تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 324

نام تاپيک: معرفي HD پلاير هاي A.C.RYAN PLAYON

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون آقا سیاوش ولی بیشتر من هدفم این بود از تجربه شما استفاده کنیم یا دوستانی که این مشکل داشتن
    و بعد هم اینکه شما به عنوان نماینده و فروشنده این برند گفتین با پخش فایلهایی بیشتر از این حجم و بیت ریت بالاتر این دستگاه کم نمیاره (بلوری 50gig)
    و یه سوال دیگه من با زیرنویس idx و sub مشکل دارم و اونو نشون نمیده!!! البته با یه فیلم تست کردم آیا این طبیعیه؟
    من با ایمیج بلوری از 20 تا 48 گیگا بایت با آخرین کیفیت تصویر 1080p تست کردم هیچ مشکلی نداره اگر خواستید می تونم در حضور خودتون تست کنم

با زیرنویس idx و sub مشکلی نداره ولی اگر بعضی ها پخش نمیشه اونهارو از تبدیل srt درست کردن برای اصلاح به آدرس زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by stb2xxx; 24-04-2011 at 15:55.

2. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من براي نهايي كردن انتخابم نياز به راهنمايي اساتيد دارم.
    مشكل من در خريد اين محصول اينه كه تفاوتش رو با Western Digital Live نميدونم چي هست و اينكه قيمت اين مدل تقريبا 50 تومن از Western Digital Liveبالاتر هست به خاطر چي هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برای خرید این محصول فقط یک سئوال دارم:
    از اونجا که برام کیفیت نمایش زیرنویس خیلی مهمه میخوام ببینم فونت زیرنویس در فیلم ها به چه شکلی است چون بعضی از کاربران در این سایت خواستار تغییر فونت هستن اگر امکان داره از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقاضا دارم یک عکس حتی با کیفیت خیلی پایین از شکل زیرنویس فیلم در حال پخش ارسال کند.
    ایمیل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برای خرید این محصول فقط یک سئوال دارم:
    از اونجا که برام کیفیت نمایش زیرنویس خیلی مهمه میخوام ببینم فونت زیرنویس در فیلم ها به چه شکلی است چون بعضی از کاربران در این سایت خواستار تغییر فونت هستن اگر امکان داره از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقاضا دارم یک عکس حتی با کیفیت خیلی پایین از شکل زیرنویس فیلم در حال پخش ارسال کند.
    ایمیل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر .
    فونت پيش فرضي كه در دستگاه قرار دارد گويا فونت تاهوما مي باشد كه با توجه به رسم الخط بيشتر عربي
    به نظر مي آيد تا فارسي و همانند ديگر فونتهاي فارسي چون زر ، تيتر ، بدر و... زيبا نيست البته اين بدين
    معنا نيست كه قابل خواندن نباشد و يا خيلي زشت باشد. عمده مشكلي كه در اين فونت صرفنظر از معمولي
    بودن آن مي بينم اين است كه گاهي با توجه به رزلوشن فيلم ممكن است كل صفحه تلويزيون را فضاي فيلم
    در بر گيرد بعد چون زيرنويس بروي فيلم قرار مي گيرد در صحنه هاي روشن زيرنويس خواندنش كمي سخت
    مي شود چون ديگر آن زمينه سياه را نداريم كه زيرنويس را خوانا مي كرد. بعد فونت باريك مي باشد يعني
    صرفنظر از بزرگي يا كوچكي آن باريك است يعني فرض كنيد شما با خودكار بخواهيد متني را بزرگ بنويسيد
    در هر صورت چون نوك خودكار باريك است بازم نوشته شما علي رغم درشت بودن باريك است يعني اگر
    مي شد آن را توپر كرد BOLD مشكل حل مي شد. آنچه كه بر آن پافشاري مي كنم اين است كه از هر نظر
    دستگاه بي عيب و نقصي داشته باشيم كه داشتن فونتي زيبا از آن جمله است والا در همين حالتي هم
    كه هست شايد از نظر شما زيرنويسش هم خوب باشد و اين نقايص به چشم نيايند ، مي توانيد در يك فايل
    ورد متني را با دو فونت تاهوما و زر تايپ كنيد و مقايسه كنيد. در هر صورت همين كه قادر به پخش زيرنويس
    فارسي است خوب است اما سعي در بهتر شدنش است.

6. 2 کاربر از freelife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فونت پيش فرضي كه در دستگاه قرار دارد گويا فونت تاهوما مي باشد كه با توجه به رسم الخط بيشتر عربي
    به نظر مي آيد تا فارسي و همانند ديگر فونتهاي فارسي چون زر ، تيتر ، بدر و... زيبا نيست البته اين بدين
    معنا نيست كه قابل خواندن نباشد و يا خيلي زشت باشد. عمده مشكلي كه در اين فونت صرفنظر از معمولي
    بودن آن مي بينم اين است كه گاهي با توجه به رزلوشن فيلم ممكن است كل صفحه تلويزيون را فضاي فيلم
    در بر گيرد بعد چون زيرنويس بروي فيلم قرار مي گيرد در صحنه هاي روشن زيرنويس خواندنش كمي سخت
    مي شود چون ديگر آن زمينه سياه را نداريم كه زيرنويس را خوانا مي كرد. بعد فونت باريك مي باشد يعني
    صرفنظر از بزرگي يا كوچكي آن باريك است يعني فرض كنيد شما با خودكار بخواهيد متني را بزرگ بنويسيد
    در هر صورت چون نوك خودكار باريك است بازم نوشته شما علي رغم درشت بودن باريك است يعني اگر
    مي شد آن را توپر كرد BOLD مشكل حل مي شد. آنچه كه بر آن پافشاري مي كنم اين است كه از هر نظر
    دستگاه بي عيب و نقصي داشته باشيم كه داشتن فونتي زيبا از آن جمله است والا در همين حالتي هم
    كه هست شايد از نظر شما زيرنويسش هم خوب باشد و اين نقايص به چشم نيايند ، مي توانيد در يك فايل
    ورد متني را با دو فونت تاهوما و زر تايپ كنيد و مقايسه كنيد. در هر صورت همين كه قادر به پخش زيرنويس
    فارسي است خوب است اما سعي در بهتر شدنش است.
    به اصرار شما در حال پیگیری برای جای گزینی فونت zarb.ttf می باشم

8. 3 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظر من بهترین فونت برای نمایش زیرنویس فونت تیتر می باشد به علت اینکه این فونت بولد و به اصطلاح توپر می باشد از لحاظ خواندن و زیبایی بسیار عالیست.
    در ضمن دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری شما تا الان چه نتیجه ای داشته و در چه مرحله ای است؟
    ممنونم بابت پیگیری شما.

10. این کاربر از arshawin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به نظر من بهترین فونت برای نمایش زیرنویس فونت تیتر می باشد به علت اینکه این فونت بولد و به اصطلاح توپر می باشد از لحاظ خواندن و زیبایی بسیار عالیست.
    در ضمن دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری شما تا الان چه نتیجه ای داشته و در چه مرحله ای است؟
    ممنونم بابت پیگیری شما.
    در حال تست هستن

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فايل منجر دستگاه قادر به شناسايي فايل هاي srt نيست و نمي شود اين گونه فايل ها را كپي يا جابجا
    يا خذف كرد ، اين مورد را به اطلاع شركت برسانيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به نظر من Traffic Bold بی نظیره

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام به نظر من Traffic Bold بی نظیره
    در صورت راه اندازی تغییر فونت از usb هر کس می تونه با فونت مورد علاقه اش فیلم ببینه

15. 3 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •