ضمنآ ایران با همین بازیش باید سه تا به برزیل میزد !
اولی رو داور عرب فلان فلان شده نگرفت .... دلیل از دست دادن موقعیت های بعدی هم اعتماد به نفس پایین بازیکنا بود . اگه چهار تا بازی با این تیمای بزرگ داشته باشیم این مشکل هم حل میشه
ضمنآ ایران با همین بازیش باید سه تا به برزیل میزد !
اولی رو داور عرب فلان فلان شده نگرفت .... دلیل از دست دادن موقعیت های بعدی هم اعتماد به نفس پایین بازیکنا بود . اگه چهار تا بازی با این تیمای بزرگ داشته باشیم این مشکل هم حل میشه
اخه نه که ایران هم 3 تا هافبک دفاعی نزاشته بود ؟!اون کره شمالی که من دیدم 85 دقیقه مثل سگ داشتن جلوی برزیل با سیستم 0-10 دفاع میکردن حالا تقی به توقی خورد اینا یه حمله کردن از شانسشون اون توپ گل شد !
نکونام تیموریان و نوری
3 تا دفاع هم بود
و تک مهاجم بود
ایران دفاع نکرد ؟
ایران اومده بود کم بخوره تا بگه خوب بوده
من که میگم اینا خودشون نخواستن بیشتر بزنن وگرنه ما پتانسیل داشتیم
کاملا تایید میشه.....
به نظر من یکی از ضعف های عمده ی ایران ، سرعت پایینشون هست ، شاید اگه خلعتبری بود خیلی فرقش میبود....میتونس سرعت به بازی بده
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
یه تیمی مثل ایران ، باید بهترین هایی رو که در اختیار داره بزاره توی بازی......این سه بازیکن هم جزو بهترین های ایران هستند......شاید اگه خلعتبری و عقیلی بودند ، ترکیب فرق پیدا میکرد
جمعش کنید.............
ایران بازیکن نداره تا صد سال دیگه هم وضع اینه یا از این بدتر میشه
یکیش همین فوتبال جوانان ایران که غوغا کرد در اسیا .... وقتی اینها بزرگ بشن در مقابل کره واسترالیاو... چه خواهند کرد؟؟
اون موقع وقتی تیم به جام ملتها صعود بکنه میگیم چه کرده این تیم ایران
دوستان جدی نگیرید بابا!
گوشت برزیلی خریدیم ازشون، باهامون بازی دوستانه گذاشتن اونم بصورت کاملا دوستانه!!: دی
+
اول بازی، به 2-3 نفری که پیشم بودم گفتم که اخرای بازی عادل میگه کاشکی زودتر تموم شه..
اما وقتی ایران اونطور شروع کرد، اونا گفتن از این خبرا نیست و..
اما آخر بازی دقیقا همینطور شد و عادل گفت کاشکی هرچی زودتر سوت رو بزنه داور!
خودم باورم نمیشد!![]()
یعنی اگه 5 تا هافبک دفاعی هم داشتیم میزاتیم دیگه
یا اگه 10 دفاع خوب داشتیم 10 نفره دفاع بچینه
راحت
هیچ فرقی نمیکرد
نصرتی میرفت نیمکت جاش عقیلی میومد بعدش هم اونور زنیدپور میرفت بیرون خلعتبری میومد
با دیدگاه های مورینیو و لمپارد کاملا موافقم!
ایران خیلی خوب بازی کرد
دوستان ما مثل اینکه خودشونو زدن به خواب..بنا بر این نمیشه بیدارشون کرد!
ممنون/
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
با دیدگاه های مورینیو و لمپارد کاملا موافقم!
ایران خیلی خوب بازی کرد
دوستان ما مثل اینکه خودشونو زدن به خواب..بنا بر این نمیشه بیدارشون کرد!
ممنون/
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
راستی میگم به یه چیزی دقت کردین؟!
بازوبند نکونام تو نیمه اول سبز بود ولی تو نیمه دوم یهو زرد شد
ممنون/![]()
دیگه فیلم تخیلی که نیست....
نصرتی چیکار داره به عقیلی؟
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
قربونت ...
![]()
از همه چیز جالبتر تو این بازی حضور عرب های گش..د بود که با گلهای برزیل آن چنان شادی میکردن که به قول دوستمون در چند صفحه پیش انگار عروسی ننشونه !![]()
یادشون رفته 5 سال پیش برزیل با 8 گل پ.رشون کرد !![]()
هرچی باشن دشمن دیرینه ی ما هستند دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)