من هم همین مشکلو دارم دیتا هم adreno دانلود کردم در ضمن مموری هم کلاس 4![]()
من هم همین مشکلو دارم دیتا هم adreno دانلود کردم در ضمن مموری هم کلاس 4![]()
با سلام
من galaxy s3 دارم و6 دی وی دی از jordan soft دارم شامل نرم افزار ها وگیمهای زیادیه
بازی nova 2را به این ترتیب نصب کردم فایل apk را داخل sd card ک÷ی واز طریق گوش نصب کردم بعد دیتا رو به این محل ک÷ی کردم وحالا بعد از دمو از بازی خارج میشه با این ارور
unfortunately nova 2 hd has stopped
ورژن اندروید"4.1.2
در مسیر sdcard-gameloft-games-gloft2hp
اینم عرض کنم که در ÷وشه دیتای بازی در دی وی دی سه تا فولدر بود بنامهای adreno chipset -mali chipset- powervr chipset
که منم بر اساس معرفی galaxy s3 i9300 در همین انجمن اونایی رو که تو mali chipset بود ک÷ی کردم چون توی تا÷یک galaxy s3 نوشته بود gpu:mali
با تشکر لطفا راهنمایی کنید
خواهشا اگه کسی نیست جواب بده الکی تا÷یک نزنین اگرهم قراره اینهمه صبر کنیم نسخه جدید بازی از راه میرسه عزیزم
اول از همه بعد از نصب apk بازی،از داخل ستینگ apps ،ورژن بازی رو اینجا بگید
اکانت جیمیل سینک شده دارید؟با چیلتر شکن تست کنید،قطعا نتیجه میگیرید
مشکل اینه که مدیر ها به بخش رسیدگی نمیکنن.
دوستان من دیکشنری لانگمن رو روی سیستم اندروید 4 واسه موبایل xperia سونی نصب کردم ولی وقتی رو تلفظ لغت کلیک میکنم ارور میده
چجوری میتونم این بخش رو فعال کنم؟که لغات رو هم واسم تلفظ درست بکنه...ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
در ضمن الان بهترین انتی ویروس واسه موبایل چیه؟ مرسی
دوستان من بازی shadow gun 1.3 نسخه بدون دیتا رو از بسته نرم افزاریه لرد نصب کردم گاهی اجرا نمیکنه گاهی که گوشی رو یکبار خاموش و روشن میکنم اجرا میکنه ولی بعد از اتمام مرحله اول از بازی میپره بیرون
گوشیمم اکسپریا آیون 4.0.4 هیچ آپدیتی هم نگرفتم. مشکل از کجاست؟
سلام من تازه با نام کاربری نوپو ثبت نام کردم میخواستم بپرسم من موبایلم xperia j است.من بازی های hd زیادی دانلود کردم مثل اسفالت 8 .real steel وmost wanted ولی پوشه ای که باید دیتا به اونجا منتقل بشه ساخته نمیشه. من اول رم 8 گیگ کلاس 4 روش انداختم که پوشه اندروید رو داشت ولی الان رم 32گیگ کلاس 6روش انداختم پوشه اندروید رو نمیساخت که دیتای بازی رو روش بندازم . البته رم 8 گیگ هم که پوشه اندروید رو داشت بازم بازی ها کار نمیکردند.البته اول من اندروید 4.1.2 بود که چون wifi از کار افتاده بود اونو به اندروید 4.0.4 تبدیل کردم . خواهش میکنم جوابمو بدید.
چرا هیچکس جواب نمیده
شما همه با مدرن کمبات 4 مشکل داریناین بازی یکی از بازیهایی بود که خیلی راحت بی هیچ مشکلی رو گوشی اجرا شد
برای اجرای بازی باید اکانت گوگل(جیمیل) ساین شده داشته باشین
Last edited by clau; 18-10-2013 at 01:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)