دوستان من هر جه قیمت کردم بدون گارانتی رو میدن 410-420 و با گارانتی رو 480-490 حالا قیمت هایی که گرفتم درستن؟ مثلا پایتخت هست 410.
دوستان من هر جه قیمت کردم بدون گارانتی رو میدن 410-420 و با گارانتی رو 480-490 حالا قیمت هایی که گرفتم درستن؟ مثلا پایتخت هست 410.
قیمت هایی که شماگفتی خیلی بالاست
تشریف ببریداینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی یکی از کاربران میگفت که این گوشی رو گرفته ولی cpu زیاد قوی نیست و به گفته ی ایشون حتی داحل بازی Angry Birds هم بعضی اوقات بازی تیک می زنه و نمی شه راحت بازی رو اجرا کرد !!!!
سلام دوستان
بالاخره نفهمیدیمcpuاین گوشی قوی هست قوی نیست!
بعضی هاتاییدمیکنن بعضی هانه
تاچش چند نقطه روساپورت میکنه؟
دوستانی که میگن در پخش فیلم های 720p مشکل داره لطفا با نرم افزار mobo player امتحان کنند ببینن بازم مشکل داره
باطری این گوشی چندروزدوام میاره؟اگر کار معمولی ازش استفاده بشود؟خیلی ازش خوشم اومده.گوشی نوکیاc5داشتم فروختم تااین رابخرم خداییش نوکیاc5دارای باطری خیلی قویی بود اگراین گوشی هم باطریش خوب باشه میخرمش.راستی قبلاlg kp500داشتم که خیلی مسخره بود وباطریش هم تا 2 روزدوام داشت.
دوستانی که گوشی رودارن کجاهستن جواب ماروبدن؟![]()
دوستان کجایید کسی نیست جواب بده¿
این گوشی قدرت اجرای بازی های سنگین رو داره یانه
گفتن باطریش زودخالی میشه صحت داره¿
سلام
نمیدونم جاش همینجاست یا نه !
این گوشی با ضمانت و بی ضمانتش فرقی داره ؟مثلا از نظر نصب بودن فارسی نویس و ....
سپاس
فك مي كنم جاي اين كلوپ درسته اينجا هم گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي هاي جديد اگه قبل از عرضه تو كلوپ سازنده باشن مشكلي نيست آخه بحث سره اين هست كه كي عرضه ميشه اما وقتي يه گوشي عرضه شده باشه بحث سر مشكلات كاربر ها و تجارب اون ها هست كه معمولا از روي سيستم عامل اونها تقسيم ميشه مثل گالكسي اس 2 كه منتقل شد
اگه هم يه سري كلوپ گوشي اونجا هست مثل ويو به خاطر اينه كه كلوپ گوشي هاي تحت بادا نيست
من اين ها رو نميگم به خاطر اينكه كلوپ اين گوشي رو من ايجاد كردم به خاطر اين ميگم كه براي كاربر ها مشكل ايجاد ميشه مثلا براي همين گالكسي اس 2 كلي اذيت بودم تا بخوام برم تو كلوپ سامسونگ
اما حالا كه منتقل شده خيلي بهتره... اصلا اينو بزنين پاك كنين اون يكي رو منتقل كنيد اينجا...
Last edited by PersiAndroid; 04-05-2011 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)