تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 179 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه SMSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    گرگان سيتي

3

بچه ها قصد خرید دارم قیمت مشکلی و قهوه ای حدودی بازار تهران چنده از این کانفیگ؟

Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
    DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
    Nvidia GeForce GT 420M 1GB

و این چنده حدودی؟

Core i3 370M@2.4GHz,3MB L3
    DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
    Nvidia GeForce GT 420M 1GB

این چطور؟

Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
    DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
    Nvidia GeForce GT 540M 1GB

قیمت حدودی 3 مدل رو میخواستم چون برای کسی میخوام بگیرم فردا صبح و خیلی فوریه.ممنونتون میشم سریع جواب بدید.
    سلام دوست عزیز
    اولی حدود 780 تومن با گارانتی
    دومی نمیدونم
    سومی حدود 820-830 تومن اگه میخوای بگیری حتمآ سومی رو بگیر ! خیلی بهتره !

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با سلام من امروز این لب تاب رو خریدم از شیراز و گارانتی سازگار .فقط وقتی درایور ها رو نصب می کنم

مگر نباید درایور بعدی رو gt540 m نصب کنم ؟ داخل خود cd درایور nvida داره وقتی واردش میشم ارور میده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    اگه منظورت cd سازگاره که اونو ول کن و از سايت خود ايسر با توجه به ويندوزت دانلود کن.

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

راستش قرار بود برام قهوه ای یا همون برنزی رنگ بفرستند اما بالاخره مشکی دستم رسید!عکس مشکیش هم که همه جا هست!! البته احساس می کنم یه کم با مشکی ها فرق داره!!!! رنگش رو بیخیال!
    اما درباره باطری: اینجوری که یکی از بچه ها میگه تا 4 ساعت: نه ! اگر از دی وی دی درایو استفاده نکنی و با سیستم کار خاصی نکنی شاید تا 4 ساعت بره!!! وگرنه با استفاده های دیگه تا 3 ساعت مشه که تو سایت سازگار هم ذکر شده.
    به شما هم که مثل ما شاهين شهرى!
    از کجا گرفتى لپ تاپت رو؟
    چند پات در اومد؟
    به نظرتون قهوه ايش قشنگتره يا مشکى؟

3. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگه منظورت cd سازگاره که اونو ول کن و از سايت خود ايسر با توجه به ويندوزت دانلود کن.
    آره همون cd
    میشه آدرسش رو بدین تا دانلودش کنم ؟ Nvidia GeForce GT 540M 1GB
    با تشکر

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[/COLOR]
    باید دستگاه باز بشه

شما از کجا فهمیدی مانیتور ال جی هست؟

اتفاقا" مانیتور این مدل سامسونگه و داخل خود شرکت ایسر تحت لیسانس سامسونگ طراحی میشه حللا ممکنه مدل های جدیدش ال جی باشه ولی اینو مطمئن باش که 80% اجناسشو داخل خود شرکت ایسر میزنن و صد البته تحت لیسانس
    سلام
    از اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما LG رو اول پاراگراف دوم میتونی ببینی...
    ممنون
    Last edited by Mah12; 17-01-2011 at 07:54.

6. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

سلام ضد حال خوردم در حد المپيك ديروز رفتم بازار 5742 قهوه اي بخرم كل بازارو گشته ام اما قهوه اي نداشتن فقط يه جا داشت كه اونم تا رسيدم بهش قبل من يه دختره ..... اعصاب خرد كن كه اصلآ نميدونست لپ تاپ و براي چي ميخواد دست گذاشته بود روش و تا ديد من طلبه قهوه ايه هستم اونم پاشو كرد تو يه كفش و خريدش خلاصه اينكه دلم ميخواست همونجا از وسط 2 نصفش كنم حتي اسم ايسرم به زور تلفظ ميكرد آخ خ خ خ كه چقد آدم ميسوزه حالا از اينا گذشته رنگ سياهش رو سعي كنيد نگيريد يا اگه گرفتيد زود به زود تميزش كنيد چون خيلي زود گرد و خاك توش نمود پيدا ميكنه رنگ قهوه اي و قرمزش خيلي بهتره گرچه كلآ رنگ هاش چنگي به دل نميزنه با سازگار هم تماس گرفتم گفتن اصلآ اين مدل رو تمام كردن و اين سري آخري هم كه آوردن همه سياه بودن و 2 هفته ديگه بار جديدشون ميرسه و ممكنه قهوه اي داشته باشن گرچه به نظر من تمام حرفاشون دروغ بوده و اينا از سياست هاي بازار گردونيشونه و ديدن رنگ سياهش طرف دار نداره دارن سياهاشونو رد ميكنن كه سر دستشون نمونه در كل نميدونم چي بگم جز اينكه هيچ حسابي توش نيست و ممكنه حتي گرونش كنن حالا من سر لج بازي هم كه شده اين ريسك رو ميكنم و 2 هفته ديگه هم صبر ميكنم بلكه به قول خودشون تو بار جديدشون قهوه اي هم باشه فقط خدا كنه گرونش نكنن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    گرگان سيتي

