بنده در خدمت هستم.. اگه سوالی دارید همین جا مطرح کنید
بنده در خدمت هستم.. اگه سوالی دارید همین جا مطرح کنید
حدودا کل هزینه به ریال چقدر براتون تموم شد؟
تو گمرک و ... گیر کرد؟
چند روزه دستتون رسید؟
--------سوال هایی در مورد خود گوشی ---------
موفق شدید زبان فارسی روش بزنید؟
دولوپر ها به اندازه گالاکسی ساپرتش کردن؟
تا الان چقدر فروش رفته تو دنیا ؟ به میلیون رسیده؟
باگ یا مشکل خاصی نداره؟
کلا تو خریدش چه مزایا و معایبی بود؟
خروجی تی وی داره؟
سپاس
البته گوشی خریداره شده ولی هنوز به دستم نرسیده،
گوشی + اسکرین گارد = 580$ (تقریباً میشه 600 هزار تومان)
مسافری برام میاد
بقیه سوال ها رو از جناب ابی بپرسید یا اجازه بدید من تا شنبه بهتون جواب میدم،
ولی این رو میدونم که خروجی تی وی هنوز نداره و در مورد ساپورت هم منظورتون رو متوجه نشدم. اندروید محدود به سخت افزار خاصی نیست شما اگه بتونی اندروید رو روی ماشین لباس شویی منزل هم نصب کنی، برنامه هاش رو می تونی اجرا کنی! تا جایی که من میدونم چند روز پیش گوگل از همه دولوپرهای فری لنسر یا همون آزاد کار برای توسعه نرم افزارها وبازی های این سیستم عامل دعوت به همکاری کرد.
از نظر ساپورت مطمئن باش تو سری آندو از این بهتر نداریم.از بابت باگ،نه.خدارو شکر من مشکلی نداشتم.ولی الان به نظرم 16 گیگ یه کم کمه.نمیدونم بازم یه جورایی نظر شخصیه.
مواردی تو گالاکسی هست که نبودش تو نکسوس خیلی ناجوره
مثلا خروجی تی وی (در حالی که گالاکسی خروجی اچدی هم داره) یا مثلا مموری کارت ......
و از طرفی ژیرسکوپ و فلاش دوربین هم مزیت های نکسوسه + ساپرت خود گوگل
تا الان هم که ساپرت نرم افزاری گالاکسی از طرف دولوپر ها بهتر بوده
جدا گیج شدم ........
متوجه این حرفت نمیشم: " تا الان هم که ساپرت نرم افزاری گالاکسی از طرف دولوپر ها بهتر بوده" !!!!!!!!!
منظورم اينه كه الان تو ايكس دي اي بره نكسوس چند تا رام هست؟
نهايتا 30 تا
ولي گالاكسي .....
قیمت امروز تو بازار علاءالدین 890 تومن بود.
با اینکه مدت زیادی از ریلیزش میگذره و باید با قیمت واقعی به فروش برسه ولی بازم دزدا دارن گرانفروشی میکنن.
به نظرم نکسوس 2 اون جوری که باید میبود،نبود و به همین خاطر مورد کم لطفی قرار گرفت...سامسونگ،بزرگترین اشتباه گوگل بود برای زدن نکسوس بعدی!!گوشیی درست کرد که الان که همه ی شرکت ها دارن گوشی میدن بیرون،این نکسوس 2 جلوشون سوسکه...
نکسوس 2 رو باید سونی،یا اچ تی سی میزدن...موتو هم خیلی گرون میفروشه گوشی اش رو...
ولی به نظر جانل دارانه!!!ی من،سونی میتونست یه خر گوشی با ساپورت عالی گوگل درست کنه که گوشی ها رو دوتا دوتا با این یکی مقایسه کنن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)