تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 86 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 856

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مبتدیان

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون ولی بلد نیستم از کجا سیوهاشو پیدا کنم .
    میشه کلا راهنماییم کنید .

بعد وقتی گوشی رو آپدیت کردم اون سیو ها رو کجا بریزم . ممنون میشم ...

احتمال میدم سیو ها بره توی پوشه Documents ولی بازم سرچ کن چون تاحالا سیو کپی نکردم اما معمولا Documents برای اینجور چیزاس
    با ایتونز بک اپ بگیر خودش بر میگردونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان من این سوال سالهاست تو ذهنمه..
    آهنربا گوشی رو خراب نمیکنه؟!
    .
    مثلا رو این کیف ها اهنربا میزارن..
    تاثیر نمیزاره؟!

داره خودمونی میشه siavash45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام . من آیفون 4 آنلاک فکتوری رو با گارانتی کامتل گرفتم , روی گارنتیش نوشته نصب برنامه های غیر اورژینال موجب از بین رفتن شرایط گارانتی میشه .... منظورشون اینه که برنامه های کرک شده رو نمی تونم نصب کنم و جیلبرک کردن اونم خلافه؟؟؟؟ اگه اینطوره برنامه های اورژینال اون از کجا میشه گیر آورد؟ در ضمن گوشی من هنوز بدون سیم کارت کاش میشد روشی برای درست میکرو سیم کارت بدون کاتر پیدا کرد ... چند تا سیم کارت خراب کردم نشد . کاتر هم دسترسی ندارم .
    Last edited by siavash45; 19-03-2011 at 14:47.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام . من آیفون 4 آنلاک فکتوری رو با گارانتی کامتل گرفتم , روی گارنتیش نوشته نصب برنامه های غیر اورژینال موجب از بین رفتن شرایط گارانتی میشه .... منظورشون اینه که برنامه های کرک شده رو نمی تونم نصب کنم و جیلبرک کردن اونم خلافه؟؟؟؟ اگه اینطوره برنامه های اورژینال اون از کجا میشه گیر آورد؟ در ضمن گوشی من هنوز بدون سیم کارت کاش میشد روشی برای درست میکرو سیم کارت بدون کاتر پیدا کرد ... چند تا سیم کارت خراب کردم نشد . کاتر هم دسترسی ندارم .

وقتی تاکید میشه که آیفون با گارانتی کامتل و .... نخرید به خاطر همین مسائل هست

فروشنده سیم کارت من رو درست کرد فکر کنم بهتره شما هم بدی بیرون با هزینه خیلی خیلی کم براتون میکرو کنند

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام . دو تا سیم کارتی رو که خراب کردم و میکرو نشد , دیشب یکیشو برداشتم و سمت چپ اون که درست از کنار چیپستش بریده بوده یه خورده با تیغ تیز از اون فلزه بداشتم , یعنی بریدم . به اندازه نیم میل .... درست شد و آنتن داد ..... فکر نمی کردم به این راحتی باشه . دوستان دیگه یادشون باشه بعد از بریدن سیم کارت سمت چپ اونو از روی چیپ ستش ببرند .
    Last edited by siavash45; 22-03-2011 at 10:59.

6. 2 کاربر از siavash45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

یه سوال من بعد از جیبلیرک کردن و انجام لودر اون cydia بعد از کلی دردسر ظاهرا نصب شد و آیکون اون توی برنامه ها آمد . از کجا بدونم cydia درست نصب شده , روی اون که کلیک می کنم اتفاق خاصی نمی افته و برنامه ایی باز نمی شه .
    ممنون

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه سوال من بعد از جیبلیرک کردن و انجام لودر اون cydia بعد از کلی دردسر ظاهرا نصب شد و آیکون اون توی برنامه ها آمد . از کجا بدونم cydia درست نصب شده , روی اون که کلیک می کنم اتفاق خاصی نمی افته و برنامه ایی باز نمی شه .
    ممنون
    وارد سیدیا بشید و برنامه appsync4 رو نصب کنید در سیدیا سرچ کنید برنامه میاد و خیلی راحت نصب میشه و سپس در ادامه هر برنامه ای که دوست دارید با پی سی دانلود و با iTunes نصب کنید

9. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ممنون از توضیح شما ... ولی روی سیدیا که کلیک می کنم چیزی باز نمی شه ؟ لودر را دوباره که اجرا میکنم و می خوام دوباره سیدیا رو نصب کنم میگه نصبه و قبول نمی کنه . سیدیا رو هم نمی تونم پاک کنم ..... چکار کنم ؟
    Last edited by siavash45; 23-03-2011 at 09:08.

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از توضیح شما ... ولی روی سیدیا که کلیک می کنم چیزی باز نمی شه ؟ لودر را دوباره که اجرا میکنم و می خوام دوباره سیدیا رو نصب کنم میگه نصبه و قبول نمی کنه . سیدیا رو هم نمی تونم پاک کنم ..... چکار کنم ؟
    با redsn0w 0.9.6 سیدیا را نصب کنید (تیک install cydia را بزنید)

12. این کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

شرمنده بازم مزاحم میشم , اگه بخوام با redsn0w 0.9.6 سیدیا رو نصب کنم باید فریمور 4.2.1 که حدود 600 مگ است دانلود کنم تا برنامه redsn0w اون نصب کنه ؟ ( فریمور گوشی خودم همینه ) درسته ؟ من با greenpois0n گوشیو جیلبریک کردم و فقط سیدیا نصب نمیشه .... این کارم کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    Last edited by siavash45; 23-03-2011 at 13:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •