تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 73 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 722

نام تاپيک: Tomb Raider

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

درسته که بازی ها زودتر برای کنسول ها لیک میشن،ولی باید اینم مد نظر داشت که برای اجرای بازی های کپی و غیر اورجینال روی کنسول،کنسول باید هـک(یا همون کپی خور/فلش) بشه هر کسی نمیتونه این کار رو انجام بده در حالی که برای اجرای بازی های لیک شده PC تنها کافیه یه فایل کرک رو توی پوشه بازی کپی کنیم تا بازی اجرا بشه........
    اتفاقا شما اگه درست بررسی کنی کار برای کنسول ها راحت تره.اولا اینکه کار کپی خور کردن Xbox وPS3 خیلی راحته و با جستجو ساده تو چندتا سایت میشه روشهاشو یاد گرفت و هیچ کار سخت افزاری هم نمی خواد این به این معنی که حتی کسانی هم که تو کشورهایی که قانون کپی رایت رعایت میشه زندگی می کنند به راحتی می تونه این کار رو انجام بدند.ولی الان شرکتهایی که برای PC بازی می دهند خودشون میدونند با چه طرفند به خاطر همین سخت ترین کارها رو برای کرک نشدن بازیشون انجام میدن که حتی برخی اوقات باعث بازخورد منفی از طرف گیمرهای خودشون شده نمونش رو میتوان Prince Of Persia The Forgotten Sands ,Assassins Creed2,Diablo3وMight And Magic6 یاد کرد البته نمونه های دیگه ای هم هست مثل H.A.W.X2 که اخیرا کرک شد در حالی که دوست من که کنسول داشت حدود پارسال تمومش کرد ویا نمونه جدیدتر Crysis2 همزمان برای PC وXbox لیک شد ولی کرک کردن نسخه PC چیزی حدود 12 روز طول کشید و نتیجه اینکه Piracy برای همه ی وسایل یکسان ولی یه بزرگنمایی برای PC به وجود آمده که باعث شده شرکتهایی که پتانسیل اینکارو هم دارند از عرضه بازی روی PC بترسند در حالی که خیلی بازی سازان و شرکتها پیشرفتشون رو از PC شروع کردند ولی الان این وسیله رو رها کرده و فقط برای کنسولها بازی میسازند و به نظر من تنها دلیلش هم القای تفکر منفی هم به بازیساز و هم به گیمر.
    Last edited by saeedblack; 02-03-2013 at 09:01.

2. این کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من Uncharted رو بازی کردم
    یه لیستی دارم از بازی هایی که آخرش نفهمیدم مردم از چیه اینا خوششون اومده و چرا انقدر طرفدار دارن، Uncharted هم توی اون لیسته (بهتره بگم این بازی ها رو هیچ وقت نتونستم درک کنم)
    اما این بازی TR واقعا جالب و قشنگه، همینجوری اتفاقی از پایتخت رد میشدم گفتم اینو بگیرم، پشیمون نیستم الآن.
    منم یه لیست دارم، demon souls و dark souls توش هستن که به نظرم از رفتن به گوانتانامو و او.ین هم حتی بیشتر گیمر و گیمپد را شکنجه میکنن

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب منم تقريبا ٤ ساعتي بازي كردم.......بازي بيش از همه منو ياد بازي بتمن ميندازه بعدش آنچارتد و بعدش توم ريدر هاي قديم :

مكانيزم طراحي مراحل و آپگريد سلاحها و استفاده از Survival instict شبيه بتمن هست......يعني عين بتمن يه بخشي از داستانو ميرين و بعدا اسلحه هاي اوليتون هي هي آپگريد ميشن و ميتونين برگردين به نقشه اوايل بازي و با اسلحه آپگريد شده موانعي رو كه اول بازي نمي تونستين ازشون عبور كنين و به منطقه جديدي برين رو از بين ببريد.....
    Survuval instinct هم مثل دوربين خاص بتمن عمل مي كنه با اين فرق كه آيتمها و نحوه حل معما و راه عبور رو نشون ميده و فقط لحظه اي كه ميزنيد عمل مي كنه .
    به جاي معماهاي ريدلر هم مقبره هاي مخفي تو بازي قرار داده شده كه قسمت معمايي بازي اكثرا اينجا نهفتس و با حل به گنجينه اي ميرسيد كه xp و پارتي از يك نوع آپگريد رو ميده
    صحنه هاي سينماتيك بازي و كات سين گهگاهي قسمت معمايي و اكشن بازي شبيه آنچارتد و قسمت پلتفرم هم و اون جوش هم كه از ابتدا مال خود توم ريدر و شكار و ... هم كه شبيه بازيهاي شناخته شده ديگس

البته هيچكدوم از موارد بالا اشكال محسوب نميشه (چون خود بتمن خيلي از مكانيزماشو از shadow complex گرفت يا آنچارتد از توم ريدر)و تركيبشون خوب بوده

+

چند نكته هم اضافه كنم :

مثبت ترين نكته بازي اتمسفرش هست اتمسفر بازي واقعا عالي هست و حس مرموزي بالا و خوبي داره
    پيشنهاد مي كنم hard بازي كنيد
    هوش مصنوعي در حد خيلي خوبي هست(ولي عالي نيس)
    گرافيك هم در حد خيلي خوبي هست ولي مشكلاتي داره ولي در كل شكيل و دورنماي زيبايي داره مخصوصا جنگل در شب يا بارون
    انيمشن حركت و پرش و كات سينا خيلي خوب( بهتر از تريلرا)البته بازم ميتونست بهتر باشه ولي خيلي خوب
    Collectable هاي بازي زيادو موثر هستن
    اي كاش melee تو بازي از اول و كامل تو بازي قرار داده مي شدن و آپگريدي نبودن(جاي خاليش اوايل زياد حس ميشه)

+

در كل با اينكه بازي تركيبي از چندين بازي هست ولي سازنده ها تونستن يه بازي خيلي خوب بسازن و امضاي خودشونو پاي بازي بزنن(البته هنوز يك قدمي با شاهكار شدن فاصله داره)

.
    Last edited by halflife g; 02-03-2013 at 20:13.

5. 14 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

با توضیحات مراد،مواردی که من یادم رفته بود قبلا بگم الان یادم اومد و میگم :
    اسلحه ها 2 جور آپگرید میشن:
    1.میتونید به اسلحه ای که دارید قطعه های مختلف اضافه کنید(مثلا خشاب با ظرفیت بیشتر) که کارایی اسلحه رو بالا میبرن و انجام این آپگرید ها تماما دست خودتون هست.
    2.از توی جعبه ها یا از جنازه ها میتونید یه سری قطعه پیدا کنید که وقتی اون قطعه ها کامل شدن اسلحه به کل عوض میشه.(مثلا Assault rifle اول یه اسلحه قدیمی هست و assault rifle دوم که باز میشه AK 47 هست.)اگه نتونید قطعه ها رو پیدا کنید بعد از چند مرحله که برید جلو بازی خودش بهتون اسلحه جدید رو میده.
    +
    توی بازی معما و پازل وجود داره و تعدادشون هم مناسب هست،ولی این معما ها تا اینجایی که من بازی کردم خیلی آسون بودن،به نظرم در بدترین حالت 6-7 دقیقه وقت میگیرن معما های بازی ولی گشتن توی مقبره های مختلف و محیط های بازی خیلی لذت بخش هست.....
    +
    سازنده ها به Collectable ها خیلی توجه کردن و بعضی از اون ها رو توی مکان های خیلی جالبی گذاشتن ولی با یه آپگرید وقتی برید توی حالت survival instinct از پشت دیوار هم همه ی Collectable نشون داده میشن. (کلی هم اچیومنت به Collectable ها اختصاص داده شده)
    +
    درسته که شکار کردن و loot کردن حیوون ها توی بازی وجود داره،ولی اصلا کارآمد نیستش و فایده خاصی نداره!(البته بجز اینکه loot کردن به بازیکن xp میده) + سیستم melee بازی و آپگرید های اون با توجه به سبک و محیط بازی خیلی خوب هستش به نظر من.مخصوصا finisher ها و ضد حمله ها.....
    Last edited by Leon-117; 02-03-2013 at 22:14.

7. 8 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ولی این معما ها تا اینجایی که من بازی کردم خیلی آسون بودن،به نظرم در بدترین حالت 6-7 دقیقه وقت میگیرن معما های بازی ولی گشتن توی مقبره های مختلف و محیط های بازی خیلی لذت بخش هست.....
    ولی با یه آپگرید وقتی برید توی حالت survival instinct از پشت دیوار هم همه ی Collectable نشون داده میشن. (کلی هم اچیومنت به Collectable ها اختصاص داده شده)
    ولی اصلا کارآمد نیستش و فایده خاصی نداره!(البته بجز اینکه loot کردن به بازیکن xp میده) + سیستم melee بازی و آپگرید های اون با توجه به سبک و محیط بازی خیلی خوب هستش به نظر من.مخصوصا finisher ها و ضد حمله ها.....
    كلا علي علت اينكه بازي رو نميشه يه شاهكار قلمداد كرد همين قسمتهاييش هست كه تو گفتي .....يعني اگه collectable ها و مقبره هاي optional بازي چالش برانگيزتر بودن (مثه همين بتمن) يا وقتي مثلا يه گرگو ميديدي واقعا مي خواستي ازش فرار كني تاثير اين ٣ قسمت بيشتر ميشد

البته همين الانشم تاثير بالايي تو تنوع بازي دارن ولي. ميتونست در حد كمال باشه اين تاثير........انشالله شماره بعد

.

9. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

بازی تو استیم برای دانلود قرار گرفته فکر کنم دیگه فردا لینکاش بیاد کرکشم هم احتمالا بره تا روز ریلیز مثل کرایسیس

11. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

بازی تو استیم برای دانلود قرار گرفته فکر کنم دیگه فردا لینکاش بیاد کرکشم هم احتمالا بره تا روز ریلیز مثل کرایسیس
    یعنی لیک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شهر ما حدودا دو روز بعد از کرک شدن بازی اونو میاره
    بنظر شما من چقدر باید صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مردم از صبر کردن
    الانم دارم به اون xbox دارایی فک میکنم که بازیو تموم کردن ولی من هنوز منتظرم
    بترکه چشم حسود
    آخ چشمم

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

یعنی لیک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شهر ما حدودا دو روز بعد از کرک شدن بازی اونو میاره
    بنظر شما من چقدر باید صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مردم از صبر کردن
    الانم دارم به اون xbox دارایی فک میکنم که بازیو تموم کردن ولی من هنوز منتظرم
    بترکه چشم حسود
    آخ چشمم
    نه عزیز لیک نشده معمولا تو استیم زودتر قرار میگیره تا کسی خواست بگیره ولی تا روز ریلیز کسی نمیتونه بازی کنه فکر کنم تا اخر هفته دیگه بتونیم با کرک بدون مشکل بازی کنیم

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نه عزیز لیک نشده معمولا تو استیم زودتر قرار میگیره تا کسی خواست بگیره ولی تا روز ریلیز کسی نمیتونه بازی کنه فکر کنم تا اخر هفته دیگه بتونیم با کرک بدون مشکل بازی کنیم
    اون یکی چشمم هم ترکید دیگه نمیتونم بازی کنم
    من 9 دیرتر بازی کنم اونا 9 روز زودتر بازی کنن آخه انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

فکر کنم گرافیک بالا باشه .

16. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •