تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 62 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 616

نام تاپيک: Portal 2

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

OK منم دیگه بحث نمیکنم اینجا فنه Valve بیش از اندازه زیاده.

-------------
    میگم این بخش دو نفره چجوریه؟ من فردا با یکی از دوستام میخوام برمش اونطور که استاد مراد Half Life گفت باید قشنگ باشه. امیدوارم همونطور که گفتی مراد از بخشه تکنفره سخت تر باشه ( البته احتمالا چون کاره گروهیه مشخصا سخت تره )

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

-------------
    میگم این بخش دو نفره چجوریه؟ من فردا با یکی از دوستام میخوام برمش اونطور که استاد مراد Half Life گفت باید قشنگ باشه. امیدوارم همونطور که گفتی مراد از بخشه تکنفره سخت تر باشه ( البته احتمالا چون کاره گروهیه مشخصا سخت تره )
    سخت که اگه اون یکی رفیقت هم مثل خودت باشه زیاد سخت نیست ولی لذت بخشه....همکاری خوبی هستش تو قسمت دو نفری...و برمیگرده به گیم پلی خوبش...

3. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بچه ها همونجور که وحیدجان هم اشاره کردند خیلی از سایت ها الان دارن در مورد یه سری چیزهای مخفی تو بازی صحبت می کنن منم تو این پست می خوام استارتشو بزنم تا شاید یکم بحث ها تخصصی تر بشه.

تو تریلر Turrets که Valve قبل از انتشار بازی اونو پخش کرده بود و تو قسمت Extras بازی هم بود یه سری نکات جالب مشاهده می شد!
    تو تایم 0:36 این ویدئو و چند صدم ثانیه بعدش دو تا عکس نشون میده که یه سری اسکی(ASCII) و مورس نوشته شده، با هم دیگه اولین عکس رو بررسی می کنیم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3 خط اول وقتی دیکد می شن عبارت و جمله ی زیر بدست میاد:

Here's Da Beens, Dougtato:

تو 3 خط بعدی هم عبارت زیر بعد دیکد کردن مشخص میشه:

You found many.
    Find the rest.MiKaXs FTW

که با هم میشن:

You found many.
    Find the rest.MiKaXs FTW

خط اول یعنی Here's Da Beens, Dougtato: هنوز مشخص نشده چه معنی میده!(یه سری حدس ها زده شده ولی...) خط های بعدی هم که مشخصه.

بعد از 3 خط اول یکم که پایین تر میایم میرسیم به یه فرمول یا معادله که عبارت اول مربع تو خالی(که اگه دقت کنید پشتش یه ربات هست) به اضافه ی آلفا و ضربدر 162 میشه، خط بعدش هم نوشته "..." که بیشتر شبیه کد مورس میاد، و میشه حرف "S"، و اگه بخوایم به جای اون مربع خالیه بزاریم عبارت میشه:
    "S + a x16 x13"
    که هنوز مشخص نیست چه معنی میده یا اصلا یعنی چی !!؟؟

میرسیم به فریم بعدی که عکس زیر نمایان میشه:

کد:
    این خط هم که کدهای اسکی هستند بعد از دیکد عبارت زیر رو تشکیل میدن:

Also... superdinoman's mom

کلا این چند خط با هم جملات زیر رو تشکیل میدن:

You found many.
    Find the rest.MiKaXs FTW
    Also... superdinoman's mom

شما نظری در این باره ندارید!؟
    البته اینم بگم چیزهای دیگه ای هم هستش(چیزهای مخفی!!) که تو مراحل خود بازی هست و سعی می کنم دربارشون صحبت کنم.
    تو پست بعدی هم به احتمال زیاد در مورد Super 8 اطلاعاتی در اختیارتون قرار میدم...

5. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

تا شاید یکم بحث ها تخصصی تر بشه.
    الان بحث ها در مورده خوشگلیه شخصیت اصلی بود دیگه؟
    بحث Easter Egg هایه بازی از کی تا حالا شده بحث هایه تخصصی که ما نمیدونستیم!! الان بحثه گیم پلی و محیط ها و ... تخصصی نیستن Easter Egg ها تخصصین؟
    ok آقایه متخصص ادامه بدین. ( به یک جا امیدوار بودم اونم P30World بود که اونم اینطوری شد. Ok از این به بعد میام 50 مورد نکته ی خوب بازی ها رو میگم 60 نفر تشکر کنن تعداد تشکر هام بره بالا! اصلا بحث کردن بی فایده ی... )

7. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فک نکنم ... به جای خالی ربطی داشته باشه... فکر کنم مال x13 هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این بازی اصن چیه؟ هدفش چیه؟ دشمنش کیه؟ خودش کیه؟ من فک میکردم halflife سه هستش، مثل هال لایف اولش شلنگ تو کلشه، کلاً سردر نیوردم، هی سوراخ درست میکنه وقتی ازتوش رد میشی دوباره برمیگردم جایی که بودم، ،باگ به این بزرگی!(جالبه آپدیت 1و2 هم ریختم!)
    اومدم از شما راهنمایی بگیرم، halflife3 کی میاد؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این بازی اصن چیه؟ هدفش چیه؟ دشمنش کیه؟ خودش کیه؟ من فک میکردم halflife سه هستش، مثل هال لایف اولش شلنگ تو کلشه، کلاً سردر نیوردم، هی سوراخ درست میکنه وقتی ازتوش رد میشی دوباره برمیگردم جایی که بودم، ،باگ به این بزرگی!(جالبه آپدیت 1و2 هم ریختم!)
    پیشنهاد میکنم شما با این حالتون کلا بیخیال بازی شید

11. 9 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

وای مردم از خنده.... ببخشید ... ولی خیلی خنده دار بود
    عزیزم.. اون که باگ نیست... اصل بازی همون سوراخ کردن های توی دیقاله

اساتید.. من اینجا موندم... چطوری برم روی اون پل روبرویی؟؟؟ ( مخازل گازوئیل)
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اساتید.. من اینجا موندم... چطوری برم روی اون پل روبرویی؟؟؟ ( مخازل گازوئیل)
    یه پرتال باید روی سطح شیب دار پشت سرتون درست کنین. یه پرتال هم ته آسانسور. یعنی از بالای اسانسور میپرین پایین و بعدش پرت میشین طرف مقابلتون.

به یک جا امیدوار بودم اونم P30World بود که اونم اینطوری شد. Ok از این به بعد میام 50 مورد نکته ی خوب بازی ها رو میگم 60 نفر تشکر کنن تعداد تشکر هام بره بالا! اصلا بحث کردن بی فایده ی...
    شایان! مگه کسی انکار کرد این لود کردن های بازی عیبشه؟ خوبه هم من تایید کردم و هم مراد. غیر این بود؟... این از این.

اومدی انگشت گذاشتی که محیطهای تکراری داریم و مثالهای هم برای برطرف شدنش زدی. من این یه مورد رو هم انکار نمیکنم اما اینکه این تکراری بودن باعث کسل شدن من بشه نه. اینطور احساسی نداشتم. رو اعصاب هم نبود. اونو عیب هم نمیدونم. مراد هم مطمئنا نظر من رو داره... اما صحبتم اینه که وجود این محیط های تکراری لازمه اتمسفر بازیه. (مشابه محیطهای تکراری رو میتونم FEAR مثال بزنم که همش با محیطهای بسته و اداری و تاسیسات شکل مواجه بودیم. اما اون بازی هم برای من به هیچ وجه کسل کننده نبود و عیبم تلقی نمیشد.) در ادامه اش هم میگی میتونستن هزار تا عمل رویه محیط انجام بدن. اما مطمئنم که وقتشو نکردن به محیط هایه بازی برسن. من موندم آخه چطوری با این اعتماد میایی میگی وقتشو نکردن؟! ایجاد محیط بازی به این شکل از دید سازنده ها, خواست اونا بود. هدف اونا بود. به این دلیل که محیط بازی اول هم به همین شکل بود.

یه جا صحبت کردی که بازی ارزش تکرار نداره و تو خاطره ها نمیمونه. ارزش تکرار نداشتنش که تاییدش میکنم. اما اینکه که میگی تو خاطره نمیمونه, نه. پذیرفتنی برای من یکی نیست. اگه ملاک به یاد موندن بازی تو خاطره از دید تو تکرار بازی باشه (خودت میگی من که نگفتم!) پس Syberia هم نباید بمونه تو خاطره. Lasting Appeal اش هم 6 بود یعنی کمتر از این بازی.

14. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

جوک تاریخ
    آقا حیفه این جمله رو یکی ترجمه کنه بفرستیم بره N4G حتما 3000 تا داغ میشه
    = ))

16. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •