تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 246 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نه شما کار درستی کردی . از نظر گیم پلی نسخه کنسولی بهتره . از نظر گرافیک هم اگه طراحی رو در نظر بگیری باز نسخه کنسولی بهتره ولی اگه منظورت کیفیت تصویره با توجه به اینکه Res 1920*1080 هست و MSAA و ... چیزا داره بهتره.
    ممنون.

مشکلی نیست چون رفتم پیشه یکی از رفیقام گفت که می خواد نسخه pc رو بگیره.
    هم اونو بازی میکنم و هم کنسولیش رو.

آره . منم مانیتورم رزولوشنش 1920*1080 هست و گرافیکمم قویه پس خوبه که بازیو رو pc هم تجربه کنم.

2. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام به همگی
    یه سوال داشتم من FIFA 10 رو با گیم رنجر آنلاین بازی میکردم حالا این 11 رو هم میشه آنلاین بازی کرد یا باید اصلی باشه ؟

4. این کاربر از ali_pes2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من بازی رو نصب کردم خیلی خوب شده با مقایسه با کنترل PES ولی چرا گرافیکش انقدر مزخرفه؟
    گرافیک PES خیلی عالی تره
    میخوام بدونم درست فکر میکنم؟ یعنی نظر شما هم همینه یا مشکل از منه؟
    من با این سیستم روی آخرین تنظیمات اجرا کردم ولی اصلا با گرافیکش حال نکردم
    CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
    Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
    VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
    RAM: 4GB
    HDD: 1 TeraByte
    LCD: LG - 22" - W2284F

نظر شما چیست؟
    سایتهای معروف به این دو تا فوتبال امتیاز ندادند؟

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

گرافیک از pes کم تره ولی دیگه مزخرفم نیست که شما میگی.

آقا کاپیتانو چطوری میشه عوض کرد؟؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا هرکی تو دی ویدیش کرک نیست. از این استفاده کنه یا کسایی که بازیشون میپره بیرون هم از این استفاده کنن. یکی از دوستامون چند صفحه پیش گذاشت اینو.

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این قضیه reloaded چیه که بعضی جاها نوشته
    FIFA Soccer 11 reloaded
    Last edited by rouzbeh_ziafati; 01-10-2010 at 01:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالاخره من بازی رو گرفتم! تنها فرق قابل توجهش با دمو اینه که دیگه حتی تو XP هم نمی تونم بازی رو کاملا روون بازی کنم

واقعا به نظر نمیاد بازی انقدر سنگین باشه! به خصوص با گرافیک ضعیف چهره ها. نمی دونم مشکل کار کجاس. البته الان با ویندوز 7 تقریبا راحتم ولی امیدوارم مثل دمو، هرچی بیشتر بازی می کنم، افت فریم بیشتر نشه!

از گیم پلی بازی که زیاد نمیشه ایراد گرفت. جز سرعتش که در حالت Slow هم کمی بالاس. ولی گرافیک چهره ها واقعا منو آزار میده. وقتی تیاگو رو آوردم تو زمین و دیدم کچله! اینطوری شدم: تصمیم گرفتم دیگه بازیش ندم!

کاش یه کم به گرافیک بیشتر می رسیدن. کنار زمین نیوکمپ، لوگوی بارسا هست، اما کاملا مثل عکسه! اصلا لوگویی نیست که مثل واقعیت با چمن درست شده باشه. نمی دونم چرا به این ریزه کاری ها اهمیت نمیدن.
    منم مشکل شما رو دارم توی xp در حالت high روون نمی یاد البته من دمو رو بازی نکردم ولی بازی هایی مثل مافیا و gta رو راحت توی high بازی کردم و pes 2010 که گرافیکش از این بهتره در رزولوشن Full HD به راحتی بازی می کردم اما این یکی ...
    ضمنا من درست متوجه نشدم یعنی شما وقتی با ویندوز 7 بازی می کنید ، بهتر از xp اجرا می شه؟ چون من win 7 ندارم.

راستی یه سوال از دوستان ،کرک شما هم حجمش 15.8 مگا بایته ؟ چون که من وقتی می خواستم کرک رو replace کنم حجم جفتشون یکی بود!
    Last edited by Toranj_mhg; 01-10-2010 at 02:34.

داره خودمونی میشه am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

منم مشکل شما رو دارم توی xp در حالت high روون نمی یاد البته من دمو رو بازی نکردم ولی بازی هایی مثل مافیا و gta رو راحت توی high بازی کردم و pes 2010 که گرافیکش از این بهتره در رزولوشن Full HD به راحتی بازی می کردم اما این یکی ...
    ضمنا من درست متوجه نشدم یعنی شما وقتی با ویندوز 7 بازی می کنید ، بهتر از xp اجرا می شه؟ چون من win 7 ندارم.

راستی یه سوال از دوستان ،کرک شما هم حجمش 15.8 مگا بایته ؟ چون که من وقتی می خواستم کرک رو replace کنم حجم جفتشون یکی بود!
    منم توی نسخه نهایی همین مشکل رو داشتم که باتغییر refresh rate مانیتور حل شد.

10. این کاربر از am بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام . من این لینکهای Reloaded رو گرفتم و نصب کردم ...

بازی اجرا میشه ولی مشکلی که دارم اینه که هیچ کدوم از دسته هام رو شناسایی نمیکنه ... فقط با کیبرد میشه بازی کرد ...
    تو fifa config اسم یکی از دسته ها هست و اونم غیر فعاله ... من خیلی وقته فیفا بازی نکردم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟

12. این کاربر از Bahman No1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا مال من فقط یکی از دسته ها رو میشناسه و همونم جهت هاش کار نمیکنه ولی بقیه دکمه ها کار میکنه

جالبه صبح بازی کردم مشکلی نداشت جهت ها ولی الان مشکل داره تو conf هم هر جور تنظیم میکنم میرم تو بازی بازم جهت ها مشکل داره

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام . من این لینکهای Reloaded رو گرفتم و نصب کردم ...

بازی اجرا میشه ولی مشکلی که دارم اینه که هیچ کدوم از دسته هام رو شناسایی نمیکنه ... فقط با کیبرد میشه بازی کرد ...
    تو fifa config اسم یکی از دسته ها هست و اونم غیر فعاله ... من خیلی وقته فیفا بازی نکردم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟
    آقا مال من فقط یکی از دسته ها رو میشناسه و همونم جهت هاش کار نمیکنه ولی بقیه دکمه ها کار میکنه

جالبه صبح بازی کردم مشکلی نداشت جهت ها ولی الان مشکل داره تو conf هم هر جور تنظیم میکنم میرم تو بازی بازم جهت ها مشکل داره
    تنظیم کردن دسته یکم سخته ولی من تنظیمش کردم
    اول از همه باید توجه داشته باشید که دسته توی منو ها و توی بازی اصلی جواب میده ولی توی منوی اصلی اونجا که میتونی همینطوری علکی بازی کنی و گل بزنی اونجا دسته جواب نمیده پس هواستون باشه کجا دسته رو تست میکنید
    بعدش هم برای تنظیم دسته برید توی محل نصب بازی وارد پوشه fifasetup بشید و fifaconfig.exe رو اجرا کنید و Setting رو بزنید و بقیش هم مشخصه

15. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •