سلام من میخواستم یه موتور تریل بگیرم 3 سوال داشتم بین فلات 200 و رادیسون 200 البته اگه موتور بهتر دیگه ای هست لطفا بگید تو 1.6 تومن
1.اینا چه فرقی با هم دارند چون مدلشون عین همه
2.شتاب و تاپ اسپیدشون چقدره؟
3.فلات قیمتش چنده؟
سلام من میخواستم یه موتور تریل بگیرم 3 سوال داشتم بین فلات 200 و رادیسون 200 البته اگه موتور بهتر دیگه ای هست لطفا بگید تو 1.6 تومن
1.اینا چه فرقی با هم دارند چون مدلشون عین همه
2.شتاب و تاپ اسپیدشون چقدره؟
3.فلات قیمتش چنده؟
در يك كلام
دوست من اگه ميخواي هر روز تو تعمير گاه نباشي از توي راديسون و فلات و كلا اين رنج بكش بيرون
اين موتورها برخلاف ظاهر زيبايي كه دارند اصلا كيفيت ندارند. من خودم يه زماني مي خواستم بخرم اما پشيمون شدم
نظر من تريل روان هست چه مدل قديميش چه مدل rv . قيمتش هم براي شما مناسبه
داداش ravan rv قیمت صفرش چنده و دست دوم چقدر میشه؟
سلام-
جناب من حدود 900 تومن دارم برای کارم چون با ماشین میشه رفت میخواستم یه موتور 125 بخرم البته الان یه موتور دارم مدل 84 با 150 توم خلافی!در ضمن شمعم خیس میکنه باید رادیاتورش عوض بشه خلاصه چون اذیت میکرد 6 - 7 ماهی هست خیلی کم ازش استفاده میکنم.
به نظر شما چی بخرم؟ چند تا موتور فروشی رفتم میگن سرعت سیکلت کویر خوبه نظر شما چیه؟(راستی این موتور قدیمی که گفتم رو هم 100 تومن گفته ازت میخرمش. بنظر شما 100 تومن بفروشمش یا نه؟؟؟
منتظرم.
میدونم چی میگی !!!(احتمالا خیابان سروش)
این اصفهان هیچ بورس موتور سیکلت درست حسابی نداره حق انتخاب خاصی هم نداری چون کلا دو سه نوع موتور بیشتر نیست اگه طالب موتور باشی مجبور میشی یکی از همین بی کیفیت ها رو بخری
اون موردی هم که گفتی(ﭘﯿﺸﺮﻭ ﭘﺎﺭﺱ ۲۰۰) همچین آش دهن سوزی نیست![]()
ﺳﻼﻡ .....ﺍﺭﻩ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺳﺮﻭﺵ .....
ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ
ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺍﻭﻧﺠﺮ ۲۰۰ ﭼﯿﻪ ؟
قيمت روزش رو ندارم ولي 2 ماه پيش صفرش يكو هفتصد بود
دست دومش هم بستگي به تميزيش داره البته دست دوم سخت گير مياد.
درباره اش هم بگم كه انجينش ميگن سوزوكيه
باز این نسبت به قبلی خیلی بهتره در ضمن سلیقه ای شاید من ازاین نوع خوشم بیاد شما از برند دیگه در کل نمیشه بگی این برند بهترین مارکه اون یکی نه فقط تو این بازار اصفهان برا خرید موتور خیلی باید صبر حوصله بزارید وگرنه این فروشنده ها هر چی رو بتونن غالب میکنن بهتون پیشنهاد میکنم تا میتونیین به این فروشندگان سر بزنید و پرس جو کنین یک نفر که تو موتور سیکلت وارده رو هم دنبال خودتون ببرید موقع خرید هم خوب همه جای موتور بررسی کنین تا جنس مرجوعی یا بی کیفیت بهتون نفروشن
Last edited by TIG3R; 27-05-2011 at 21:41.
سلام دوستان لطفا سايتي واسم معرفي كنيد كه هم قيمتش به روز باشه هم تنوع محصول داشته باشه در زمينه موتور
معرفی سایت نداریم /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)