تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره آنتی ویروس ایرانی "شید" چیه؟

راي دهنده
237. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه

20 8.44%
  • خوبه

24 10.13%
  • میتونه بهتر باشه

26 10.97%
  • قابل اعتماد نیست

167 70.46%
صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 286

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی آنتی ویروس شید (Sheed)

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شید از نظر قدرت شناسایی واقعا حیرت انگیزه. به نظر من اونهایی که میگن شید بدرد نمیخوره حتی یکبار هم شید رو نصب نکردن چون من که بعد از تستش شاخ درآوردم. اصلا فکر نمیکردم اینقدر قدرت شناسایی بالایی داشته باشه و این رو هم اضافه کنید که فوق العاده سبک هست که ترکیب قدرت و سرعت در این برنامه واقعا منو متعجب کرد. تا تست نکنید متوجه نمیشید من چی میگم.
    شيد سبكه چون چيزي جز يه ديتابيس سرقت رفته نداره.
    شما هم بري موتور بنز رو بدزدي بزاري روي ماشين كاغذيت، از قدرتش حيرت مي كني. چون تكنولوژي روز دنيا رو دزديدي.

استفاده از مال دزدي هم يه زماني حرام و غير انساني بود...

2. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شید از نظر قدرت شناسایی واقعا حیرت انگیزه. به نظر من اونهایی که میگن شید بدرد نمیخوره حتی یکبار هم شید رو نصب نکردن چون من که بعد از تستش شاخ درآوردم. اصلا فکر نمیکردم اینقدر قدرت شناسایی بالایی داشته باشه و این رو هم اضافه کنید که فوق العاده سبک هست که ترکیب قدرت و سرعت در این برنامه واقعا منو متعجب کرد. تا تست نکنید متوجه نمیشید من چی میگم.
    شما یک ویروسی که تو اسکن نمیشناسه جلوش بزار و اجراش کن میبینی کامپیوتر با خود انتی ویروس جلوت پر پر میشن

4. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

چند صفحه از تاپیک خوندم جالب بود.

این سوالا رو از کسانی میپرسم که با تعصب از نرم افزار سرقتی شید دفاع میکنند و امیدوارم براشون بدون تعصب جوابی داشته باشن.

شید مثل اینه که من موتور بنز روبدون اجازه از کمپانیش سرقت کنم و یه اتاق سواری بفرض با دست خودمم بسازم و بگم چون اتاق سواری رو خودم ساختم این ماشین قانونا مال منه و ازش تولید کنم اونم با موتورهایی که بازم سرقت میکنم و از این راه کسب درامد کنم و چون پول موتور بنز200 ملیونی رو که ندادم اونو به قیمت ا
    تاقی که تولید خودمهتو بازار بفروشم...جالبه...

اولا کسانی که شید رو با جی دیتا مقایسه میکنن

1-جی دیتا بواسطه همین چند موتوره بودن و وابستگی زیاد به دیتا بیس قدرتمندش---فقط دیتابیس---سرعت سیستم و اسکن در حد مرگ پایین میاد...پس چجوریه که شید با دو موتور اینقد سبکه؟؟؟؟
    2-جی دیتا قیمت حد اقل محصولش 35 تا 40 دلار برای یکسال هست مه حد اقل الان 100000 تومن میشه--چطور شید 8000 تومنه؟-چون جی دیتا باید پول اون شرکتهایی که موتورشونو خریده دربیاره و احیانا و به احتمال زیاد اونا در فروش جی دیتا سهم میبرن که مبلغ زیادیم میشه-اما شید چیزی از کسی نخریده که بخواد پولشونو بده و خودشم یه سودی کنه
    3-شرکت ایمن هم از موتور و دیتا بیس بیت دیفندر استفاده میکنه اما اونو خریده و دقیقا به همین دلیل تستهاش که نتایجش عالی هم بوده در سایتهایی مثل av-comparative موجوده و لااقل بطور تکی تست شده و تو سایتشم گذاشته و تاییدم شده.من خودم 2 روز پیش اسم ایمن انتی ویروس رو تازه شنیدم و تحقیق کردم-اما ما آخر این تستهایی که شید میگفت ندیدیم که ندیدیم.پارسال که شید رو دیدم مخم سوت کشید که توی تستهای خیالی از همه آنتی ویروسها یک سر و گردن بالاتر بود.مثل آمارهای خیالی بچه های بالا که واگیردار شده...پس بحث توهین به ایرانی نیست چون ایمن هم کار ایرانیه
    4-اگه قانونی و درست داره از نود و اویرا استفاده میکنه چرا روی جلدش تاکید کرده که در خارج از ایران استفاده نشود؟؟؟؟--چیزی که من به عمرم ندیدم که روی جلد یه کالا اینو تاکید کنن---
    5-اگه در خارج از ایران غیر قابل استفاده و غیر قانونی هست چطوری اونو برای تست به شرکتهای تست انتی ویروس دادن؟؟؟؟جالبه چون اونا اولا تست نمیکنن تا مجوز نداشته باشه از نود و اویرا اگرم به فرض محال تست کنن به اویرا و نود خبر میدن که همچین شرکتی داره با موتور شما تست میزنه...حالا میگیم نود تو ایران کاری نمیتونه بکنه که اونم با یک وکیل حقوقی میتونه پدر طرفو دربیاره اما اویرا که تو ایران نمایندگی داره .اون چی؟؟؟؟؟
    6-فرق هست بین ویندوز و این نرم افزار...چرا؟چون ما یوزر غیر قانونی ویندوز هستیم اما این طرف داره از این برنامه پول درمیاره و یوزر نیست.مقایسه ش مثل خرید کالای قاچاق -مثل استفاده من از ویندوز کرک-با توزیع کننده کالای قاچاق میمونه -شید-
    7-شما میگین اینتر فیس اما حتی روی اینتر فیسشم خوب کار نکرده-شرکتهای کوچکی که همین نرم افزارهای کرک رو به عنوان اسیستان میفروشن اتوران محصولاتشون والله خیلی شیکتر و زیباتر و جالبتر از این شیده
    8-نود سایتهایی که غیر قانونی از محصولاتش استفاده میکنن مثل آپدیت و یوزر و پسورد دادن بلاک میکنه-جالبه که سایت شید رو هم زودتر از اونا بلاک میکنه---پس موتور نود لااقلکندش دزدیه
    9-یه نگاه به نظر سنجی بالا که خودتون گذاشتین بندازین ببینین چند درصد اونو غیرقابل اعتماد شمردن؟؟؟
    پاینده باشید
    Last edited by aylar6888; 18-11-2012 at 03:02. دليل: رفع ابهام از دوست عزیز arfnpmکه به بنده لطف دارن و ....

6. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-جی دیتا بواسطه همین چند موتوره بودن و وابستگی زیاد به دیتا بیس قدرتمندش---فقط دیتابیس---سرعت سیستم و اسکن در حد مرگ پایین میاد...پس چجوریه که شید با دو موتور اینقد سبکه؟؟؟؟
    شيد هيچ تكنولوژي خاصي نداره و هيچ حفاظت لحظه اي نداره و تنها ديتابيسه، علت سبكيشم اينه كه بودو نبودش فرقي نداره!

5-اگه در خارج از ایران غیر قابل استفاده و غیر قانونی هست چطوری اونو برای تست به شرکتهای تست انتی ویروس دادن؟؟؟؟جالبه چون اونا اولا تست نمیکنن تا مجوز نداشته باشه از نود و اویرا اگرم به فرض محال تست کنن به اویرا و نود خبر میدن که همچین شرکتی داره با موتور شما تست میزنه...حالا میگیم نود تو ایران کاری نمیتونه بکنه که اونم با یک وکیل حقوقی میتونه پدر طرفو دربیاره اما اویرا که تو ایران نمایندگی داره .اون چی؟؟؟؟؟
    هيچ شركتي شيد رو تست نكرده است، چه طوري آنتي ويروسي كه تنها زبان فارسي داره، ميتونه توسط غير فارسي زبان ها تست بشه؟
    در ضمن تمامي تست هاي شركت ها به طور رسمي در سايت خودشون منتشر ميشه.

چون ايران عضو تجارت جهاني نيست، كسي نميتونه از حقوقش در ايران دفاع كنه!

6-فرق هست بین ویندوز و این نرم افزار...چرا؟چون ما یوزر غیر قانونی ویندوز هستیم اما این طرف داره از این برنامه پول درمیاره و یوزر نیست.مقایسه ش مثل خرید کالای قاچاق -مثل استفاده من از ویندوز کرک-با توزیع کننده کالای قاچاق میمونه -شید-
    ويندوز ساخت مايكروسافته و خود مايكروسافت از استفاده كرك شده با خبره
    كسي نيومده ويندوز رو رنگ كنه يه سيستم عامل جديد بزنه به نام ايراني بفروشه.
    چيزي كه باعث حقارته، سرقت دسترنج ديگران و توليد يك محصول جديد با نام خود هست.

