برای دروازبان و دفاعهات تمرینات corner،freekick و jumping ability بیشتر بزار، موثره توی این قضیه.
پرستیژ چیه دیگه؟!
برای دروازبان و دفاعهات تمرینات corner،freekick و jumping ability بیشتر بزار، موثره توی این قضیه.
پرستیژ چیه دیگه؟!
بابا باشگاهم مادر باشگاهه ولی کسی نمیاد میخوام پرستیژ باشگاه رو بالا ببرم تا همه بیان.چکار کنم؟دیتابیس کجاست اصلا؟؟
همون جایی که بازی را نصب کردی.اینجوری که تقلب میشه.
[CODE]
این یکی از مشکلام بود.یک مشکل دیگه اینه که همیشه وقتی جلو میفتم دوباره مساوی میشه و نمیتونم نتیجه را نگه دارم.مثلا من سالی که گذروندم بیشترین مساوی را تو لیگ انگلیس داشتم.15 مساوی!از 38 بازی.برای دروازبان و دفاعهات تمرینات corner،freekick و jumping ability بیشتر بزار، موثره توی این قضیه.
ببین برای اینکه گل خورده کمتر و در نتیجه دفاع بهتری داشته باشی باید علاوه بر اونایی که گفتم میزان تمرینات pressing، defence work و offside trap رو بیشتر کنی. علاوه بر اینا سیستم چیده شدن تیمت هم بی ربط نیست، به نظر من اگه میتونی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کن که اگه جا بیوفته خیلی آمار دفاعتو خوب میکنه. به mark کردن مهاجمان و هافبکهای تهاجمی حریف هم حتما دقت داشته باش.
امروز از وقتی از مدرسه اومدم 4 ساعته دارم بازی میکنم!میدونم چرا با تیم ملی زیاد حال میکنم.
من با تیم ملی ولز توی مقدماتی جام ملت های اروپا با تیم هایی مثل دانمارک و انگلیس و رومانی و قزاقستان و... اولم!به خاطر همین حال میکنم.
من میانگین تمریناتم 5 یعنی حداکثر هست!پس یعنی همه چی از تمرین هام درسته!ببین برای اینکه گل خورده کمتر و در نتیجه دفاع بهتری داشته باشی باید علاوه بر اونایی که گفتم میزان تمرینات pressing، defence work و offside trap رو بیشتر کنی. علاوه بر اینا سیستم چیده شدن تیمت هم بی ربط نیست، به نظر من اگه میتونی از دو تا هافبک دفاعی استفاده کن که اگه جا بیوفته خیلی آمار دفاعتو خوب میکنه. به mark کردن مهاجمان و هافبکهای تهاجمی حریف هم حتما دقت داشته باش.
عزیز من اون میانگینو که توی یکی دو ماه میشه به 5 رسوندش. نکته ای که هست اینه که نحوه تمرین دادن تو توی هر هفته تاثیر مستقیم بر عملکرد تیمت توی بازی آخر هفته داره. مثلا اگه زیاد passing و one-two تمرین بکنی توی اون بازی مالکیت توپ بیشتری داری، اگه امور دفاعی هم کم بهش پرداخته بشه تاثیر خودشو میزاره.
آقا من اینو آپدیت کنم؟
بازیم نترکه یهو!
نیاز به کرک نداره؟
سلام دوستان گلمنمی دونم چرا تو حالت 3d بازیکنای من عین مترسک ایستادن ( یعنی دو دست کنار هم ) قابل توجه که بازی منم از سایت گیم ایزانه جوون مادرتون جوابمو بدید راستی ویندوزمم سوونه فداتون
من توی حالت تکست مود یک باز از زمین اخراج شدم!یعمی داور Banned کرد منو!
حالا بعد از گذشت یک سال نمیتونم دکمه هایی که میشه نظرتو به بازیکن ها بدی مثلا fantastic را بزنم و هنوز خاموشند!چرا؟
یک سوال دیگه توی تاکتیک چیدن او بالا سمت راست که سه تا گزینه داری چیه؟
احتمالن دلیلش اینه که وقتی بازی شروع میشه تو بازی نمیکنی فقط نگاه میکنی!وقتی بازی شروع میشه فرض کنیم حالت تکست مود باشه.تو هر نوشته ای رو که میخونی از تذکرات مک مربی تا حرکات مربی حریف و یا داور و یا تماشاگرها ویا تغییر تاکتیک و تعویض حریف باید عکس العمل اگه لازمه نشون بدی.فکر میکنی وقتی گل میزنی حریفت می ایسته و بر و بر نگاه میکنه تا بازم بزنی.حتمن تغییر تاکتیکی تعویضی چیزی میکنه تا مساوی بشه.وقتی گل میزنی باید تاکتیکتو طور تنظیم کنی که از گلت حفاظت کنی و گل بیشتر بزنی.من وقتی بازی میکنم در حالت تکست مود منوی سمت راست (همونجا که میتونی جدول رو ببینی)اون رو میزارم رو ترکیب حریف.بیبینم کدوم بازیکنان حریف دارن خوب کار میکنن.خوب یعنی ratingبالای 6 باشه.من سریع به این قضیه عکس العمل نشون میدم.دو حالت داره یا بازیکن هجومیه (مهاجم یا هافبک هجومی یا ...)سریع یه بازیکن رو میگم ازش محافظت کنه.من تو من.حالت دوم اینه که دفاعی باشه.در این صورت سعی میکنم دیگه از اون سمت حمله نکنم چون دفاع اون سمت داره قوی بازی میکنه.
قبلن یکی جواب داد.درست هم گفت.من فکر کنم تو ورژن 9 این مشکلو داشتم که با آپدیت گرافیکم مشکل حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)