کی مییاد؟نسخه پی سیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی مییاد؟نسخه پی سیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6-3-2012
فکر کنم میشه 16 اسفند
Collector's Edition Unboxing Featurette
Collector's Edition Unboxing Featurette HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Malware; 30-11-2011 at 22:53.
ساند ترک حماسی ME2
(تجدید خاطره!)
Suicide Mission
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که بازیم بیاد بازی نمیکنم تا خوده عید تا با خیاله راحت بشینم بازی کنم.با 1 و مخصوصا 2 زندگی کردم خیلی برام مهمه هر تصمیم و هر لحظه.فقط میدونم یکی از تاثیر گذارترین و شاید گریه آور ترین پایان بازی ارو داشته باشه مصوصا برای هواداراش.
از همین الان هم میشه حدس زد احتمال زیاد کاپیتان آندرسون ایثار کنه و جونشو در یکی از مرحل برای نجات ما از دست بده. احتمالا thane یا گروس هم بمیرن.
این میراندا نمیره فقط![]()
زیاد مهم نیست شخصیت های زن بازی بمیرن. مهم اینه که پهلوانان نمیرن : دی
آخر بازی رو از الان تا حدودی شاید بشه پیش بینی کرد ولی صد در صد بازی چند تا پایان مختلف داره که احتمالا همگی عالی طراحی شدن
اقا با میراندای من درست صحبت کن من همیشه میراندا و جک(قبل از عرضه کاتسومی.بعدش میرانا و کاتسومی) رو برمداشتم این دوتا جون منو نجات میدادن میراندا چقدر جان فشانی میکرد.اولین بار هم که بازیو تموم کردم بردمش با HUMAN REAPER بجنگیم مرد و من دپرس شدم.
کلا مساله ای که خودشون هم اعلام کردن بازی هم پایان خیلی خوب داره و هم خیلی بد و بنا به تصمیم گیری های شما در طول بازی داره. حتی جالبه که گفتن اگر RACHNAI QUEEN رو میکشتیم در نسخه 1 هم مزیت های خاص خودش رو داشتمن که نگهش داشتم
![]()
لینکی ، منبعی از این گفته ت داری ؟ چون من هم Rachni Queen رو نجات دادم ، فکر هم نمیکنم نتیجه بدی داشته باشه چون خیلی با شخصیت از طریق یک Asari توی illium پیغام رسوند که خیلی با معرفتی و جبران میکنم و این حرفا ...
بعدش من با هیچکس توی ME2 تیک و تاک نزدم تا توی 3 به اشلی برسم ، شماها چه عجولید !
اتفاقا من با همه رومنس کردم و از آخر باهاشون بهم زدم تا تو 3 با اشلی هم ، هم![]()
شما چه موزماری هستی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)