تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 47 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 464

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 پاناسونیک

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جناب ALUCARD
    من تو سایت زیر اطلاعات خیلی عجیب و غریبی دیدم. کنتراست و روشنایی بعضی تلویزیونها که مدلهای خوبیند خیلی کم گفته شده و برعکس.
    کنتراست VT20 رو سه برابر VT30 زده. یعنی 15054 در مقایسه با 4864
    نور VT20 هم خیلی بیشتر از VT30 است. نزدیک دو برابرشه و.... از این نمونه های عجیب زیاد داره. خودتون یه مقایسهای بین مدلها کنید.
    می خواستم بدونم نظر شما چیه. شما هم تعجب نکرده اید؟ آیا اطلاعاتش درسته؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز اين يه واقعيتيه و ربطي هم به انصاف و عدم انصاف نداره .
    شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره
    دوست گرامی
    گاهی افراط در طرفداری از یک محصول یا برند باعث میشه انسان از جاده انصاف و مروت منحرف شه. آخه قربون اون تعصبت! شما از کجا فهمیدی که من ناراحت شدم؟ من مالک سامسونگم؟ یا نماینده ذینفش تو ایرانم؟ به من چه ربطی داره اگه سامسونگ یا برند محبوب شما یا هر برند دیگه ای فلان محصولش خوبه یا بده؟ من باید فارغ از این جوسازیها و هیاهوهای تبلیغاتی(که دست بر قضا سامسونگ تو این مورد استاده) متناسب با نیازهای خودم بهترین انتخاب ممکن رو انجام بدم . حالا این انتخاب میخواد صنام خودمون باشه یا برند شیطان بزرگ (Vizio)
    من کل صحبتم اینه که بهترین روش تخریب، بد دفاع کردنه. دوست عزیز بهتر نیست یه مقدار تحملون رو بیشتر کنیم و به هر کسی که انتقادی وارد میکنه انگهای رنگ و وارنگ نچسبونیم؟
    من نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک. ال ای دی و یا پلاسما هم هر کدوم مزایا و معایبی دارند که فقط و فقط نیاز و سلیقه من و شما به عنوان خریدار باعث برتری یک برند (اون هم فقط در حیطه اون کالای مد نظر) به برندهای دیگه میشه.
    مثلا در همین عکسها به نظر شما ، تو کدوم پنل جزئیات بدن شخص قابل تشخیص و تفکیکه؟ آیا شما قادر به مشاهده قسمت میانی بدن تو پلاسما هستید؟ (از کفش و جوراب تا به ناحیه سر من یکی که تو مانیتورم فقط سیاهی میبینم. شما رو نمیدونم ) فکر میکنید که افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.

سلام.
    دوست عزيز اگه يه نگاه ديگه به متن خودت بكني ، ميبيني كه هركسي از 20 كيلومتري ميتونه تشخيص بده كه به عرق سامسونگ گونتون لطمه وارد شده كه شما اينجوري نوشتي .
    حالا خوبه من گفتم كه اين مدل برند مورد علاقه شما يكي از خوباي بازاره ، وگرنه كه شما خون ما رو حلال كرده بودي و رفته بودي
    من تعصب روي كيفيت خوب دارم ... وقتي يه برندي داره خوب كار ميكنه و از 100% حداقل 80-90% خواسته هاي شما رو برآورده ميكنه نميتوني بگي خوب نيست ( بقول خودت انصاف نيست ) . ديگه اينو كه من نميگم كه،تمام سايتا ميگن ، خدا رو شكر اينجا همه سايتاي Test رو ميشناسن و بلدن .
    و 100 البته كه هيچ محصول و برند خاصي وجود نداره كه تمام نيازهاي آدمو برآورده كنه .
    در مورد بحث Detail ها هم كه استاد Alucard لطف كردن و توضيح كامل دادن .
    Last edited by infernal_a; 25-07-2011 at 08:02.

4. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز اگه يه نگاه ديگه به متن خودت بكني ، ميبيني كه هركسي از 20 كيلومتري ميتونه تشخيص بده كه به عرق سامسونگ گونتون لطمه وارد شده كه شما اينجوري نوشتي .
    حالا خوبه من گفتم كه اين مدل برند مورد علاقه شما يكي از خوباي بازاره ، وگرنه كه شما خون ما رو حلال كرده بودي و رفته بودي
    من تعصب روي كيفيت خوب دارم ... وقتي يه برندي داره خوب كار ميكنه و از 100% حداقل 80-90% خواسته هاي شما رو برآورده ميكنه نميتوني بگي خوب نيست ( بقول خودت انصاف نيست ) . ديگه اينو كه من نميگم كه،تمام سايتا ميگن ، خدا رو شكر اينجا همه سايتاي Test رو ميشناسن و بلدن .
    و 100 البته كه هيچ محصول و برند خاصي وجود نداره كه تمام نيازهاي آدمو برآورده كنه .
    در مورد بحث Detail ها هم كه استاد Alucard لطف كردن و توضيح كامل دادن

دوست گرامی
    بابت این قدرت تشخیص 20 کیلومتری هم بهتون تبریک میگم و هم به شما غبطه میخورم. واقعا که شما استعداد خوبی واسه کارآگاه شدن دارید. گویا متن بنده رو کامل مطالعه نفرمودین. شاید هم دلداگی شما به برند محبوبتون اجازه درک مطلب رو بهتون نداد. محض اطلاعتون عرض میکنم که همونطور که تو متن اشاره کردم نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک . با این که این دو مدل مذکور رو بهترینهای تکنولوژی پلاسما و ال ای دی میدونم اما به دلیل کاملا شخصی نپسندیدن طراحی زشت این دو مدل (بویژه پایه هاشون) هیچ یک رو نخواهم خرید و بدنبال خرید 9705 یا LE830 هستم. کاملا واضحه که شما یا هر عزیز دیگه ای ممکنه نظرتون در مورد طراحی بسیار متفاوت با من باشه و این قضیه کاملا سلیقه ایه.
    حالا شما در دنیای خودتون به دفاع از برند محبوبتون بپردازید تا مبادا در این جنگ بین البرندی که در خیال خودتون ساخته اید موضع سوق الجیشی رو از دست ندید ولی این نکته کوچیک رو از من (کوچیک شما) به یادگار داشته باشید : اگه میخواهید از زندگی لذت ببرید برندها رو به اسارت خودتون در بیارید نه اینکه خود اسیر یک برند (هر پقدر هم بزرگ) بشید.
    در ضمن عمل به توصیه جناب الوکارد هم چندان توفیری اسجاد نکرد و شاید بقول ایشون مانیتور بنده کالیبره نباشد.
    خوش بین و پیروز باشید.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی
    بابت این قدرت تشخیص 20 کیلومتری هم بهتون تبریک میگم و هم به شما غبطه میخورم. واقعا که شما استعداد خوبی واسه کارآگاه شدن دارید. گویا متن بنده رو کامل مطالعه نفرمودین. شاید هم دلداگی شما به برند محبوبتون اجازه درک مطلب رو بهتون نداد. محض اطلاعتون عرض میکنم که همونطور که تو متن اشاره کردم نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک . با این که این دو مدل مذکور رو بهترینهای تکنولوژی پلاسما و ال ای دی میدونم اما به دلیل کاملا شخصی نپسندیدن طراحی زشت این دو مدل (بویژه پایه هاشون) هیچ یک رو نخواهم خرید و بدنبال خرید 9705 یا LE830 هستم. کاملا واضحه که شما یا هر عزیز دیگه ای ممکنه نظرتون در مورد طراحی بسیار متفاوت با من باشه و این قضیه کاملا سلیقه ایه.
    حالا شما در دنیای خودتون به دفاع از برند محبوبتون بپردازید تا مبادا در این جنگ بین البرندی که در خیال خودتون ساخته اید موضع سوق الجیشی رو از دست ندید ولی این نکته کوچیک رو از من (کوچیک شما) به یادگار داشته باشید : اگه میخواهید از زندگی لذت ببرید برندها رو به اسارت خودتون در بیارید نه اینکه خود اسیر یک برند (هر پقدر هم بزرگ) بشید.
    در ضمن عمل به توصیه جناب الوکارد هم چندان توفیری اسجاد نکرد و شاید بقول ایشون مانیتور بنده کالیبره نباشد.
    خوش بین و پیروز باشید.
    سلام دوست عزيز
    1- اينكه خواهش ميكنم و نظر لطف شماست و ايشالا خدا قسمت شما هم بكنه . در مورد گاراگاه شدن قبول نيست ، تو ديدي
    2- اينكه والا اينجور كه معلومه شما داري خود زني ميكني كه به ما بقبولوني كه ما طرفداري برند خاصي هستيم . در صورتيكه تو متن قبلي توضيح دادم خدمتتون كه من از كيفيت و برندي استقبال ميكنم كه حداكثر نيازهاي منو عملي كنه و گفتم كه هر دو شون خوبن ،حالا نميدونم چرا ميخواي القاء كني كه من طرفداري يكجانبه ميكنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ در هر صورت پيشنهاد ميكنم كه متنها رو با دقت بيشتري مطالعه كنيد دوست عزيز .
    اينجورم كه بوش مياد شما به جنگ و فيلماي اكشن هم علاقه خاصي داري (با توجه به جنگ برندها كه شما ميگي ) پيشنهاد ميكنم هر برندي كه ميگيرين پلاسما باشه كه براي جنگ و اكشن خوب جواب ميده .
    3- ديگه لزومي نميبينم كه به اين بحث بيخودي كه شما راه انداختي ادامه بدم تا جو و موضوع تاپيك خراب نشه .
    با تشكر از مدير انجمن و دوستاني كه تحمل كردن
    Last edited by infernal_a; 25-07-2011 at 14:24.

7. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من برایتنس همون عکس رو که جزئیات در نماهای تاریک در اون روی مانیتور شما پائین هست به صورت مجازی با فتوشاپ بالا بردم.
    اگر دقت کنید میبینید که جزئیات رو دوربین ثبت کرده ولی ظاهرا کالیبره نبودن و یا ضعف در Shadow details مانیتور شما مانع از نمایش اونها هست بهتر هست با یک مانیتور LCD بهتر یا یک مانیتور CRT این عکس رو نگاه کنید.

9. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    1- اينكه خواهش ميكنم و نظر لطف شماست و ايشالا خدا قسمت شما هم بكنه . در مورد گاراگاه شدن قبول نيست ، تو ديدي
    2- اينكه والا اينجور كه معلومه شما داري خود زني ميكني كه به ما بقبولوني كه ما طرفداري برند خاصي هستيم . در صورتيكه تو متن قبلي توضيح دادم خدمتتون كه من از كيفيت و برندي استقبال ميكنم كه حداكثر نيازهاي منو عملي كنه و گفتم كه هر دو شون خوبن ،حالا نميدونم چرا ميخواي القاء كني كه من طرفداري يكجانبه ميكنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ در هر صورت پيشنهاد ميكنم كه متنها رو با دقت بيشتري مطالعه كنيد دوست عزيز .
    اينجورم كه بوش مياد شما به جنگ و فيلماي اكشن هم علاقه خاصي داري (با توجه به جنگ برندها كه شما ميگي ) پيشنهاد ميكنم هر برندي كه ميگيرين پلاسما باشه كه براي جنگ و اكشن خوب جواب ميده .
    3- ديگه لزومي نميبينم كه به اين بحث بيخودي كه شما راه انداختي ادامه بدم تا جو و موضوع تاپيك خراب نشه .
    با تشكر از مدير انجمن و دوستاني كه تحمل كردن

سلامی دوباره به دوست گرامی
    پاسخ من در برابر درک مطلب منیع و ادبیات شامخ شما سکوت است و سلام!

جناب الوکارد عزیز
    شاید باور نفرمایید ولی با اینکه سطح برایتنس رو دستکاری فرمودین من چندان تفاوتی با عکسهای قبلی نمیبینم. حتما ایراد از کالیبره نبودن مانیتوره . من به جهت اینکه متهم به جانبداری از سامسونگ شدم، لازم میدونم اعلام کنم که مانیتورم AOC V22 هست. شما تنظیم خاصی واسه کالیبره کردن مانیتور سراغ ندارید؟ و اساسا بفرمایید شما از چه مانیتوری استفاده میکنید.
    از بابت ورود ناخواسته به این بحث بیفایده از همه عذر خواهی میکنم ولی هدف روشن شدن مطلبی بود که تصور میکردم در اینجا مغفول مونده.
    Last edited by mrm10; 25-07-2011 at 19:30.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مانیتوری که منزل استفاده میکنم سامسونگ 1953 هست که برای یک LCD توی این سایز جزئیات رو خیلی خوب نشون میده و یک مانیتور CRT 1793 Magic Bright سامسونگ هم دارم که اون تو نمایش جزئیات رنگهای نزدیک به هم خارق العادس , مخصوصا تو نمایش رنگهای نزدیک مشکی در اغلب موارد دو برابر LCD جزئیات نمایش میده محل کارم هم یک مانیتور سامسونگ 20 اینچ هست که نمیدونم مدلش چیه ولی با اینکه جدید هست در قیاس با این مانیتور LCD که من منزل دارم Shadow details خیلی بدی داره.
    برای کالیبره کردن سی دی های مخصوصی وجود داره ولی برای این تصویر به عنوان مثال برایتنس رو تا اونجایی که میتونید زیاد کنید و اگر جواب نداد از مقدار کنتراست کم کنید با روش آزمون و خطا امتحان کنید ممکنه اصلا مانیتورتون توانایی نمایش جزئیات ظریف رو نداشته باشه.

دوستان لطفا این بحث جانبداری و مسائل حاشیه ای رو هم تموم کنید.

12. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عکسی از vt30

14. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس چرا خبری از st30 نمیشه الان 2 ماهه تو سایت پاناسونیک خاورمیانه اومده کسی تو شهر های مرزی ندیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

st30 حداکثر یکی دو ماه دیگه وارد ایران میشه st30 هیچ فرقی با gt30 نداره تازه تو بعضی چیزا بهترم هست gt30 فقط thx داره که به درد ایران نمیخوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •