سلام
من دیروز یک کارتریج 141 نو برای پرینتر 5283 خریدم اما عکسهایی که باهاش چاپ میکنم خیلی تاریک میشه .قبلاً که خودم شارژ میکردم اینطوری نبود.به نظرتون اشکال از کجاست
ممنون از راهنمایی
سلام
من دیروز یک کارتریج 141 نو برای پرینتر 5283 خریدم اما عکسهایی که باهاش چاپ میکنم خیلی تاریک میشه .قبلاً که خودم شارژ میکردم اینطوری نبود.به نظرتون اشکال از کجاست
ممنون از راهنمایی
دوست عزیز کارتریجی که شما خریدید حتما اصلی نبوده و طرح بوده
اگه کیفیتش هم پایینه مطمئن باش کارتریج طرح بوده
چون کارتریج های اصلی دارای کیفیت بالایی هستند.
حالا چه قیمتی خریدی ؟
دوست عزیز مطمئن هستید که رنگ ها رو جابجا شارژ نکردید ؟
فکر کنم شماره کارتریج شما سیاهش 132 باشه و رنگیش 136
این احتمال وجود داره که دیواره کارتریج شما مشکل داشته باشه و رنگ زرد و قرمز با هم قاطی شده باشه
و از تولید رنگ زرد و قرمز رنگ سبز بوجود میاد
سلام.
تو بازار دو مدل کارتریج بود که یکیش که طرح بود 13 تومن و درجه 1 هم از 16 تومن تا 21 تومن قیمت میدادن که البته من 16 تومن خریدم. روش برچسب گارانتی هم داره.
حالا به نظرتون رنگهاش مشکل داره ، یعنی اگه خالیش کنم و با جوهر خودم شارژ کنم درست میشه یا نه؟
از تمام زاویه کارتریج و جعبه ان عکس بگیرید و در سایت قرار دهید.
شاید اصل باشد اما هدش خشک.
عکس یزار
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
کارتریج 141 اصلی خریدش از تهران مشکیش 18.5 تومنه و رنگیش 20.5 تومنه.
نمونه چاپ را اسکن کن و تو سایت بزار
سلام
متاسفانه جعبه رو دور انداختم.اما عکسهای کارتریج :
و نمونه رنگبندی که در تایپیک دیگر فایلش رو گذاشته بودین که بعضی از رنگها همخونی نداره
عکس چاپ شده
نمونه عکس اصلی
عکس چاپ شده
البته هنگام اسکن کیفیت کاهش پیدا کرده ولی مشکل کارتریج مشخص هست و پرینت هم مقداری خط خطی هست.
چاپها در حداکثر کیفیت گرفته شده . ضمناً رنگ مشکی هم در بعضی جاها که مشکی خالص هست خیس هست و چند دقیقه ای باید صبر کنم تا خشک شود.با 3 نوع کاغذ مخصوص چاپ عکس نتیجه یکسان هست.
خیلی ممنون از توجهتون.
Last edited by mhd2005; 09-05-2011 at 18:29.
بهتر بود از جعبش هم میزاشتی
ما با یه نیگا میشه فهمید طرح است.![]()
ممنون آقای گرجی
اگه میشه مشخصات کارتریج اصل رو بگین تا دوباره کلاه سرم نره
fببینید نمیشه غیر حضوری تشخیص داد.
141 هلوگرام دارد.ببین دقیقا از زاویه چپ و راست درست عمل کند.
بسته نایلون داخل جعبه نباید شل یا ازاد باشد.نایلون فیکس با کارتریج باشد.
![]()
با سلام ميخواستم بدونم خطاهاي 5200 و 5700 در پرينتر ip3000 كانن مربوط به چيه؟ از دوستاني كه واردنتقاضاي راهنمايي دارم من كاغذ روگذاشتم كارتريج رو هم درت قرار دادم البته ميخواستم پرش كنم كه نشد هر چي ميريختم بيرون ميزد خلاصه نميدونم چطوري شارژش كنم البته فقط 2 خط پرينت كرد و كاغذ داخلش گير كرد
ممنون از راهنمايي شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)