تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 289

نام تاپيک: معرفی گوشی LG P500 Optimus One با سیستم عامل اندروید 2.2 و دوربین 3.2 مگاپیکسل

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .
    جاتون خالی! سیانوژن ۶.۵ رو ریختیم و داریم با گوشی صفا میکنیم . فقط ایرادش اینه که باطری رو میبلعه لامصب .
    باید پخ فرانسیسکوفرانکو رو بریزم روش . این صفحه ی مربوط به این پچ هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتها چون من مشکل ثبت نام تو سایتشون دارم و ۳ بارم ایمیل زدم بشون و رسیدگی نشده مجبورم همینجا بپرسم پس.
    توی پست اول ۳ تا فایل گذوشتن ، بعد ورژن جدیدش شده ۲ تا و باز تو ورژن جدیدترش ۱ فایل شده . همون یه فایل رو باید بریزم رو گوشی ؟ چجوری اونوقت ؟ فلش کنم ؟ کجا کپی کنم و ... .
    چون من تازه کارم عینهوو چی میترسم از سرو کله زدن با آندروید . ممنون میشم یه توضیح کامل بدین . اگر فرقی تو مراحل میکنه، همونطور که گفتم سیانوژن ۶.۵ رو ریختم. نسخه ی آندروید ۲.۳.۴ .

ممنون

داره خودمونی میشه hosseinriasati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

1 P500

سلام
    بله. این آخرین ورژن پچ franciscofranco هست. دقیقاً مثل رام، باید بریزینش توی مموری، بعد از توی منوی ریکاوری فلش کنین
    کد:
    کسی اگر این گوشی رو خواست در خدمتیم. تا حالا 8 تا ازش گرفتم برای دوستان.
    گوشی با مموری 2 گیگ روش: 255 تومن
    بدون مموری 250 تومن
    با مموری 8 گیگ کلاس 4: 271 تومن
    هزینه پست ویژه: 11 تومن. 1 روزه هم میرسه
    در خدمتیم

3. 3 کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام دوستان .
    جاتون خالی! سیانوژن ۶.۵ رو ریختیم و داریم با گوشی صفا میکنیم . فقط ایرادش اینه که باطری رو میبلعه لامصب .
    باید پخ فرانسیسکوفرانکو رو بریزم روش . این صفحه ی مربوط به این پچ هست :
    کد:
    منتها چون من مشکل ثبت نام تو سایتشون دارم و ۳ بارم ایمیل زدم بشون و رسیدگی نشده مجبورم همینجا بپرسم پس.
    توی پست اول ۳ تا فایل گذوشتن ، بعد ورژن جدیدش شده ۲ تا و باز تو ورژن جدیدترش ۱ فایل شده . همون یه فایل رو باید بریزم رو گوشی ؟ چجوری اونوقت ؟ فلش کنم ؟ کجا کپی کنم و ... .
    چون من تازه کارم عینهوو چی میترسم از سرو کله زدن با آندروید . ممنون میشم یه توضیح کامل بدین . اگر فرقی تو مراحل میکنه، همونطور که گفتم سیانوژن ۶.۵ رو ریختم. نسخه ی آندروید ۲.۳.۴ .

ممنون
    ببینید کلا برای این گوشی چند نفر توسعه دهنده فعال وجود داره مثلا
    رام سیانوژن توسط mik_os پورت شده و کرنلش توسط این شخص بهینه شده
    رام gingerbred توسط andy572 و کرنلش بهینه شده
    رام devoid توسط franciscofrancoساخته و کرنلش بهیته شده

خوب پس فهمیدیم که رام و کرنل دوتا چیز جدا هستن
    حالا شما میتونید مثلا کرنل فرانکو رو روی رام سیانوژن بریزید ولی با این کار تمام بهینه سازی هایی که mik_os انجام داده از بین میره و کرنل مربوط به فرانکو استفاده میشه
    کرنل فرانکو بیشتر در زمینه بهبود وضعیت باطری کار شده همچنین بعضی از سرویس ها مانند سینک SQL و کتابخانه ها خاموش شده

بهترین راه اینه که شما خودتون بشینید تک تک هر کرنل رو روی هر رام به صورت جدا نصب کنید تا به یک ترکیب خیلی خوب و پایدار از نظر رام و کرنل برسید

در مورد کالیبره کردن باطری هم شما یکبار گوشی رو صد در صد شارژ کنید و برید توی ریکاوری و wipe battery رو بزنید و بزارید که باطری کاملا 0 شود و گوشی خاموش بشه بعد از اون دیگه باطری شما کالیبره شده
    پیشنهاد میکنم widget مربوط به وضعیت باطری یعنی Battery Left رو نصب کنید

5. 2 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الآن فرانسیسکو رو اول کپی کردم تو مموری . بعد گوشی رو خاموش کردم و از منو ریکاوری اومدم بالا . flash from sd card و فایلش رو انتخاب کردم . ولی این ارور رو داد :

e: wrong digest
    ....system/etc/init.d/00tweak
    e: verification failed
    installation aborted.n

چی میگه الآن ؟!

.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

الآن فرانسیسکو رو اول کپی کردم تو مموری . بعد گوشی رو خاموش کردم و از منو ریکاوری اومدم بالا . flash from sd card و فایلش رو انتخاب کردم . ولی این ارور رو داد :

e: wrong digest
    ....system/etc/init.d/00tweak
    e: verification failed
    installation aborted.n

چی میگه الآن ؟!

.
    toggle signature verify غیر فعال کنید از تو ریکاوری

8. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی اردلان عزیز و حسین جان از کمکتون. الآن پچ فرانسیسکو رو ریختم و گذوشتم که کامل شارژ شه که وایپ و کالیبره کنم باطری رو . فردا خبر میدم که چقدر تاثیر داشته .

حالا راستی ... همونجور که میدونید اینترنت بدون ۷pn مثل زنبور مُرده میمونه اصلا (ببین تا چه حد دیگه).
    چجوری باید ۷pn روی این گوشی نصب کنم . اگر مهم هست بگم که من از gprs ایرانسل استفاده میکنم.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    من دیشب پچ فرانسیسکو رو نصب کردم و با حدود یه روز کار باید بگم تاثیر خیلی کمی داشت روی مصرف باطری .
    ضمنا باطری رو هم کالیبره کردم اما نسبت به چیزی که اردلان جان گفتن تفاوت داشت :
    در مورد کالیبره کردن باطری هم شما یکبار گوشی رو صد در صد شارژ کنید و برید توی ریکاوری و wipe battery رو بزنید و بزارید که باطری کاملا 0 شود و گوشی خاموش بشه بعد از اون دیگه باطری شما کالیبره شده
    من باطری رو ۱۰۰ درصد شارژ کردم . بعد از تو ریکاوری رفتم Wipe Battery Stats رو زدم . اما نه شارژ 0 شد و نه گوشی خاموش. تازه بعدنکه این کارا رو کردم پیغام Complete هم داد . حالا چی شد ؟

.
    Last edited by OSEN; 23-05-2011 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام .
    من دیشب پچ فرانسیسکو رو نصب کردم و با حدود یه روز کار باید بگم تاثیر خیلی کمی داشت روی مصرف باطری .
    ضمنا باطری رو هم کالیبره کردم اما نسبت به چیزی که اردلان جان گفتن تفاوت داشت :
    من باطری رو ۱۰۰ درصد شارژ کردم . بعد از تو ریکاوری رفتم Wipe Battery Stats رو زدم . اما نه شارژ 0 شد و نه گوشی خاموش. تازه بعدنکه این کارا رو کردم پیغام Complete هم داد . حالا چی شد ؟

.
    ببينيد شما wipe battery رو كه ميزنيد بايد با گوشي كار كنيد تا باطري 0 بشه و گوشي خاموش بشه
    كه در اصل يكبار تمام سل هاي باطري از 0 تا 100 خوانده بشه.

12. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه.
    بچه هایی که سیانوژن و کیبورد slideit استفاده می کنند امتحان کنند ببینن با گچ پژ مشکلی نیست. و اینکه حرف "ی وسط" جدا نوشته میشه یا سرهم. مثلا واژه "سیاوش" درست مینویسه ؟ ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    امروز بازیای Angry bird و GuerillaBob رو ریختم . عین هلو اجرا کرد . فوق العادس .

ببينيد شما wipe battery رو كه ميزنيد بايد با گوشي كار كنيد تا باطري 0 بشه و گوشي خاموش بشه . كه در اصل يكبار تمام سل هاي باطري از 0 تا 100 خوانده بشه.
    آهاااا، اینجوری .... من فکر کردم خودش اینکار رو میکنه . ایشالا جمعه پس . ممنونتم

بچه هایی که سیانوژن و کیبورد slideit استفاده می کنند امتحان کنند ببینن با گچ پژ مشکلی نیست. و اینکه حرف "ی وسط" جدا نوشته میشه یا سرهم. مثلا واژه "سیاوش" درست مینویسه ؟
    کیبورد SlideIt توی رام سیانوژن ۶.۵، حرف " ژ " رو نداره اصلا . گ ، چ ، پ رو داره و بدون مشکل هست .
    حرف " ی " رو هم کلا مشکل داره و مثلا سیاوش رو به این صورت مینویسه " س‌ی‌اوش ".
    من خودم برای تایپ درست کلمه ای که توش ی داره از سوایپ استفاده میکنم . البته سوایپ فارسی یه نمه ناقص هست و کار باش سخته . سوایپ انگلیسی که فوق العادس . من اولین بار کفم برید .
    از برادر حسین هم راجع به حرف ی پرسیدم که گفتن اسلایدایت تو این رام مشکل داره با این حرف و کیبورد Smart Keyboard Pro رو پیشنهاد کردن .

.

15. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •