال ادامه بشید!
دوست عزیز برید کافینت دانلود کنید
حیف نیست،این بازیو تا اونجا اومدین بد بیخیال ادامه بشید!
سلام..من بازی رو لپتاپ نصب کردم وقتی می خوام اجراش کنم ارور کارت گرافیک میده در حالی خیلیا با کارت گرافیک پایینتر اجرا کردن..کارت گرافیک من ATI 5650 ویندوزم 7 64 بیت ..درایور کارت گرافیکمم دیشب اپدیت کردم..لطفا یکی کمک کنه
سلام خسته نباشید در chapter 4 بازی تونلی وجود دارد که پس از ورود به ان و سینه خیز رفتن در ان هم در پشت سر قفل میشود و هم در روبرو و player در یک تونل گیر می افتد.
من چی کنم؟
اگه عکس بزاری خیلی بهتر میتونیم کمکت کنیم
سلام..من بازی رو لپتاپ نصب کردم وقتی می خوام اجراش کنم ارور کارت گرافیک میده در حالی خیلیا با کارت گرافیک پایینتر اجرا کردن..کارت گرافیک من ATI 5650 ویندوزم 7 64 بیت ..درایور کارت گرافیکمم دیشب اپدیت کردم..لطفا یکی کمک کنه
۱ عکس از ارور یا پیغام ارور رو بذارید این طوری که نمیشه راهنمایی کرد
سلام
راهی هست بشه این بازی رو مولتی پلیر بازی کرد ؟
من هر کاری کردم نشد ! : (
به محض اینکه کلیک میکنم تا بازی اجرا بشه این ارور میده:
your graphics card does not meet dead space 2 minimum requirements.
در ضمن الان dead space 1 نصب کردم برای اونم همین پیغامو داد..
تورو خدا کمک کنید
لطفا این پست حذف شود
Last edited by nois3; 23-02-2011 at 22:19.
سلام دوستان
من یه جای بازی گیر کردم . تو مرحله ی 4 که روی دیوار یه در کویکی هست اونو باز میکه میره تو میره طرف در بعدی ولی در بعدی قفله بر میگردم که از در قبلی برم بیرون اونم قفله . کلا اونجا گیر میکنه هیچی هم کار نمیکنه نه دکمه ای نه اسلحه ها نه هیچی
این بازیو من از ------------- دانلود کردم خودش کرک نداشت این کرک رو دانلود کردم و تا حالا مشکلی پیش نیومده بود DS2CRACKFIX-FLT_EPIDEMZ.NET.rar .. نمیدونم چرا اینجوری میشه خواهشا کمک کنید
اینم عکسش
این درو باز میکنه و وارد دیوار میشه
اینم در دومیه که باز نمیشه..
اینم سیو های بازیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by afceaglee2013; 23-02-2011 at 14:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)