تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 416 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما با هم بحث نكنيد اين اقا وقتي زلاتان رو از اتوئو بهتر ميدونه و حتي بهترين ميدونه ديگه چرا بحث ميكنيد....همه دنيا دارن ميگن بارسا ضرر كرد سامي اتوئو رو با زلاتان عوض كرد وقتي اين اقا ميگه نه ديگه معلومه كه بحث كردن نداره...شما پا به توپ اتوئو گل زني اتوئو رو با زلات مقايسه ميكني؟!من خودم منچستري هستم...اون گل اتوئو تو فينال اروپا سال 2009 به منچستر دريبل زدن ويديچ و تو اون زاويه به ون در سار گل زدن رو 100 سال ديگه از ابراهيم اوويچ ميبيني؟بازيكن بدي نيست ولي اونقدرا هم كه شما ميگيد عالي نيس...از اتوئو كمتره خيلي....شما گل هاي اتوئو رو براي بارسا با گل هاي زلات براي بارسا رو مقايسه كن....زيبايي و قدرت نشانه گيري و به اصطلاح فينيشينگ.....نگو اين حرف و داداش من....

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كارلو آنچلوتي: زلاتان گزينه ايده آل ميلان است

هنوز چهار سال ديگر تا پايان قرارداد ايبرا با باشگاه بارسلونا باقي است اما آدريانو گالياني رسما اعلام كرد كه فردا با مسئولان باشگاه كاتالاني براي انجام اين انتقال جلسه اي برگزار خواهد كرد.

سايت گل - كارلو آنچلوتي، سرمربي تيم چلسي، گفت كه زالاتان ابراهيموويچ مي تواند گزينه اي ايده آل براي خط حمله ميلان باشد.

رسانه هاي ايتاليايي گزارش دادند كه اين مهاجم سوئدي با روسونري به توافق دست پيدا كرده است اما اظهارات رسمي دو باشگاه و مدير برنامه هاي زلاتان نشان مي دهد كه هنوز براي خوش بين بودن در مورد اين انتقال زود است.

هنوز چهار سال ديگر تا پايان قرارداد ايبرا با باشگاه بارسلونا باقي است اما آدريانو گالياني رسما اعلام كرد كه فردا با مسئولان باشگاه كاتالاني براي انجام اين انتقال جلسه اي برگزار خواهد كرد.

آنچلوتي در مصاحبه با اسكاي اسپورت ايتاليا گفت: "ابراهيموويچ در ميلان؟ من نمي دانم. من نه مسئول انجام اين كار هستم نه مي توانم در اين مورد اظهارنظر كنم اما فكر مي كنم او مي تواند در ميلان خوب كار كند.
    وقتي من در ميلان بودم، او را مي خواستم اما آن زمان اين انتقال انجام نشد. من نمي دانم چه اتفاقي رخ داد اما او مي توانست كمك زيادي به ما بكند. او بازيكن خوبي است و مي تواند خيلي زود در ميلان جا بيفتد."

گفته مي شود كه چلسي به دنبال نيكلاس بورديسو، مدافع آرژانتيني اينتر است اما آنچلوتي هرگونه خريد ديگر در فصل نقل و انتقالات را رد كرد. "بورديسو در چلسي؟ ما سه مدافع عالي در تيم مان داريم و نيازي به مدافعي مانند بورديسو نداريم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/24

دوست عزیز، چرا شما برا دفاع از زلاتان میای میچسبی به رئال؟! چون من طرفدار رئال هستم؟ حرف من اصلا از روی رقابت با بارسا نبود، اما شما حرف شما...

بله که خرید کاکا و رونالدو واسه دراز مدت هست، مگه رئال مثل این تیم های لیگ برتری ما هست که یه فصل 6 تا مربی و 23 تا بازیکن عوض میکنن؟! نمیبینی شماره 7 رو دادن به رونالدو؟! فکر میکنی چرا؟

من از زلاتان ابراهیموویچ حرف زدم، ایشون بحث رو به کجا رسوند!

