من دیشب آخراشو رسیدم ببینم امروز هم که نمی تونم.فکر کنم قسمت جدید رو سه شنبه می ده.
کامل دیده بودم تا اینکه سه هفته پیش برنامه هاش پخش نشد بعد قاطی پاتی پخش شد وو.......دیگه همین
من دیشب آخراشو رسیدم ببینم امروز هم که نمی تونم.فکر کنم قسمت جدید رو سه شنبه می ده.
کامل دیده بودم تا اینکه سه هفته پیش برنامه هاش پخش نشد بعد قاطی پاتی پخش شد وو.......دیگه همین
چرا وقتی بازپرس تیر می زد آن مرده تفنگش را برمی داشت ؟ یا چرا بازپرس مستقیما خودش را هدف قرار نمی داد تا تیرهاش حروم نشه ؟
و یک سوال دیگه این که نمیشد آن نارنجک را از اتاق به بیرون پرت کرد ؟
دیشب مثلا قسمت آخر بود؟؟
واقعا
اخرش پر از ابهام بود که
زن دکتر که اومد از جسد جدید لای دیوار حرف میزد
یه سوال خیلی بزرگ درباره قسمت آخر به ذهن من رسیده اگه کسی از دوستان بتونه جواب بده ممنون میشم.
این قدرت علی آبادی اصل چطوری فهمید تیمور کجا قرار گذاشته واسه فرار؟؟؟؟
من که قسمت اخر را ندیدم
اون جسد لای دیوار اخرش مال کی بود؟کی کشته بودش؟
کار غلام بود
جسد مربوط به یکی از هم بندهاش تو زندون بوده که اومده بود پیش غلام ولی چون غلام به خاطر خلافکاریش بهش گیر داد اونم خواست غلام را بکشه که کشته شد.غلامم چالش کرد لا دیوار
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
لابد تعقیبش کردند................
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
طرح داستانش خوب بود واقعا جالب بود ولی تو دیالوگ ها مشکل داشت
این سوال رو کسی جواب نداد
زن دکتر که اومد از جسد جدید لای دیوار حرف میزد .جریان این چی میشه
قدرت علي آبادي وقتي از اون زني كه پول همراهش بود (و قرار شد اختر بانو بياد پول ها رو از زنه بگيره ،) ازش پرسيد كه آدرس اختربانو كجاست . زن هم اقرار كرد كه خونش ته همين كوچه است . قدرت هم رفت ته كوچه و كشيك داد و در همون لحظه اختربانو با ماشين مي خواست بره پولا رو از اون زنه بگيره ، قدرت علي ابادي پريد تو خونشون . وقتي قدرت داشت مي رفت تو خونه يه لحظه صداي صحبت تلفني تيمور رو شنيد كه داشت قرار مي زاشت و همون جا قرار و تاريخ و ساعت رو فهميد
به نظرم باید فخیم زاده از نویسنده و کارگردان های خارجی هم مشورت بگیره در سریال های بعدیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)