احتمال میدم سیو ها بره توی پوشه Documents ولی بازم سرچ کن چون تاحالا سیو کپی نکردم اما معمولا Documents برای اینجور چیزاس
با ایتونز بک اپ بگیر خودش بر میگردونه
احتمال میدم سیو ها بره توی پوشه Documents ولی بازم سرچ کن چون تاحالا سیو کپی نکردم اما معمولا Documents برای اینجور چیزاس
با ایتونز بک اپ بگیر خودش بر میگردونه
سلام
دوستان من این سوال سالهاست تو ذهنمه..
آهنربا گوشی رو خراب نمیکنه؟!
.
مثلا رو این کیف ها اهنربا میزارن..
تاثیر نمیزاره؟!
با سلام . من آیفون 4 آنلاک فکتوری رو با گارانتی کامتل گرفتم , روی گارنتیش نوشته نصب برنامه های غیر اورژینال موجب از بین رفتن شرایط گارانتی میشه .... منظورشون اینه که برنامه های کرک شده رو نمی تونم نصب کنم و جیلبرک کردن اونم خلافه؟؟؟؟ اگه اینطوره برنامه های اورژینال اون از کجا میشه گیر آورد؟ در ضمن گوشی من هنوز بدون سیم کارت کاش میشد روشی برای درست میکرو سیم کارت بدون کاتر پیدا کرد ... چند تا سیم کارت خراب کردم نشد . کاتر هم دسترسی ندارم .
Last edited by siavash45; 19-03-2011 at 14:47.
وقتی تاکید میشه که آیفون با گارانتی کامتل و .... نخرید به خاطر همین مسائل هست
فروشنده سیم کارت من رو درست کرد فکر کنم بهتره شما هم بدی بیرون با هزینه خیلی خیلی کم براتون میکرو کنند![]()
با سلام . دو تا سیم کارتی رو که خراب کردم و میکرو نشد , دیشب یکیشو برداشتم و سمت چپ اون که درست از کنار چیپستش بریده بوده یه خورده با تیغ تیز از اون فلزه بداشتم , یعنی بریدم . به اندازه نیم میل .... درست شد و آنتن داد ..... فکر نمی کردم به این راحتی باشه . دوستان دیگه یادشون باشه بعد از بریدن سیم کارت سمت چپ اونو از روی چیپ ستش ببرند .
Last edited by siavash45; 22-03-2011 at 10:59.
یه سوال من بعد از جیبلیرک کردن و انجام لودر اون cydia بعد از کلی دردسر ظاهرا نصب شد و آیکون اون توی برنامه ها آمد . از کجا بدونم cydia درست نصب شده , روی اون که کلیک می کنم اتفاق خاصی نمی افته و برنامه ایی باز نمی شه .
ممنون
وارد سیدیا بشید و برنامه appsync4 رو نصب کنیددر سیدیا سرچ کنید برنامه میاد و خیلی راحت نصب میشه
و سپس در ادامه هر برنامه ای که دوست دارید با پی سی دانلود و با iTunes نصب کنید
![]()
ممنون از توضیح شما ... ولی روی سیدیا که کلیک می کنم چیزی باز نمی شه ؟ لودر را دوباره که اجرا میکنم و می خوام دوباره سیدیا رو نصب کنم میگه نصبه و قبول نمی کنه . سیدیا رو هم نمی تونم پاک کنم ..... چکار کنم ؟
Last edited by siavash45; 23-03-2011 at 09:08.
با redsn0w 0.9.6 سیدیا را نصب کنید (تیک install cydia را بزنید)
شرمنده بازم مزاحم میشم , اگه بخوام با redsn0w 0.9.6 سیدیا رو نصب کنم باید فریمور 4.2.1 که حدود 600 مگ است دانلود کنم تا برنامه redsn0w اون نصب کنه ؟ ( فریمور گوشی خودم همینه ) درسته ؟ من با greenpois0n گوشیو جیلبریک کردم و فقط سیدیا نصب نمیشه .... این کارم کنم مشکلی پیش نمیاد؟
Last edited by siavash45; 23-03-2011 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)