ممنون.
مشکلی نیست چون رفتم پیشه یکی از رفیقام گفت که می خواد نسخه pc رو بگیره.
هم اونو بازی میکنم و هم کنسولیش رو.
آره . منم مانیتورم رزولوشنش 1920*1080 هست و گرافیکمم قویه پس خوبه که بازیو رو pc هم تجربه کنم.
ممنون.
مشکلی نیست چون رفتم پیشه یکی از رفیقام گفت که می خواد نسخه pc رو بگیره.
هم اونو بازی میکنم و هم کنسولیش رو.
آره . منم مانیتورم رزولوشنش 1920*1080 هست و گرافیکمم قویه پس خوبه که بازیو رو pc هم تجربه کنم.
سلام به همگی
یه سوال داشتم من FIFA 10 رو با گیم رنجر آنلاین بازی میکردم حالا این 11 رو هم میشه آنلاین بازی کرد یا باید اصلی باشه ؟
من بازی رو نصب کردم خیلی خوب شده با مقایسه با کنترل PES ولی چرا گرافیکش انقدر مزخرفه؟
گرافیک PES خیلی عالی تره
میخوام بدونم درست فکر میکنم؟ یعنی نظر شما هم همینه یا مشکل از منه؟
من با این سیستم روی آخرین تنظیمات اجرا کردم ولی اصلا با گرافیکش حال نکردم
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
نظر شما چیست؟
سایتهای معروف به این دو تا فوتبال امتیاز ندادند؟
گرافیک از pes کم تره ولی دیگه مزخرفم نیست که شما میگی.
آقا کاپیتانو چطوری میشه عوض کرد؟؟؟؟
آقا هرکی تو دی ویدیش کرک نیست. از این استفاده کنه یا کسایی که بازیشون میپره بیرون هم از این استفاده کنن. یکی از دوستامون چند صفحه پیش گذاشت اینو.
این قضیه reloaded چیه که بعضی جاها نوشته
FIFA Soccer 11 reloaded
Last edited by rouzbeh_ziafati; 01-10-2010 at 01:45.
منم مشکل شما رو دارم توی xp در حالت high روون نمی یاد البته من دمو رو بازی نکردم ولی بازی هایی مثل مافیا و gta رو راحت توی high بازی کردم و pes 2010 که گرافیکش از این بهتره در رزولوشن Full HD به راحتی بازی می کردم اما این یکی ...
ضمنا من درست متوجه نشدم یعنی شما وقتی با ویندوز 7 بازی می کنید ، بهتر از xp اجرا می شه؟ چون من win 7 ندارم.
راستی یه سوال از دوستان ،کرک شما هم حجمش 15.8 مگا بایته ؟ چون که من وقتی می خواستم کرک رو replace کنم حجم جفتشون یکی بود!
Last edited by Toranj_mhg; 01-10-2010 at 02:34.
منم توی نسخه نهایی همین مشکل رو داشتم که باتغییر refresh rate مانیتور حل شد.
سلام . من این لینکهای Reloaded رو گرفتم و نصب کردم ...
بازی اجرا میشه ولی مشکلی که دارم اینه که هیچ کدوم از دسته هام رو شناسایی نمیکنه ... فقط با کیبرد میشه بازی کرد ...
تو fifa config اسم یکی از دسته ها هست و اونم غیر فعاله ... من خیلی وقته فیفا بازی نکردم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟
آقا مال من فقط یکی از دسته ها رو میشناسه و همونم جهت هاش کار نمیکنه ولی بقیه دکمه ها کار میکنه
جالبه صبح بازی کردم مشکلی نداشت جهت ها ولی الان مشکل داره تو conf هم هر جور تنظیم میکنم میرم تو بازی بازم جهت ها مشکل داره
تنظیم کردن دسته یکم سخته ولی من تنظیمش کردم
اول از همه باید توجه داشته باشید که دسته توی منو ها و توی بازی اصلی جواب میده ولی توی منوی اصلی اونجا که میتونی همینطوری علکی بازی کنی و گل بزنی اونجا دسته جواب نمیده پس هواستون باشه کجا دسته رو تست میکنید
بعدش هم برای تنظیم دسته برید توی محل نصب بازی وارد پوشه fifasetup بشید و fifaconfig.exe رو اجرا کنید و Setting رو بزنید و بقیش هم مشخصه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)