تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 36 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 351

نام تاپيک: ◄ ™ Samsung اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

مطمئنی که با رم 6 گیگ این قیمته ؟ من فکرکنم این مدل s05 باشه با رم 8 گیگ ... هرچند که زیاد تفاوقی نداره با 6 گیگ .... همینطور سی پی یوش هم زیاد با لپ تاپ من فرقی نداره .......خیلی گرونه ... تازه میفهمم 1.345 تومن خریدن لپ تاپ خودم یعنی چی ....
    اره s05 با رم 6 cpu 2670 با بلوری 1.820 قیمت زده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اره s05 با رم 6 cpu 2670 با بلوری 1.820 قیمت زده
    هیچی دیگه به ... رفتیم رو هیچ چی نمیشه حساب واکرد کاش همون دو سه ماه پیش همین مدل 511 رو خریده بودم

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

هیچی دیگه به ... رفتیم رو هیچ چی نمیشه حساب واکرد کاش همون دو سه ماه پیش همین مدل 511 رو خریده بودم
    اره اشتباه بزرگی کردیم منتظر سری 7 شدیم خیال باطن فکر کردم اگه بیاد قیمتش فوقش 1.600 باشه (با قیمت 1149 دلاری که سایتش زده بود) الان 2.200 (ولی هورداد قیمتاش خیلی فضایی شده)
    سونی سری se فکنم خیلی بهتره با این قیمتای هورداد (وزن دو کیلو-فول اچ دی واقعا با کیفیت و..)

4. این کاربر از lovea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اره اشتباه بزرگی کردیم منتظر سری 7 شدیم خیال باطن فکر کردم اگه بیاد قیمتش فوقش 1.600 باشه (با قیمت 1149 دلاری که سایتش زده بود) الان 2.200 (ولی هورداد قیمتاش خیلی فضایی شده)
    سونی سری se فکنم خیلی بهتره با این قیمتای هورداد (وزن دو کیلو-فول اچ دی واقعا با کیفیت و..)
    مثل اینکه موقعیت خوبیه برای فروختن ... آقا من لپ تاپ رو به بالاترین قیمت میفروشم ... 2 ماه کار کرده.. نو نو ...ماله یه آقا مهندسه بوده فقط میرفته دانشگاه و برمیگشته ....

داره خودمونی میشه rahafrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Esfahan

9

تهش بخوای حساب کنی به نسبت کارایی قیمتا عین سونیه ها. . . .

شما قیمتا سری اف سونی را ببینید.

راستی این سری هفته که سه بعدی بود رو وارد نکردند؟

اگه اونا باشن منم میفروشم!! داده بودمش دست یه خانم دکتره صبح به صبح یه دست فیفا باهاش میزده بعدش می رفته سر کار!!

7. 2 کاربر از rahafrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

1

نه تنها تا سال اینده حتی تا 5 سال اینده هم این اتفاق نمیوفته

با این وضع قیمت های سامسونگ حتی ب جونیپر هم نخواهد رسید مگر اینکه قیمت خون باباشو از لپ تاپا کم کنه
    تو همین ماه یکی از دوستام DV6-6190 اچ پی گرفته یک و هفتصد و اون یکی هم rv520 samsung گرفته 900.
    انصافا صفحه نمایش سامسونگه یه چیز دیگس. آخه 1و700 بدی یه لپتاپ اینطوری باشه؟ حالا نه فقط اچ پی مگه صفحه نمایش اسوس به درد میخوره؟ دل صفحه نمایشاش بد نیست ولی کلهم آشغاله. سونی هم قیمتش بالاس مثله سامسونگ صفحه نمایشاشم خوبه اما کیفیت کلیش مثل سامسونگ نیست.
    قیمتش نسبت به چیزی که بهت میده کاملا مناسبه. مهم اینه که چیزی که میگیریم بیارزه به پولی که میدیم.
    سامسونگ جزو مارکهایه که میارزه به نسبت پولی که میدی.
    حالا شما عادت کردی ماشین لباسشویی سامسونگ ببینی همیشه( اونم لابد از کیفیتش راضی نیستی! درست مثل من!) دلیل نمیشه از لپتاپاش خوشت نیاد.

9. 2 کاربر از zanyar.sew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تو همین ماه یکی از دوستام DV6-6190 اچ پی گرفته یک و هفتصد و اون یکی هم rv520 samsung گرفته 900.
    انصافا صفحه نمایش سامسونگه یه چیز دیگس. آخه 1و700 بدی یه لپتاپ اینطوری باشه؟ حالا نه فقط اچ پی مگه صفحه نمایش اسوس به درد میخوره؟ دل صفحه نمایشاش بد نیست ولی کلهم آشغاله. سونی هم قیمتش بالاس مثله سامسونگ صفحه نمایشاشم خوبه اما کیفیت کلیش مثل سامسونگ نیست.
    قیمتش نسبت به چیزی که بهت میده کاملا مناسبه. مهم اینه که چیزی که میگیریم بیارزه به پولی که میدیم.
    سامسونگ جزو مارکهایه که میارزه به نسبت پولی که میدی.
    حالا شما عادت کردی ماشین لباسشویی سامسونگ ببینی همیشه( اونم لابد از کیفیتش راضی نیستی! درست مثل من!) دلیل نمیشه از لپتاپاش خوشت نیاد.
    ولی ما ماشین لباس شویی کولر ال ئی دی مایکروویو یخچال اجاق گاز لپ تاپ هارد دیسک دی وی دی رایتر موس و کیبورد و اسپیکر و مانیتور و لپ تاپ و گوشی و و دوربین و ساعت سامسونگ داریم راضی هستیم ...

11. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه ها سامسونگ مدل فول اچ دی چه مدلی داره؟
    15 یا 16 اینچ.
    حداقل corei5
    گرافیک واسم مهم نیست زیاد.
    فقط رزولوشن فول اچ دی باشه. کیفیتشم لا اقل تو این بخش تظمینیه سامی!
    در کل یه سامسونگ فول اچ دی میخوام تمام. بقیه چیزاشو سامی بهتر بلده!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دومدل داره که 17.3 اینچ هستش و توی ایران نیست ... مدل آر اف 712 که صفحه سه بعدی داره و مدل 700g7a که برای گیم هستش و کارت گرافیک 6970 داره .. اگه این لپ تاپ ها توی ایران بودن آر اف712 حداقل 3000 تومن پولش بود و 700g7a حداقل 4.500

14. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

1

دومدل داره که 17.3 اینچ هستش و توی ایران نیست ... مدل آر اف 712 که صفحه سه بعدی داره و مدل 700g7a که برای گیم هستش و کارت گرافیک 6970 داره .. اگه این لپ تاپ ها توی ایران بودن آر اف712 حداقل 3000 تومن پولش بود و 700g7a حداقل 4.500
    پس هیچی دیگه! ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •