با سلام دوست عزیز منظور از invite code در نرم افزار گیم رنجر چیه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون ممنون
با سلام دوست عزیز منظور از invite code در نرم افزار گیم رنجر چیه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون ممنون
با سلام کسی میدونه چطوری میشه بازی need for speed most vanted رو بصورت شبکه بازی کرد یک سئوال مگه از طریق شبکه با کابل کراس برای بازی کردن بصورت شبکه حتما نیاز به اینترنت هست یا نه ممنون ممنون
برای اینکه بازی Most Wanted رو به صورت شبکه خانگی بدون نیاز به اینترنت بازی کنید باید سیستم عامل های تمام کامپیوتر ها با کابل لن Lan به هم وصل شده باشند و هم دیگر رو شناسایی کنند و هارد همه سیستم ها رو بقیه بالا بیاد بعد از قسمت فایر وال ویندوز اجازه استفاده بازی از شبکه لن رو میدهید و بازی رو اجرا میکنید و از طریق منو های زیر ، یکی از سیستم ها میشه میزبان یا هاست و دیگر سیستم ها میشوند مهمان و join میکنند منو ها عبارتند از:
multiplayer----> LAN---->create game برای میزبان
multiplayer---------->LAN____> find game-------->join برای مهمان
سلام
من هر كاري ميكنم نميتونم log in بشم. انتي ويروس و فاير وال رو هم خاموش كردم ولي باز نميشه.
سلام
من انتي ويروس و فاير وال رو غير فعال ميكنم ولي بازم log in نميشه.
اگر پورت فوروارد ساختی و تازه ویندوز و این نرم افزار رو نصب کردی که طبیعیه منم اوایل دیر لاگین میشد
ولی اگر که پورت فوروارد نساختی که لاگین کردن با سرعت لاکپشتی انجام میشه باید یه ده دقیقه ای منتظر بمونی
لینک زیر راجع به پورت فوروارد ساختن توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رنجر اسمم MASOUD_YAS فعلا جنگ های صلیبی1 ولی انشالله تا چند وقت دیگه کال اف هم می زنیم![]()
hm741 عزیز سلام.
من مودم وایمکس مبیننت دارم.
لطفاً توضیح بده چطوری پورت بسازم.
ممنون
این هم عکس از صفحه مودم.
Last edited by ali_vi33; 22-07-2012 at 20:33.
درقسمت فورواردینگ که عکس دوم میشه این مقادیر رو وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه ی Insert کلیک کنید
tick enable
name:Gameranger
protocol: UDP
begin Lan & Wan:16000
end Lan & Wan:16000
server ip:192.168.1.1
Last edited by hm741; 22-07-2012 at 22:28.
دمت گرم خیلی حال دادی.
2سوته کانکن میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)