تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 61 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

از كجا بخرم دوستان ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ما كه آمديم اين تاپيك سوت وكور شد.هيچ خبري نيست چرا ؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    من علاقه مند به همين لپ تاپ شدم.رفتم سايت سازگار و بعد وارديكي از نمايندگي هاش شدم
    نظرتون در مورد قيمت هاش چيه ؟
    عجيب نيست ؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    منتظر نظرتون هستم.
    چرا بسیار هم عجیب هستش
    اولا که گرافیک هردو متفاوت با گرافیک معمول y560 که همان ati 5730 محبوب هستش تفاوت داره
    core i7 را با گرافیک 5740 گذاشته که من همچین گرافیکی رو در سایت معروف nootebookcheck نیافتم شاید خودشون این رو ساختن.احتمالا منظور همان 5730 بوده
    اون i5 رو هم با گرافیک مزخرف 4570 گذاشتن که به هیچ وجه به درد این مدل نمی خوره
    اما برسسیم به قیمت جایی که قیمت i7 رو حدود 150 کمتر گذاشتن که نکته مبهم این داستان هست
    اون دوستمون که توجیه طرح رو برای این اختلاف اوردن به هیچ وجه قبول نیست
    بعضی ها از جمله خود من طرح رو این لپتاپ رو بیشتر می پسندیم (اصلا یکی از جذابیت های y560 همین طرحش هست)اما نه این طرح این طرح واقعا مزخرفه یه طرح هست که بسیار ساده و زیبا هست و من تو سایت های خارجی دیدم کفم برید . شامل نوارهای زیبایی بود
    مسلما یه طرح 150 تومن قیمت رو جابجا نمیکنه
    من احتمال میدم یه اشتباهی در این مورد رخ داده
    موفق باشید

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرا بسیار هم عجیب هستش
    اولا که گرافیک هردو متفاوت با گرافیک معمول y560 که همان ati 5730 محبوب هستش تفاوت داره
    core i7 را با گرافیک 5740 گذاشته که من همچین گرافیکی رو در سایت معروف nootebookcheck نیافتم شاید خودشون این رو ساختن.احتمالا منظور همان 5730 بوده
    اون i5 رو هم با گرافیک مزخرف 4570 گذاشتن که به هیچ وجه به درد این مدل نمی خوره
    اما برسسیم به قیمت جایی که قیمت i7 رو حدود 150 کمتر گذاشتن که نکته مبهم این داستان هست
    اون دوستمون که توجیه طرح رو برای این اختلاف اوردن به هیچ وجه قبول نیست
    بعضی ها از جمله خود من طرح رو این لپتاپ رو بیشتر می پسندیم (اصلا یکی از جذابیت های y560 همین طرحش هست)اما نه این طرح این طرح واقعا مزخرفه یه طرح هست که بسیار ساده و زیبا هست و من تو سایت های خارجی دیدم کفم برید . شامل نوارهای زیبایی بود
    مسلما یه طرح 150 تومن قیمت رو جابجا نمیکنه
    من احتمال میدم یه اشتباهی در این مورد رخ داده
    موفق باشید
    دليلي كه من گفتم با توجه به اين بود كه configهارو مشترك فرض كردم با مدل هاي معمول موجود توي بازار...
    چون اتفاقا هفته ي پيش يه جا همين مدل با طرح مسخره (كه آدمو ياده جومونگ ميندازه!!) ميداد 1300
    خوب اگه قراره روي مشخصاتي كه اين سايت زده بحث كنيم و معيارمون اين باشه :
    اولا : اين مدل رو داره با core i7 " 720 ميده كه توي بنچ ماركها از corei5 560 هم پايين تره...در حاليكه مدلي كه من از سازگار دارم core i7 740m هست!!!!
    دوما : اينHDD 640 داره كه اينم در مقابل 750 من كمتره!

حالا ديگه فكر كنم مشخص علت تفاوت!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب دوستان اگه ميشه اينجا و اگه نميشه يك سايت تو پيام خصوصي معرفي كنيد كه من برم اين لپ تاپ رو بخرم.اگه هر دو مدل i5 و i7 رو داشته باشه بهتره.ممنون ميشم

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دليلي كه من گفتم با توجه به اين بود كه configهارو مشترك فرض كردم با مدل هاي معمول موجود توي بازار...
    چون اتفاقا هفته ي پيش يه جا همين مدل با طرح مسخره (كه آدمو ياده جومونگ ميندازه!!) ميداد 1300
    خوب اگه قراره روي مشخصاتي كه اين سايت زده بحث كنيم و معيارمون اين باشه :
    اولا : اين مدل رو داره با core i7 " 720 ميده كه توي بنچ ماركها از corei5 560 هم پايين تره...در حاليكه مدلي كه من از سازگار دارم core i7 740m هست!!!!
    دوما : اينHDD 640 داره كه اينم در مقابل 750 من كمتره!

حالا ديگه فكر كنم مشخص علت تفاوت!
    دوست عزیز اونی که شما گرفتی یه کانفیگ جدید وتوپ از y560 بود و عموما این مدل رو با
    i7 720
    640 h.d.d
    ati 5730
    میشناسن

اگه میشه کانفیگتون رو بصورت کامل اینجا بنوییسید و باز اگه ممکن هست به این سوالات پاسخ دهید
    1.اولا از ایران گرفتید و ا زکدام شرکت؟
    2.سرعت هارد 5400 هست یا 7200 ؟
    3.تو حالت های مختلف چقدر شارژ نگه میداره>
    4.صفحه نمایش همون صفحه نمایش معمولی y560 هست یا full hd؟(چون شنیدم مانیتورش بهتر شده)
    5.چند گرفتین؟
    ممنون

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

خب دوستان اگه ميشه اينجا و اگه نميشه يك سايت تو پيام خصوصي معرفي كنيد كه من برم اين لپ تاپ رو بخرم.اگه هر دو مدل i5 و i7 رو داشته باشه بهتره.ممنون ميشم
    به نظرم خرید از سایت اشتباه است
    شما تو معامله حضوری و با حضور فیزیکی هم احتمال کاه گذاشتن فروشنده ها بر سر خریداران هست چه برسه به سایت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

يعني برم يك شهر بزرگ ؟
    آخه من تو يكي از شهرهاي جنوبي زندگي ميكنم كه امكان خريد مستقيم نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تو تاپيك زير عنوان شده كه اين لپتاپ با core i7 دوتا كارت گرافيك داره:
    کد:
    كسي ميدونه از كجا ميشه تهيه كرد؟

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=enrico128;5849943]دوست عزیز اونی که شما گرفتی یه کانفیگ جدید وتوپ از y560 بود و عموما این مدل رو با
    i7 720
    640 h.d.d
    ati 5730

-
    من از سازگار گرفتم....1380قیمت

دوست عزیز lenovo.com برو...این مدلی که من دارم مدل عجیبی نیست(full hd هم نیست..معمولیه...5400 هارد)
    اون مدلی که شما فرمودی ..توی خود سایت لنوو هم جزو مدل های جدیده و هنوز قیمت نداره...

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

خب يعني خوب هستن يا نه ؟
    بخرم يا نه ؟
    تو خدو سايت سازگار زده 1400 مدل core i7

اگه از من ميشنوي cor i5 460 يا با فركانس هاي بالاتر بگير نه 450.من خودم يه اشتباه بزرگي كه كردم 450 گرفتم.پول اضافه واسه cor i7 نده چون هم سرعتش نسبت به cor i5هم مصرف شارژ و ديگر مسائل ازين قبيل.حالا درسته كه cor i7 اينده بهتري داره ولي چند وقت ديگه هم سيپيو هاي جديد اينتل مياد به بازار كه مثلا همين cor i5 با 4 هسته ي واقعي و 4 هسته ي مجازي وارد بازار ميشه
    هيچوقتم از سايت نخر يعني نه اينكه بد باشه ولي توصيه نميشه بلاخره داري يك ميليون پول ميدي جنساي وارد شده مخصوصا تو ايران اطمينان كامل نيست.خلاصه ارزش نداره خدايي نكرده بگيريو سالم از آب در نيادو دنبال گارانتي رفتنو و وقت صرف كردن
    من خودم از شهرستان پاشودم رفتم تهران پايتخت خريدم كه از خود نمايندگي سازگار تو شمال60000 تومان ارزون تر خريدم
    Last edited by P!nk; 13-02-2011 at 10:26.

11. این کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •