تو اسفند ماه محمد
تاریخ دقیقشو هنوز نگفتند ولی تو ماه مارسه
تو اسفند ماه محمد
تاریخ دقیقشو هنوز نگفتند ولی تو ماه مارسه
خب تو این پست قبلیم که ویدئو جدید گذاشتم گفتم یه چند تا شات از دمو بگیرم و براتون بذارم.امیدوارم خوشتون بیاد:
لوگوی بازی
شان کان
همونیه که میگه fight و finishhim
مبارزه ی subzero و scorpion
یخ زدن scorpion
حضور کریتوس
پرت شدن طناب scorpion به سمت کریتوس
دفع طناب اسکورپین با زنجیرهای کریتوس
عکسای بیشتری براتون میذارم
فعلا![]()
امید جون میبینم که سابزروی کبیرت به ف.. میره تو کلیپ!!!کریتوس مثل کبوتر پر پرش می کنه از پشت!!! : دی
اسکورپیون خیلی مقتدر نشون داده میشه تو کلیپ...نشد ما یک مبارزه از اسکورپیون و سابزرو ببینیم که سابزرو فیتالیتی بزنه!
+
فوقش واسه pc نیومد میریم یک ps3 می گیریم دیگه...
Last edited by B.3.S.T; 13-12-2010 at 00:33.
درسته وحید جان
میخوام یه ایمیل به این سازنده هاش بزنم و هر چی از دهنم درمیاد بهشون بگم
من نمیدونم چه گیری دادن به این ساب زیرو
این کریتوس .... از پشت بهش خنجر زد
قول مردونه میدم حتما کریتوسو یه fatality حسابی کنم تا دیگه از این پررو بازیا در نیاره
Last edited by aha2012; 13-12-2010 at 14:09.
خب کریتوس یکی از کاراکترهای مورتال برای PS3 معرفی شد
حالا برای 360 چه شخصیتی میخواد معرفی بشه؟؟؟
به نظر من این کارا خیلی مسخرس.مورتال کامبت باید با همون کاراکترهای قبلیش(MK3) نشون بده چه بازی ایه
نه اینکه هی شخصیت بازیهای دیگه رو پرت کنه تو بازی
نه من که فکر نمی کنم بخوان مارکوس رو اضافه کنن چون اصلا گروه خونیش به این بازی ها نمیخوره اگه هم بیارنش فکر نکنم چیز جالبی از آب در بیاد....
حالا شخصیت کریتوس انحصاری کمپانی سونی هست و معلومه که نمیزاره حتی عکسشم بره روی کنسول رقیب...
به نظر منم حضور کریتوس میتونه جذاب باشه و هر شخصیتی نیست که بگیم وارد بازی شده واسه خودش خدایییه..D
به نظر منم خیلی جذابتر شده کریتوس رو اضافه کردن...
البته 100درصد به عنوان یکی از باسهای بازی قراره بیاد تو بازی و عمرآ از همون اول نیست..از دموی vga2010 هم کاملآ مشخصه..
ظاهرا قراره از COD هم یه کراکتر باشه . کلیف بی گفته بود Call Of Mortal Gears !
ملا خیلی حرکت مسخره ای بود . کریتوس معرفی شد گفتیم ما که پلی 3 رو نمیگیریم راحتیم حالا هم که همون بلا سر 360 هم اومد .
واقعا باید منتظر موند دید چی میشه
داستان خیلی لوس شد.....
دیدن هرکاری میکنن نمیتونن به اون mk اصلی برسن دست به دامن این جور مسخره بازیا شدن.....
در حالی که اگه با اون موفقیت ادامه میدادن شاید بازیای دیگه مجبور به تقلید از این بازی میشدن..............![]()
حالا شما ها چه گیری دادین به بازی صبر کنین منتشر بشه بازی کنین بعد این چیزارو بگین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)