حرفاتون کاملا از روی کینه هست! دیگه جوابتون رو نمیدم...
    1- بله.
    2- الان کینه ای در کار نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما با هم بحث نكنيد اين اقا وقتي زلاتان رو از اتوئو بهتر ميدونه و حتي بهترين ميدونه ديگه چرا بحث ميكنيد....همه دنيا دارن ميگن بارسا ضرر كرد سامي اتوئو رو با زلاتان عوض كرد وقتي اين اقا ميگه نه ديگه معلومه كه بحث كردن نداره...شما پا به توپ اتوئو گل زني اتوئو رو با زلات مقايسه ميكني؟!من خودم منچستري هستم...اون گل اتوئو تو فينال اروپا سال 2009 به منچستر دريبل زدن ويديچ و تو اون زاويه به ون در سار گل زدن رو 100 سال ديگه از ابراهيم اوويچ ميبيني؟بازيكن بدي نيست ولي اونقدرا هم كه شما ميگيد عالي نيس...از اتوئو كمتره خيلي....شما گل هاي اتوئو رو براي بارسا با گل هاي زلات براي بارسا رو مقايسه كن....زيبايي و قدرت نشانه گيري و به اصطلاح فينيشينگ.....نگو اين حرف و داداش من....
    توانایی فنی اتوئو رو برای بارسایی ها تشریح می کنید؟ مشخصه خبر ندارید چرا بارسلونا ردش کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

توانایی فنی اتوئو رو برای بارسایی ها تشریح می کنید؟ مشخصه خبر ندارید چرا بارسلونا ردش کرد.
    من نمی دونم چرا همش شما حرف دل منو میزنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آلوارس، مربی سویا: باخت سوپرجام به بارسلونا را فراموش کرده‌ایم

مربی سویا به فکر آینده است.

سایت گل - آنتونیو آلوارس فته تیمش شکست سنگین چهار بر صفر در خانه بارسلونا در بازی برگشت سوپرجام اسپانیا را فراموش کرده است. به گفته او بازیکنان از آن شکست عبور کرده‌اند و به فکر دیدار فرداشب پلی‌آف لیگ قهرمانان مقابل براگا هستند.

هت‌تریک لیونل مسی باعث پیروزی چهار بر صفر بارسلونا شد و حالا سویا به فکر جبران شکست یک بر صفر در دیدار رفت بازی مقابل براگا است.

آلوارس گفته است: «تیم من حسی عالی دارد. می‌دانیم بازی مقابل براگا مهم‌ترین دیدار فصل است. تیم ما آماده شده و نتیجه بازی شنبه را هم مدتی است فراموش کرده‌ایم. یکشنبه روز اندوهگینی بود، اما باید به کار خود ادامه دهیم. باید خوش‌بین باشیم.»

آلوارس همچنین درباره انتقال سباستین اسکیلاچی به آرسنال می‌گوید: «اگر بازیکنی نخواهد این جا باشد، ترجیح می‌دهم درباره‌اش بحث نکنم.»

کد:
    2010/8/24

سويا، مشتري جديد دميچليس

دميچليس كه در اولين ديدار اين فصل بايرن در بوندس ليگا مقابل وولفسبورگ، از نشستن روي نيمكت امتناع كرد، مورد توجه باشگاه هاي اتلتيكو مادريد و فيورنتينا نيز قرار دارد.

سايت گل - به گزارش نشريه اكيپ، باشگاه سويا قصد دارد مارتين دميچليس، ندافع آرژانتيني بايرن مونيخ را به خدمت بگيرد. با جدايي سباستين اسكيلاچي از سويا و پيوستن او به آرسنال، اكنون باشگاه اسپانيايي به دنبال اين است تا پيش از اتمام فصل نقل و انتقالات، جانشين مناسبي براي اين بازيكن پيدا كند.

دميچليس كه در اولين ديدار اين فصل بايرن در بوندس ليگا مقابل وولفسبورگ، از نشستن روي نيمكت امتناع كرد، مورد توجه باشگاه هاي اتلتيكو مادريد و فيورنتينا نيز قرار دارد.

دميچليس فصل گذشته يكي از اركان اصلي خط دفاعي بايرن بود و با اين تيم علاوه بر قهرماني در بوندس ليگا و ليگا كوپال، به فينال ليگ قهرمانان اروپا نيز رسيد اما اكنون به دنبال اين است تا از اين بن بست فرار كند. زمان زيادي تا پايان فصل نقل و انتقالات باقي نمانده و اين مدافع آرژانتيني بايد در مورد آينده اش زودتر تصميم گيري كند.

کد:
    2010/8/24

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

ببينيد الان بحث اين نيست كه علت رد كردنش چي بوده...بله دارم توانايي فني اتوئو رو برات شرح ميدم چون اگه ميدونستي عوض كردنش با زلاتان رو برد نميدونستي...

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

ببينيد الان بحث اين نيست كه علت رد كردنش چي بوده...بله دارم توانايي فني اتوئو رو برات شرح ميدم چون اگه ميدونستي عوض كردنش با زلاتان رو برد نميدونستي...
    مشکل شما اینه که یادت نمیاد زمان تعویض این دو تا زلاتان توی چه شرایطی قرار داشت اتوئو تو چه شرایطی...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مشکل شما اینه که یادت نمیاد زمان تعویض این دو تا زلاتان توی چه شرایطی قرار داشت اتوئو تو چه شرایطی...

مشكل شما هم اينه كه نميدوني يك بازيكن هميشه رو دوران اوج نيست و ممكن هست در مقاطع اي از سال و فصل افت كنه ولي اين چيزي از ارزش هاش كم نميكنه....پس الان منچستر بايد روني رو بفروشه كلي سر بده مثلا كروچ رو بگيره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

مشكل شما هم اينه كه نميدوني يك بازيكن هميشه رو دوران اوج نيست و ممكن هست در مقاطع اي از سال و فصل افت كنه ولي اين چيزي از ارزش هاش كم نميكنه....پس الان منچستر بايد روني رو بفروشه كلي سر بده مثلا كروچ رو بگيره!
    یعنی شما میگی اون اتوئو که اون فصل آخری داغون داغون بود یه دریبل هم نمی تونست بکنه(فک کنم گلی که به منچستر زد اولین دریبلش تو فصل بود) با گواردیولا هم مشکل داشت به زلاتانی که اون فصل غول ایتالیا بود،نمی ارزید؟مثالتون هم که کلا اشتباس.اتوئو کجا رونی کجا....زلاتان کجا کراوچ کجا؟
    اتوئو به عنوان یه تموم کننده واقعا کارش خوبه ولی زلاتان خیلی تکنیکی تره...

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

د همین دیگه ! شما نمیدونین تعویض این 2 تا اصلا فنی نبود .
    اتوو حاشیه درست کرده بود و سال بعدش قطعا از بارسا میرفت . اولین سالی هم نبود که مشکل داشت .
    از قراردادش یکسال مونده بود و اگه نمیفروختنش سال بعد با قرارداد آزاد میرفت . پس فروشش بهترین کار بود .
    قبل از زلاتان بارسا همه تلاشش رو کرد برای خرید داوید ویا ولی والنسیا نفروختش . بارسا هم رفت دنبال زلاتان .
    13 تا گل زد اگه اشتباه نکنم اکثرش هم اوایل فصل و بیشترش گلهای 3 امتیازی بودن که در نهایت همین گلها باعث قهرمانی بارسا هم شدن . گلهایی که در شرایطی زده شدند که بازی قفل شده بود. پس زلاتان برای ما بارسایی ها بازیکن خوبی بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •