گرچه نوکیا از بکارگیری کاور لنز برای گوشی ان 8 کم گذاشته و مثل غول ان95 نبود ولی نکته ای که به نظرم حائز اهمیت اومد اینه که لنزش جوری تعبیه شده که یکم داخل تر تعبیه شده و موقع گذاشتن رو میز یا سطحی اصلا تماسی با سطح نداره!
گرچه نوکیا از بکارگیری کاور لنز برای گوشی ان 8 کم گذاشته و مثل غول ان95 نبود ولی نکته ای که به نظرم حائز اهمیت اومد اینه که لنزش جوری تعبیه شده که یکم داخل تر تعبیه شده و موقع گذاشتن رو میز یا سطحی اصلا تماسی با سطح نداره!
سلام اقا کسی خبر داره این گوشی تو دبی به صورت رسمی عرضه شده؟ من بگم برام بخرن؟
از من میشنوی اگه از ایران میخوای بخری قیمتش خیلی خیلی بالاست فعلا
قیمت فروش اصلی نوکیا N8 با گارانتی یک ساله در دوبی 1990 درهم معادل 575000 تومان می باشد که توسط شرکت نوکیا فروخته میشود
من هفته پیش که دوبی بودم این گوشی اونجا عرضه شده بود با قیمتی در حدود 2000درهم که میشه نزدیک به 600 تومن اما نمایندگی نوکیا نداشت و وقتی پرسیدم گفت همش روز اول فروخته شده. جایی هم اگه داشت خیلی بالا میداد و قیمتش به پول ما بیشتر از 800 میشد. باید صبر کرد تا خود نوکیا دوباره عرضه کنه. اگه بتونم برم باز دوبی دو سه تایی میخرم میارم
من آشنامون تو کاناداست ، میگه اگر می خواهی من برات بگیرم با هزینه پستش میشه 930000 تومان ...
خوب چه کاریه؟؟؟ از همینجا بخری همین قیمت در میادش
تازه... تا گوشی از کانادا برسه به دستت، قیمت اینجا ارزون تر هم می شه
قیمت امروز 820 بدون گارانتی اعلائدین
شاهد افت شدید قیمت این گوشی خواهیم بود ...(بزودی)
یک مقایسه بسیار جالب بین فلشهای زنون n8 و n82 و فلش led نوکیا n900 و Canon SD850i :
در فاصله های نزدیک n82 خیلی بهتر از n8 هست(در اینجا n8 بصورت نرم افزاری عکس رو بیش از اندازه تاریک میکنه بطوریکه از نطر روشنایی با n900 برابر شده و باید منتظر اپدیت باشیم) و در فاصله های 4-5 متری با هم مساوی هستند(n900 که کاملا تعطیله) که البته هنوز هم مشکل ابی شدن عکسهای n8 وجود داره که مربوط به الگوریتم نرم افزاری نامناسب هنگام استفاده از فلش هست که با اپدیت برطرف میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زمان شارژ فلش در n8 از نصف زمان شارژ فلش n82 هم کمتره بنابراین n8 برای عکاسی پیاپی مناسب تره
در کل میشه گفت که تا این لحظه فلش n82 بهترین فلش زنون در بین گوشیهای nokia هست
بنظر من طبق روال همیشگی نوکیا در ورژن های 20 به بعد روی عکاسی low light اپدیتهای خوبی ارائه میده و به احتمال زیاد فلش n8 در فاصله های نزدیک هم بهتر از n82 خواهد شد
عرضه N8 نوکیا از فردا با گارانتی اصلی
03/08/1389از فردا گوشی با گارانتی اصلی وارد بازار می شود.عرضه N8 با گارانتی اصلی باعث شده تا قیمت بدون گارانتی این گوشی تا 850 هزار تومان کاهش یابد.
Last edited by t2download; 25-10-2010 at 14:34. دليل: ویرایش متن
به ضرص قاطع می توان بیان نمود تا آخر سال و عید سال دیگه باید صبر کرد تا قیمت این گوشی معقول و قابل خرید در حد وسع همگانی بشود. تا اون موقع به خواب زمستانی می رویم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)