تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 21 از 386 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ال90 حتي اوايل قرار بود به قيمت 6 ميليون بياد تا همه اقشار كم درامد هم بتونن ماشين دار بشن ولي يه يك باره قيمتش دو برابر شد!!

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

استاد عزيز!
    وقتي مسئولين سايپا توي تلوزيون ظاهر ميشه و ميگه مردم ايران بايد خدا را شکر کنند چون پرايد بايد قيمتش 15 ميليون باشد چه حسي به شما دست ميده؟
    وقتي که بذرپاش مدير عامل سايپا ميگه پرايد کاملا امنه!چه اتفاقي ميفته؟
    ديروز نه پريروز کاپوت پرايد همسايه مان آتيش گرفت بعد از اينکه آتيش خاموش شد ديديم رو کاپوتش نوشته روغن نباتي جامد ورامين!
    دوست خوب، میدونم اعصاب شما هم خورده. من هم به اون برنامه نگاه کردم اعصابم خورد شد:

این که خوبه.

الان فکر کنم نمایندگان سایپا و ایرانخودرو رو شبکه آموزش آورده بود و باهاشون حرف میزد.

میگفتن که خیل شاهکار کردن نذاشتن قیمت پراید به 15 میلیون برسه.

من هم هر چی sms دادم نمیرفت. اعصابم خورد شد.

sms هام این بود:

1- چرا به کاهش قیمت خودرو ها اشاره نمیکنید؟

2- چرا تعرفه واردات خودرو اینقدر زیاده؟

3- شما همش از مهار قیمت میگید ولی نمیگید چرا سمند رو با قیمت زیر 6 میلیون میدید سوریه؟

اینا رو هر چی زور زدم نشد حتی با 3 خط ارسال کنم.

من خودم هم به اعتراض و .. اعتقاد دارم. ولی معتقدم هر چیزی راهی داره... و به نظرم گفتن اینکه "نخریم، تا ادب بشن" راه درستی نیست.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من خودم هم به اعتراض و .. اعتقاد دارم. ولی معتقدم هر چیزی راهی داره... و به نظرم گفتن اینکه "نخریم، تا ادب بشن" راه درستی نیست.
    پس چیکار کنیم
    وقتی روی دستشون باد کنه حداقل میفهمن که با ممردم نمیشه بازی کرد
    البته متاسفانه زیاد مردمی نستیم که اهل اعتراض باشیم و اینا از این موضوع سو استفاده میکنن.
    راستی دوست عزیزی که میگفت روی کاپوت ماشین از ورق حلبی روغن نباتی استفاده شده اگه امکان داره عکس بگیره و بذاره اینجا
    فرشاد جان راه مبارزه منطقی اینه که ما نشون بدیم که بذر پاش یا منطقی دروغگو هستن(البته اونا هم مامور و معذور هستن.)
    باید یه مبارزه سالم و بی صدا داشته باشیم.
    مثلا من حاضرم یه ماشین مدل پایین خارجی بخرم یا یه ماشین مدل پایین تولید داخل تا نشون بدم که روز به روز از کیفیت تولید کم میشه .
    باید یه جورایی نشون بدیم که ما همه چیز رو میدونیم .نیازی به دروغ پردازی هم نداریم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض خواهشا بخونید.

پس چیکار کنیم
    وقتی روی دستشون باد کنه حداقل میفهمن که با ممردم نمیشه بازی کرد
    البته متاسفانه زیاد مردمی نستیم که اهل اعتراض باشیم و اینا از این موضوع سو استفاده میکنن.
    راستی دوست عزیزی که میگفت روی کاپوت ماشین از ورق حلبی روغن نباتی استفاده شده اگه امکان داره عکس بگیره و بذاره اینجا
    فرشاد جان راه مبارزه منطقی اینه که ما نشون بدیم که بذر پاش یا منطقی دروغگو هستن(البته اونا هم مامور و معذور هستن.)
    باید یه مبارزه سالم و بی صدا داشته باشیم.
    مثلا من حاضرم یه ماشین مدل پایین خارجی بخرم یا یه ماشین مدل پایین تولید داخل تا نشون بدم که روز به روز از کیفیت تولید کم میشه .
    باید یه جورایی نشون بدیم که ما همه چیز رو میدونیم .نیازی به دروغ پردازی هم نداریم.
    خوب ما میاییم 2 حالت کلی رو بررسی میکنیم:

حالت اول اینکه ماشین نخریم.رامین جون بحد اقل اینکه به نظرت گفتن اینکه، "مردم ماشین واسه چیشونه" حرف منطقی ای هست؟؟

به نظر من که منطقی نیست و بعید میدونم از دید شما هم یک حرف منطقی و عاقلانه باشه.

حالت دوم اینکه ماشین ایرانی نخریم در این حالت دو راه هست:

1- اینکه ماشینای خارجی و وارداتی بخریم( که از همین اول قیمت این گزینه رو رد میکنه). فرض کنیم در حال حاضر قیمت خودرویی که وارد میشه با خودرو هایی مثل 405 و پراید برابر باشه. بعد از 1 ماه که ببینن هیچ کس از ماشینای خودشون نمیخره، 2 تا کار انجام میدن: اول اینکه تعرفه واردات رو شدیدا بالا میبرن و دوم اینکه واردات رو محدود میکنن. و در نتیجه باز هم میریم سراغ همین داخلیا.( یعنی همون کاری که سالها پیش انجام دادن)

2- خودرو های قدیمی بخریم (یعنی راهی که شما گفتید) . در این حالت به یه تناقض میرسیم. چرا که تعداد خودرو های قدیمی فروشی موجود در کشور بسیار کمتر از چیزی هست که مردم نیاز دارند و حتی اگه فرض بر این بگذاریم که همه کسایی که خودرو های ارزون و دست دوم دارن، بخوان ماشینشونو بفروشن. در این حالت این سوال پیش میاد که خودشون باید چی بخرن؟

در حالت کلی به نظر من خودرو مثل شیر و بیسکوییت نیست که اگه نخریم به جاش است و کیک بخوریم.

==============

راه حل شما برای کشور هایی همچون فرانسه، ایتالیا و ... خیلی خوبه. و واقعا هم جواب میده.

ولی این نکته رو فراموش نکنید که اینجا ایرانه.

==============

دوستان اگر مایلید هنوز به بحث ادامه بدیم، بگید تا یه گروه بزنیم و ادامه بدیم. ولی حرفایی از من که با قوانین سایت مغایرت نداشت، همینا بود. و چون خانه از پایبست ویرانه هست، بقیش بیشتر وارد سیاست میشه. و کلا توی P30 جاش نیست.

5. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

خوب ما میاییم 2 حالت کلی رو بررسی میکنیم:

حالت اول اینکه ماشین نخریم.رامین جون بحد اقل اینکه به نظرت گفتن اینکه، "مردم ماشین واسه چیشونه" حرف منطقی ای هست؟؟

به نظر من که منطقی نیست و بعید میدونم از دید شما هم یک حرف منطقی و عاقلانه باشه.

حالت دوم اینکه ماشین ایرانی نخریم در این حالت دو راه هست:

1- اینکه ماشینای خارجی و وارداتی بخریم( که از همین اول قیمت این گزینه رو رد میکنه). فرض کنیم در حال حاضر قیمت خودرویی که وارد میشه با خودرو هایی مثل 405 و پراید برابر باشه. بعد از 1 ماه که ببینن هیچ کس از ماشینای خودشون نمیخره، 2 تا کار انجام میدن: اول اینکه تعرفه واردات رو شدیدا بالا میبرن و دوم اینکه واردات رو محدود میکنن. و در نتیجه باز هم میریم سراغ همین داخلیا.( یعنی همون کاری که سالها پیش انجام دادن)

2- خودرو های قدیمی بخریم (یعنی راهی که شما گفتید) . در این حالت به یه تناقض میرسیم. چرا که تعداد خودرو های قدیمی فروشی موجود در کشور بسیار کمتر از چیزی هست که مردم نیاز دارند و حتی اگه فرض بر این بگذاریم که همه کسایی که خودرو های ارزون و دست دوم دارن، بخوان ماشینشونو بفروشن. در این حالت این سوال پیش میاد که خودشون باید چی بخرن؟

در حالت کلی به نظر من خودرو مثل شیر و بیسکوییت نیست که اگه نخریم به جاش است و کیک بخوریم.

==============

راه حل شما برای کشور هایی همچون فرانسه، ایتالیا و ... خیلی خوبه. و واقعا هم جواب میده.

ولی این نکته رو فراموش نکنید که اینجا ایرانه.

==============

دوستان اگر مایلید هنوز به بحث ادامه بدیم، بگید تا یه گروه بزنیم و ادامه بدیم. ولی حرفایی از من که با قوانین سایت مغایرت نداشت، همینا بود. و چون خانه از پایبست ویرانه هست، بقیش بیشتر وارد سیاست میشه. و کلا توی P30 جاش نیست.

فرشاد جان خوشم مياد حرفات منطقي هست
    آقا بنظر من بايد به وزارت صنايع براي خودرو ها شكايت كنيم حالاكه نميتونيم قيمتو بياريم پايين حقمونه كه كيفيتو ببريم بالا
    چند وقت پيش يه فرم از يك جايي اومد در خونمون كه كيفيت خودرو هاتون چطوري من اونايي كه خوب بود زدم خوب اوناييم كه بد بود زدم بد بعد دادم بابام امضاء كرد بعد فرستادم براشون اگه بشه از اين فرما در دسترس مردم قرار بگيره خيلي خوب ميشه و حصاب كار دستشون مياد

7. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

راستی دوست عزیزی که میگفت روی کاپوت ماشین از ورق حلبی روغن نباتی استفاده شده اگه امکان داره عکس .
    دیگه اینجوریها هم نیست که میگی!!
    اگه همچین چیزی هست چرا عکسی نذاشتی؟ انتظار نداری که همینجوری کسی این حرف خنده دار رو قبول کنه که کاپوت پراید از حلب روغن نباتیه!!!!!!!!!!!!
    بابا این یه شوخیه

تا حالا نشنیدین میگن "بدنه پراید حلبیه...

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اي بابا.گفتن دردي رو دوا نميكنه.از بس گفتيم زبونمون مو در آورد.خودمون از رو رفتيم اما اونا از رو نرفتن.طرف با كمال وقاحت مياد پشت تريبون اعلام ميكنه كه پرايد امنه.خوب مرده شوره ريختتو ببرن تو خودت حاضري يه پرايد بدي دست زن و بچت باهاش برن مسافرت؟؟؟اينا با اين اعمال و حرفاشون عملا دارن به شعور مردم ما توهين ميكنند.دوستان من به نظر من تنها چيزي كه اين جماعت نميفهمند منطق هست.چون اگه قرار بود اصلاح بشن تا حالا شده بودند.كار كاره زوره همينو بس.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خيلي اغراق شده فك نكنم بي ام و هم همچين تستي داشته باشه
    ضمنا اين سايت وابسته به شركت رنو در ايران هست

11. این کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض فیلمی از هندلینگ لوگان

سلام دوستان.

این یه فیلم از هندلینگ لوگان هست. منم توی carnp دیدم، گفتم بذاریم اینجا تا استفاده کنیم.

عشق دریفتا هم حتما ببینن... از جمله خودم که شدیدا عشق دریفتم... با دریفتاش حال کردم. هر چند خیلی کوتاه بودن ولی جالب بود...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم خوشتون بیاد
    ...

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من خودم تستش کردم
    اما فرصت نکردم چیزی در موردش بنویسم
    فقط یه چیزی بگم که سیستم انژکتور این ماشین Gdi هست که اولین خودرویی هست که وارد ایران شده و این سیستم رو داره
    در سیستم Gdi روی هر شمع یک کوئل قرار داره که در خودرو های قبلی کوئل دوبل بود که اینجوری(کوئل دوبل) برای شمعی که نیاز به جرقه نداره هم جرقه میزنه که باعث افزایش مصرف سوخت میشه
    اما در این سیستم هر شمع جای خودش جرقه میزنه
    دور موتور این ماشین در حالت آرام روی 270 تا 300 دور قرار داره که برای خودش شاهکاریه
    در حالی که تمام خودرو های هم تراز قیمت دور سلو 800 تا 950 دارند
    این مطالب رو مدیون کلاسی هستم که تابستون رفتم و هنوز هم نرفتم مدرکم رو بگیرم

14. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •