صفحه شطرنجی برای AV Calibration
![]()
![]()
Last edited by ali ghasem; 09-01-2013 at 20:44.
من هم یکبار اشتباها دستم رفت روی کنترل و کالیبراسیون LCD به هم خورد یا به عبارت دیگه از حالت success به Failure تبدیل شد. برای اینکه بتونی دوباره LCD رو کالیبره کنی باید ابتدا از یکی از ورودی RF (ویدئویی که به آنتن وصل شده باشه) یا از ورودی AV (ویدئو، VCD، DVD) بتونی یک پترن شطرنجی رو روی صفحه پخش کنی. بعد در حین پخش این تصویر شطرنجی 8x8 (توجه داشته باش که باید بصورت تمام صفحه نمایش داده بشه و از بالا و پایین و چپ و راست سیاهی نداشته باشه) LCD رو کالیبره کنی.![]()
Last edited by ali ghasem; 09-01-2013 at 20:40.
سلام من مدل b690 سامسونگ رو دارم ولی با وارد کردن اطلاعات شما در رابطه با دیجیتال نمودن آن این کار انجام نشد . فقط منو های جستجوی کانال های دیجیتال و آنالوگ نمایان شد که کانال های دیجیتال رو پیدا نکرد. لطفا اگر راهکار دیگه ای دارید ارائه دهید.
اطلاعات منوی مخفی( داخل آپشن) lcd b690 به شرح زیر است :
مدل : 32l1ufoc
ورژن : T-CHELEC-0103 بالاتر از T-CHAEAC-2006.0 قرار گرفته است .
تیونر: SEC-T
LIGHT EFFECT OFF
ASIA-DTV
دوستان دیگر هم اگر میتونن اطلاعاتی بدن
سلام.رفتم تنظیمات مخفی تلویزیون سامسونگ مدل b690 ،40 اینچ ، خواستم از حالت آنالوگ وارد دیجیتال شم.شد اما سرچ کردم پیدا نشد اما متاسفانه زبان فارسیش پرید و فقط انگلیسی و چینی و ژاپنی داره.لطفا کمکم کنید.تنظیمات کارحانه ای چیکار می کنه؟؟؟
من tvمدل 40ES6950سامسونگ خریداری کرده ام ایا این احتیاج هست که
فعال سازی ----t را انجام بدم یا خیر یکی جواب بده
Last edited by aliarc966; 29-01-2013 at 21:53. دليل: اشتباه
اگه تو قسمت جستجوی اتوماتیک گزینه دیجیتال نباشه باید فعال کنید تا اضافه بشه.
دمت گرم ghaioom ممنون که جواب دادی
میشه لطف کنین روش فعال سازی c7000 رو برای من توضیح بدین ممنون
با سلام خدمت همه دوستان
من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
ممنون میشم![]()
دوست عزیز
دراین تایپیک توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)