تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 60 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دروازبان و دفاعهات تمرینات corner،freekick و jumping ability بیشتر بزار، موثره توی این قضیه.

پرستیژ چیه دیگه؟!

2. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بابا باشگاهم مادر باشگاهه ولی کسی نمیاد میخوام پرستیژ باشگاه رو بالا ببرم تا همه بیان.چکار کنم؟دیتابیس کجاست اصلا؟؟

4. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

بابا باشگاهم مادر باشگاهه ولی کسی نمیاد میخوام پرستیژ باشگاه رو بالا ببرم تا همه بیان.چکار کنم؟دیتابیس کجاست اصلا؟؟
    همون جایی که بازی را نصب کردی.اینجوری که تقلب میشه.
    [CODE]
    برای دروازبان و دفاعهات تمرینات corner،freekick و jumping ability بیشتر بزار، موثره توی این قضیه.
    این یکی از مشکلام بود.یک مشکل دیگه اینه که همیشه وقتی جلو میفتم دوباره مساوی میشه و نمیتونم نتیجه را نگه دارم.مثلا من سالی که گذروندم بیشترین مساوی را تو لیگ انگلیس داشتم.15 مساوی!از 38 بازی.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین برای اینکه گل خورده کمتر و در نتیجه دفاع بهتری داشته باشی باید علاوه بر اونایی که گفتم میزان تمرینات pressing، defence work و offside trap رو بیشتر کنی. علاوه بر اینا سیستم چیده شدن تیمت هم بی ربط نیست، به نظر من اگه میتونی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کن که اگه جا بیوفته خیلی آمار دفاعتو خوب میکنه. به mark کردن مهاجمان و هافبکهای تهاجمی حریف هم حتما دقت داشته باش.

7. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

امروز از وقتی از مدرسه اومدم 4 ساعته دارم بازی میکنم!میدونم چرا با تیم ملی زیاد حال میکنم.
    من با تیم ملی ولز توی مقدماتی جام ملت های اروپا با تیم هایی مثل دانمارک و انگلیس و رومانی و قزاقستان و... اولم!به خاطر همین حال میکنم.

ببین برای اینکه گل خورده کمتر و در نتیجه دفاع بهتری داشته باشی باید علاوه بر اونایی که گفتم میزان تمرینات pressing، defence work و offside trap رو بیشتر کنی. علاوه بر اینا سیستم چیده شدن تیمت هم بی ربط نیست، به نظر من اگه میتونی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کن که اگه جا بیوفته خیلی آمار دفاعتو خوب میکنه. به mark کردن مهاجمان و هافبکهای تهاجمی حریف هم حتما دقت داشته باش.
    من میانگین تمریناتم 5 یعنی حداکثر هست!پس یعنی همه چی از تمرین هام درسته!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من اون میانگینو که توی یکی دو ماه میشه به 5 رسوندش. نکته ای که هست اینه که نحوه تمرین دادن تو توی هر هفته تاثیر مستقیم بر عملکرد تیمت توی بازی آخر هفته داره. مثلا اگه زیاد passing و one-two تمرین بکنی توی اون بازی مالکیت توپ بیشتری داری، اگه امور دفاعی هم کم بهش پرداخته بشه تاثیر خودشو میزاره.

10. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

آقا من اینو آپدیت کنم؟
    بازیم نترکه یهو!
    نیاز به کرک نداره؟

12. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان گلمنمی دونم چرا تو حالت 3d بازیکنای من عین مترسک ایستادن ( یعنی دو دست کنار هم ) قابل توجه که بازی منم از سایت گیم ایزانه جوون مادرتون جوابمو بدید راستی ویندوزمم سوونه فداتون

14. این کاربر از yikilmish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من توی حالت تکست مود یک باز از زمین اخراج شدم!یعمی داور Banned کرد منو!
    حالا بعد از گذشت یک سال نمیتونم دکمه هایی که میشه نظرتو به بازیکن ها بدی مثلا fantastic را بزنم و هنوز خاموشند!چرا؟
    یک سوال دیگه توی تاکتیک چیدن او بالا سمت راست که سه تا گزینه داری چیه؟

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

این یکی از مشکلام بود.یک مشکل دیگه اینه که همیشه وقتی جلو میفتم دوباره مساوی میشه و نمیتونم نتیجه را نگه دارم.مثلا من سالی که گذروندم بیشترین مساوی را تو لیگ انگلیس داشتم.15 مساوی!از 38 بازی.
    احتمالن دلیلش اینه که وقتی بازی شروع میشه تو بازی نمیکنی فقط نگاه میکنی!وقتی بازی شروع میشه فرض کنیم حالت تکست مود باشه.تو هر نوشته ای رو که میخونی از تذکرات مک مربی تا حرکات مربی حریف و یا داور و یا تماشاگرها ویا تغییر تاکتیک و تعویض حریف باید عکس العمل اگه لازمه نشون بدی.فکر میکنی وقتی گل میزنی حریفت می ایسته و بر و بر نگاه میکنه تا بازم بزنی.حتمن تغییر تاکتیکی تعویضی چیزی میکنه تا مساوی بشه.وقتی گل میزنی باید تاکتیکتو طور تنظیم کنی که از گلت حفاظت کنی و گل بیشتر بزنی.من وقتی بازی میکنم در حالت تکست مود منوی سمت راست (همونجا که میتونی جدول رو ببینی)اون رو میزارم رو ترکیب حریف.بیبینم کدوم بازیکنان حریف دارن خوب کار میکنن.خوب یعنی ratingبالای 6 باشه.من سریع به این قضیه عکس العمل نشون میدم.دو حالت داره یا بازیکن هجومیه (مهاجم یا هافبک هجومی یا ...)سریع یه بازیکن رو میگم ازش محافظت کنه.من تو من.حالت دوم اینه که دفاعی باشه.در این صورت سعی میکنم دیگه از اون سمت حمله نکنم چون دفاع اون سمت داره قوی بازی میکنه.

سلام دوستان گلمنمی دونم چرا تو حالت 3d بازیکنای من عین مترسک ایستادن ( یعنی دو دست کنار هم ) قابل توجه که بازی منم از سایت گیم ایزانه جوون مادرتون جوابمو بدید راستی ویندوزمم سوونه فداتون
    قبلن یکی جواب داد.درست هم گفت.من فکر کنم تو ورژن 9 این مشکلو داشتم که با آپدیت گرافیکم مشکل حل شد.

17. این کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •