Sub-Zero جان
خيلي پايان باحالي بود مگه نه؟
از نظر من اين بهترين پاياني بود كه تا به حال بازي كردم!
خداييش خيلي داستان باحالي داشت.!!
Sub-Zero جان
خيلي پايان باحالي بود مگه نه؟
از نظر من اين بهترين پاياني بود كه تا به حال بازي كردم!
خداييش خيلي داستان باحالي داشت.!!
آره....خيلی باحال بود!نوشته شده توسط علیرضا
مخصوصاً وقتی حالت گرفته باشه که چرا هيتمن مرده....!
و هی با خودت ميگی اگه زنده بودم ميدونستم چيکارتون کنم....و يهو رويا به واقعييت تبديل ميشه!![]()
واقعاً پايان بازی آخرش بود.
نوشته شده توسط prance3
سلام .اسلحه واقعی رو از کجا پیدا کنم .اسلحه دیگه ای نمیشه گذاشت جاش !!!قبول نمیکنه میفته پایین میز .دکمه e رم که میزنی .همون اسلحه خودش رو میزاره سر جاش ؟![]()
سلام
واسه نصب مشكل دارم ويندوز پك1و2 را نصب كردم فايده نداشت.ارور میده.فایل d3dx9_27.dll را نمی خونه.پنج سی دی هستش مال شرکت تکینه.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز خیلیا عین مشکل شما رو داشتن !!!نوشته شده توسط reflex
این فایل مال شاخه windows-system32 هست که شما باید از لینک زیر دانلودش کنی و در مسیر گفته شده کپی کنیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
Last edited by Morteza3SN; 14-07-2006 at 07:32.
دوستان
من وقتی این بازی رو اجرا میکنم به صورت تصویر اهسته اجرا میشه . بازی خیلی کنده. گرافیک
Fx5200 .... 256 مگ دارم. با رم 1 گیگ کسی میتونه یه راهی چیزی بگه که بازی روانتر بشه؟
درودی دوباره.
دوستان مشکلم حل شد. در قسمت configure گزینه 1 را بر گزیدم. هر چند که گرافیک بازی زمین تا اسمون فرق میکنه اما بهتر از بازی نکردنه.
Last edited by nima_kiyaniyan; 14-07-2006 at 09:02. دليل: مشکلم حل شد
من بازي رو نصب كردم اما وقتي مي خواد بازي اجرا بشه با خطاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواجه ميشم لطفا دليلش را هر چه سريعتر بگيد.
کرک بازی رو دانلود کن ( تو صفحات قبل هست ) خیال خودتو راحت کننوشته شده توسط alwithfa
شما بايد اسلحه واقعي رو از پذيرش اونجا كه كه در سالن اول از يه پليس بگيرنوشته شده توسط mehdiney navaz
براي اين كار برو جلو و با يارو صحبت كن
این اولین شماره از سری Hitman بود که من بازی کردم . اما زیاد خوشم نیومد .
به نظر من در این سبک بازی که باید مخفیانه کارها رو انجام داد ، Splinter Cell یه چیزه دیگه است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)