8-نود سایتهایی که غیر قانونی از محصولاتش استفاده میکنن مثل آپدیت و یوزر و پسورد دادن بلاک میکنه-جالبه که سایت شید رو هم زودتر از اونا بلاک میکنه---پس موتور نود لااقلکندش دزدیه
    خودت كه ميگي دزدي

9-یه نگاه به نظر سنجی بالا بندازین
    پاینده باشید
    كدوم
    Last edited by wordist; 18-11-2012 at 08:20. دليل: حذف موارد توهين

8. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

شيد هيچ تكنولوژي خاصي نداره و هيچ حفاظت لحظه اي نداره و تنها ديتابيسه، علت سبكيشم اينه كه بودو نبودش فرقي نداره!

اين مسايل رو خانواده اي كه توش رشد كرديد مشخص ميكنه.
    اگر با دانستن اينكه جنسي دزديه، و فروشنده هيچ بهايي پرداخت نكرده و مال دزديو مي فروشه و شما هم با اطلاع كامل آن را مي خريد چيزي نيست كه من بخوام توضيح بدم حتما شرايطي داشتيد كه اين مسايل طبيعي هست!

وقتي شما يك محصول داريد كه از دو قطعه تشكيل شده خب بايد پول دو قطعه رو بديد، نه اينكه دو قطعه رو بدزديد، بعد هم افرادي مثل شما براي اين كار غير انساني، طبل بي آبرويي بزنن.

شيد دزديه و اين يعني ايراني ها دزد هستن، متوجه نميشيد؟

شما چند سالته؟
    خيلي سوالت ضايع بود

هيچ شركتي شيد رو تست نكرده است، چه طوري آنتي ويروسي كه تنها زبان فارسي داره، ميتونه توسط غير فارسي زبان ها تست بشه؟
    در ضمن تمامي تست هاي شركت ها به طور رسمي در سايت خودشون منتشر ميشه.

چون ايران عضو تجارت جهاني نيست، كسي نميتونه از حقوقش در ايران دفاع كنه!

ويندوز ساخت مايكروسافته و خود مايكروسافت از استفاده كرك شده با خبره
    كسي نيومده ويندوز رو رنگ كنه يه سيستم عامل جديد بزنه به نام ايراني بفروشه.
    چيزي كه باعث حقارته، سرقت دسترنج ديگران و توليد يك محصول جديد با نام خود هست.

خودت كه ميگي دزدي

كدوم
    دوست من انگار سوئ تفاهم شده.بد نظر منو خوندین-من دارم برای اونایی که از شید دفاع میکنن نقد مینویسم و بشدت با طرفداری متعصبانه اونا مخالفت میکنم.من از روزی که جلد شید و برگه راهنماشو خوندم بشدت منتقدش هستم.شما بد خوندی الان اصلاح میکنم.شایدم من بد نوشتم.مثلا تو مورد 6 من میگم البته به اون آقایی که چند صفحه قبل داشتن یکی رو که نمیدونم کی بود محکوم میکردن که چون اون داره ویندوز کرک استفاده میکنه پس سازنده شید هم کارش مثل اونه.من میگم بفرض من معتادم اما سازنده شید قاچاق مواد میکنه.داره از دزدی پول در میاره.منظورمو متوجه شدین؟؟؟؟
    الان پستمو اصلاح میکنم یعنی تیترشو

پاینده باشید
    Last edited by aylar6888; 18-11-2012 at 02:55.

10. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا شید ارتا و سامتا را دارد که اگر نداشت کامپیوتر در اثر کندی در سرعت به زور بالا می آمد چه برسد به اینکه اینقدر سریع باشد.
    دوم اینکه دروغ شاخدار نگویید لطفا>>>>>> هيچ حفاظت لحظه اي نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

اين مسايل رو خانواده اي كه توش رشد كرديد مشخص ميكنه. ...

شيد دزديه و اين يعني ايراني ها دزد هستن، متوجه نميشيد؟ ....

شما چند سالته؟
    خيلي سوالت ضايع بود
    ....

...
    شما رو بخاطر اين پست سراسر توهين تون ، اين بار هم با يه اخطار قرمز جريمه ميكنم
    باتوجه به اينكه سابقه نادرخشان شما در اين زمينه موجود هست كوچكترين توهيني ديگه از جنابعالي در حيطه اين انجمن (نرم افزار) تكرار و گزارش بشه نتيجه اش تعليق و در نهايت حذف عضويت شماست

بارها گفته شده كه اگه قراره مطلبي ارائه بشه ، نقدي نوشته بشه و ايرادي گرفته بشه جداي از اينكه بايد بار علمي داشته باشه و پشتوانه و منطق مستدل علمي همراهش باشه بايد و بايد ادب و احترام متقابل درش رعايت بشه
    اين نحوه صحبت كردن و اين نوع برخورد با ديگران و پاسخ دهي به اونا يكي از جملات نقل قول شده خودتون رو به ياد من مياره !!!

از مابقي دوستان هم خواهش ميكنم از پاسخ دادن به پست اينگونه افراد ؛ همراه با خويشتن داري ؛ خودداري كنن و موارد خلاف رو با ناظر انجمن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا بنده در ميان بذارن
    ممنون

13. 8 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پاسخ دوستان را دادم اما متاسفانه بدون دلیل پاک شد(هیچ توهین و بی ادبی در آنها نبود)
    اینجا فاروم خوبی نیست و نمیتوان از اندیشه ها دفاع کرد. پس خداحافظ برای همیشه.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

پاسخ دوستان را دادم اما متاسفانه بدون دلیل پاک شد(هیچ توهین و بی ادبی در آنها نبود)
    اینجا فاروم خوبی نیست و نمیتوان از اندیشه ها دفاع کرد. پس خداحافظ برای همیشه.
    چه غلطي ميتونه بكنه و چشم بسته غيب گفتيد و مسائل غيرانساني مطرح شده در پست تون رو پاسخ علمي فرض ميكنيد !!!!!؟؟؟؟؟؟
    فروم جاي اينگونه پاسخ دهي ها نيست دوست عزيز

در ضمن با سه تا پست دادن و فعاليت اندكي كه اينجا داشتيد و در همين زمان كم به اين نتيجه رسيديد كه اينجا فروم خوبي نيست !!؟؟ عجـــب !!!

16. 5 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

سپاس از توضيح شما
    توهين؟
    وقتي به يه دزد بگيد دزده، توهينه؟
    نميدونم شايد اينا عادي باشه براتون
    به نظر من وقتي قدرت دست افراد نالايق بيفته وضعيت خوبي ايجاد نميشه. نمونش همينه كه ميبينيم
    به قول دوستمون توهين كجاست؟ شما مرز واقعيت با توهين را مي شناسيد؟

البته توي جايي كه ما بزرگ شديم به اينا ميگن توهين:

ما اينو يه فحش مي دونيم و ميشه گفت منظور شما از "غلطي" همون واژه مورد نظر بوده!
    فكر مي كنم خيلي شرايط زندگيمون متفاوته

پيروز باشيد.
    سلام بر شما.
    وقتی شما برمیگردید و محیط رشدی و پرورشی یک کاربر رو زیر سوال میبرید یا به اون کنایه میزنید و سن و سالش رو مزحکه قرار میدید،از ما چه انتظاری دارید؟
    من وقتی اون پست شما رو دیدم بیش از هر چیزی تعجب کردم.اصلا لزومی نداره شما اینطور برافروخته بشید یا بخواهید دیگران رو استهزا کنید.
    اصلا شما نیازی به این گفتار ها و برخوردها ندارید.

خودتون شاهد هستید که ما خیلی در مورد شید صحبت کردیم.کارهای غیر قانونیش رو زیر سوال بردیم و بحثهای ریز و درشت دیگه.
    اما برای پاسخ به کاربران و آگاه کردن اونا نیازی نیست از عبارات تحقیر آمیز و طعنه آمیز استفاده کنیم.

با یک لحن نرم تر و دوستانه تر هم میشه بحث رو دنبال کرد.

اما مطلب دوم در مورد عبارتی هست که شما سوژه قرار دادید: "چه غلطی!"
    گذشته از اینکه اون پاسخ برای شما نبود و برای یه کاربر دیگه بود، در غیاب جنابعالی اتفاقاتی افتاد و پستهایی رد و بدل شد که به سبب اونها عبارات مذکور بیان شد که مدیر عزیز انجمن و اون کاربر محترم خودشون از ماجرا آگاه هستن.
    پس خواهش میکنم عجولانه قضاوت نکنید چون شما موفق به مشاهده تعدادی از پستها نشدید.

18. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •