اره s05 با رم 6 cpu 2670 با بلوری 1.820 قیمت زده![]()
اره s05 با رم 6 cpu 2670 با بلوری 1.820 قیمت زده![]()
هیچی دیگه به ... رفتیم رو هیچ چی نمیشه حساب واکرد کاش همون دو سه ماه پیش همین مدل 511 رو خریده بودم
اره اشتباه بزرگی کردیم منتظر سری 7 شدیم خیال باطن فکر کردم اگه بیاد قیمتش فوقش 1.600 باشه (با قیمت 1149 دلاری که سایتش زده بود) الان 2.200(ولی هورداد قیمتاش خیلی فضایی شده)
سونی سری se فکنم خیلی بهتره با این قیمتای هورداد (وزن دو کیلو-فول اچ دی واقعا با کیفیت و..)
مثل اینکه موقعیت خوبیه برای فروختن ... آقا من لپ تاپ رو به بالاترین قیمت میفروشم ...2 ماه کار کرده.. نو نو ...ماله یه آقا مهندسه بوده فقط میرفته دانشگاه و برمیگشته ....
![]()
تهش بخوای حساب کنی به نسبت کارایی قیمتا عین سونیه ها. . . .
شما قیمتا سری اف سونی را ببینید.
راستی این سری هفته که سه بعدی بود رو وارد نکردند؟
اگه اونا باشن منم میفروشم!!داده بودمش دست یه خانم دکتره صبح به صبح یه دست فیفا باهاش میزده بعدش می رفته سر کار!!
![]()
تو همین ماه یکی از دوستام DV6-6190 اچ پی گرفته یک و هفتصد و اون یکی هم rv520 samsung گرفته 900.
انصافا صفحه نمایش سامسونگه یه چیز دیگس. آخه 1و700 بدی یه لپتاپ اینطوری باشه؟ حالا نه فقط اچ پی مگه صفحه نمایش اسوس به درد میخوره؟ دل صفحه نمایشاش بد نیست ولی کلهم آشغاله. سونی هم قیمتش بالاس مثله سامسونگ صفحه نمایشاشم خوبه اما کیفیت کلیش مثل سامسونگ نیست.
قیمتش نسبت به چیزی که بهت میده کاملا مناسبه. مهم اینه که چیزی که میگیریم بیارزه به پولی که میدیم.
سامسونگ جزو مارکهایه که میارزه به نسبت پولی که میدی.
حالا شما عادت کردی ماشین لباسشویی سامسونگ ببینی همیشه( اونم لابد از کیفیتش راضی نیستی! درست مثل من!) دلیل نمیشه از لپتاپاش خوشت نیاد.
ولی ما ماشین لباس شویی کولر ال ئی دی مایکروویو یخچال اجاق گاز لپ تاپ هارد دیسک دی وی دی رایتر موس و کیبورد و اسپیکر و مانیتور و لپ تاپ و گوشی و و دوربین و ساعت سامسونگ داریم راضی هستیم ...![]()
بچه ها سامسونگ مدل فول اچ دی چه مدلی داره؟
15 یا 16 اینچ.
حداقل corei5
گرافیک واسم مهم نیست زیاد.
فقط رزولوشن فول اچ دی باشه. کیفیتشم لا اقل تو این بخش تظمینیه سامی!
در کل یه سامسونگ فول اچ دی میخوام تمام. بقیه چیزاشو سامی بهتر بلده!
دومدل داره که 17.3 اینچ هستش و توی ایران نیست ... مدل آر اف 712 که صفحه سه بعدی داره و مدل 700g7a که برای گیم هستش و کارت گرافیک 6970 داره .. اگه این لپ تاپ ها توی ایران بودن آر اف712 حداقل 3000 تومن پولش بود و 700g7a حداقل 4.500
پس هیچی دیگه! ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)