از كجا بخرم دوستان ؟!
از كجا بخرم دوستان ؟!
ما كه آمديم اين تاپيك سوت وكور شد.هيچ خبري نيست چرا ؟
چرا بسیار هم عجیب هستش
اولا که گرافیک هردو متفاوت با گرافیک معمول y560 که همان ati 5730 محبوب هستش تفاوت داره
core i7 را با گرافیک 5740 گذاشته که من همچین گرافیکی رو در سایت معروف nootebookcheck نیافتم شاید خودشون این رو ساختن.احتمالا منظور همان 5730 بوده
اون i5 رو هم با گرافیک مزخرف 4570 گذاشتن که به هیچ وجه به درد این مدل نمی خوره
اما برسسیم به قیمت جایی که قیمت i7 رو حدود 150 کمتر گذاشتن که نکته مبهم این داستان هست
اون دوستمون که توجیه طرح رو برای این اختلاف اوردن به هیچ وجه قبول نیست
بعضی ها از جمله خود من طرح رو این لپتاپ رو بیشتر می پسندیم (اصلا یکی از جذابیت های y560 همین طرحش هست)اما نه این طرح این طرح واقعا مزخرفه یه طرح هست که بسیار ساده و زیبا هست و من تو سایت های خارجی دیدم کفم برید . شامل نوارهای زیبایی بود
مسلما یه طرح 150 تومن قیمت رو جابجا نمیکنه
من احتمال میدم یه اشتباهی در این مورد رخ داده
موفق باشید
دليلي كه من گفتم با توجه به اين بود كه configهارو مشترك فرض كردم با مدل هاي معمول موجود توي بازار...
چون اتفاقا هفته ي پيش يه جا همين مدل با طرح مسخره (كه آدمو ياده جومونگ ميندازه!!) ميداد 1300
خوب اگه قراره روي مشخصاتي كه اين سايت زده بحث كنيم و معيارمون اين باشه :
اولا : اين مدل رو داره با core i7 " 720 ميده كه توي بنچ ماركها از corei5 560 هم پايين تره...در حاليكه مدلي كه من از سازگار دارم core i7 740m هست!!!!
دوما : اينHDD 640 داره كه اينم در مقابل 750 من كمتره!
حالا ديگه فكر كنم مشخص علت تفاوت!
خب دوستان اگه ميشه اينجا و اگه نميشه يك سايت تو پيام خصوصي معرفي كنيد كه من برم اين لپ تاپ رو بخرم.اگه هر دو مدل i5 و i7 رو داشته باشه بهتره.ممنون ميشم
دوست عزیز اونی که شما گرفتی یه کانفیگ جدید وتوپ از y560 بود و عموما این مدل رو با
i7 720
640 h.d.d
ati 5730
میشناسن
اگه میشه کانفیگتون رو بصورت کامل اینجا بنوییسید و باز اگه ممکن هست به این سوالات پاسخ دهید
1.اولا از ایران گرفتید و ا زکدام شرکت؟
2.سرعت هارد 5400 هست یا 7200 ؟
3.تو حالت های مختلف چقدر شارژ نگه میداره>
4.صفحه نمایش همون صفحه نمایش معمولی y560 هست یا full hd؟(چون شنیدم مانیتورش بهتر شده)
5.چند گرفتین؟
ممنون
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
به نظرم خرید از سایت اشتباه است
شما تو معامله حضوری و با حضور فیزیکی هم احتمال کاه گذاشتن فروشنده ها بر سر خریداران هست چه برسه به سایت
يعني برم يك شهر بزرگ ؟
آخه من تو يكي از شهرهاي جنوبي زندگي ميكنم كه امكان خريد مستقيم نيست.
تو تاپيك زير عنوان شده كه اين لپتاپ با core i7 دوتا كارت گرافيك داره:
كسي ميدونه از كجا ميشه تهيه كرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=enrico128;5849943]دوست عزیز اونی که شما گرفتی یه کانفیگ جدید وتوپ از y560 بود و عموما این مدل رو با
i7 720
640 h.d.d
ati 5730
-
من از سازگار گرفتم....1380قیمت
دوست عزیز lenovo.com برو...این مدلی که من دارم مدل عجیبی نیست(full hd هم نیست..معمولیه...5400 هارد)
اون مدلی که شما فرمودی ..توی خود سایت لنوو هم جزو مدل های جدیده و هنوز قیمت نداره...
اگه از من ميشنوي cor i5 460 يا با فركانس هاي بالاتر بگير نه 450.من خودم يه اشتباه بزرگي كه كردم 450 گرفتم.پول اضافه واسه cor i7 نده چون هم سرعتش نسبت به cor i5هم مصرف شارژ و ديگر مسائل ازين قبيل.حالا درسته كه cor i7 اينده بهتري داره ولي چند وقت ديگه هم سيپيو هاي جديد اينتل مياد به بازار كه مثلا همين cor i5 با 4 هسته ي واقعي و 4 هسته ي مجازي وارد بازار ميشه
هيچوقتم از سايت نخر يعني نه اينكه بد باشه ولي توصيه نميشه بلاخره داري يك ميليون پول ميدي جنساي وارد شده مخصوصا تو ايران اطمينان كامل نيست.خلاصه ارزش نداره خدايي نكرده بگيريو سالم از آب در نيادو دنبال گارانتي رفتنو و وقت صرف كردن
من خودم از شهرستان پاشودم رفتم تهران پايتخت خريدم كه از خود نمايندگي سازگار تو شمال60000 تومان ارزون تر خريدم
Last edited by P!nk; 13-02-2011 at 10:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)