پيش فرض

سلام ضد حال خوردم در حد المپيك ديروز رفتم بازار 5742 قهوه اي بخرم كل بازارو گشته ام اما قهوه اي نداشتن فقط يه جا داشت كه اونم تا رسيدم بهش قبل من يه دختره ..... اعصاب خرد كن كه اصلآ نميدونست لپ تاپ و براي چي ميخواد دست گذاشته بود روش و تا ديد من طلبه قهوه ايه هستم اونم پاشو كرد تو يه كفش و خريدش خلاصه اينكه دلم ميخواست همونجا از وسط 2 نصفش كنم حتي اسم ايسرم به زور تلفظ ميكرد آخ خ خ خ كه چقد آدم ميسوزه حالا از اينا گذشته رنگ سياهش رو سعي كنيد نگيريد يا اگه گرفتيد زود به زود تميزش كنيد چون خيلي زود گرد و خاك توش نمود پيدا ميكنه رنگ قهوه اي و قرمزش خيلي بهتره گرچه كلآ رنگ هاش چنگي به دل نميزنه با سازگار هم تماس گرفتم گفتن اصلآ اين مدل رو تمام كردن و اين سري آخري هم كه آوردن همه سياه بودن و 2 هفته ديگه بار جديدشون ميرسه و ممكنه قهوه اي داشته باشن گرچه به نظر من تمام حرفاشون دروغ بوده و اينا از سياست هاي بازار گردونيشونه و ديدن رنگ سياهش طرف دار نداره دارن سياهاشونو رد ميكنن كه سر دستشون نمونه در كل نميدونم چي بگم جز اينكه هيچ حسابي توش نيست و ممكنه حتي گرونش كنن حالا من سر لج بازي هم كه شده اين ريسك رو ميكنم و 2 هفته ديگه هم صبر ميكنم بلكه به قول خودشون تو بار جديدشون قهوه اي هم باشه فقط خدا كنه گرونش نكنن

وای چقدر خندیدم
    عب نداره حالا !! انشالله تا دو هفته دیگه ارزونترم میشه...

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

SMSK جا ن خدا كنه گرون نشه ارزون شدنش پيشكشش تازه سر لپ تاپ خريدن اون دختر يه دعواييم تو پاساژ راه افتاد كه بيا ببين اين جماعت كلآ .... بيخيال سازگار هم الان چك كردم قيمتش رو تو سايتش زده

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

این 5742 ساخت کجا هست ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    گرگان سيتي

پيش فرض

SMSK جا ن خدا كنه گرون نشه ارزون شدنش پيشكشش تازه سر لپ تاپ خريدن اون دختر يه دعواييم تو پاساژ راه افتاد كه بيا ببين اين جماعت كلآ .... بيخيال سازگار هم الان چك كردم قيمتش رو تو سايتش زده
    حالا یک لپ تاپ دعوا گرغتن داشت آخه ؟! اونم با یک ضعیفه؟!

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

سلام

این 5742 ساخت کجا هست ؟
    چین ! همه لپ تاپ ها یا سخت چین هستن !
    فقط نهایت توی یک کشور دیگه سرهم بشن !!

12. این کاربر از SMSK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

corei3 که با گرافیک اچ دی به زیر 600 هزار رسیده با گرافیکATI 5470 512M
    650 هزار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •