تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 23 اولاول ... 1117181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 229

نام تاپيک: یورو 2012 (UEFA Euro) | مرحله مقدماتی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم صعود زودهنگام ایتالیا رو تبریک میگم
    پراندلی تیم خیلی خوبی بسته...مثل دوران حضورش در فیورنتینا که به جوانان اعتماد داشت در تیم ملی هم از بازیکنان جوان استفاده میکنه.
    کم کم نسل جدید ایتالیا هم داره آماده میشه.یکی از ویژگی های خوب ایتالیا دفاع قدرتمند اونه که باعث شده در 9 بازی اخیر ایتالیا فقط 2 گل دریافت کنه.
    فکر کنم تیم بدون شکست این گروه باشه.
    به نظرم ایتالیا یکی از مدعیان قهرمانیه

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

المان از 10 بازی 30 امتیاز کسب کرد ... رکوردی خارق العاده ..!
    از بین صعود کنندگان مستقیم فقط پرتقال به نظرم کمی کم کاری کرد .. هر چند دانمارک رو توی خونش نمی شه شکست داد ... ولی مساوی که می تونست بگیره...
    فرانسه هم کم کم داشت می رفت پلی اف که نصری به دادشون رسید.
    مونته نگرو و استونی هم انصافا کسی فکرش رو نمی کرد به پلی اف برسند ... اگه به هم بخورند ( که فکر کنم قرعه کشی رو سید بندی می کنند مثل جام جانی که اینا به هم نخورند) خیلی جالب می شه ...
    سویس و صربستان هم در عین ناباوری حذف شدند ...
    من دوست دارم پرتقال و کرواسی و ترکیه حتما به یورو بیاند ... مونته نگرو و استونی هم یکیشون حتما صعود کنه!
    قرعه کشی پلی اف هم فردا پنچ شنبه ساعت 14:30 هست .
    بدترین تیم دوم حذف می شه و 8 تای باقی مانده با هم مسابقه میدهند درسته؟ خب بعضی گروها 5 تیمی و بعضی 6 تیمی هستند . جه جوری حساب می کنند که بدترین در حقش ظلم نشه ؟ فکر کنم درصد امتیاز میگیرند نه؟
    نه غلطه! اقا کسی نگفت در چه اشتباه عظیمی به سر می بردیم ها! می گم چرا هر چی حساب می کردیم جور در نمیامد!

4. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

المان از 10 بازی 30 امتیاز کسب کرد ... رکوردی خارق العاده ..!
    خارق العاده؟
    نه بابا از تيمي مثل آلمان يه همچين ركوردي طبيعي وكاملا عاديه.
    قهرماني مال تيم آلمانه. تيم هاي ديگه بي خودي دارن تلاش ميكنن.

6. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تا سال دیگه ممکنه تیمها خیلی فرق کنند ولی فکر میکنم بازم فینال اسپانیا-آلمان باشه و این بار امیدوارم آلمان ببره
    البته بازی های ایتالیا رو ندیدم، فرانسه خوب نیست، انگلیس هم با معذرت از طرفدارانش اصلا مال این حرفا نیست.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

تبریک میگم . آلمان داره همه رو میزنه کنار . اونم 3 تا 3 تا
    یا جام جهانی بخیر . همه رو 4تا میزد .
    امیدوارم امسال قهرمان اروپا بشه . چون واقعا " لیاقتش رو داره

9. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هرچی که فکرش رو میکنم و هرچی که بیشتر بازیها رو می بینم، بیشتر به این نتیجه می رسم که تقریبا محاله اسپانیا رو شکست داد.
    تو دروازه سه تا دروازبان داره که جز 6-7 تا دروازبان برتر دنیا هستن و کاسیاس هم که خیلی ها بهترین میدوننش، دروازبان ثابته
    تو خط دفاع فقط دفاع چپ از حد عالی میاد پایین و میشه تقریبا معمولی(البته آلبا هم داره خودش رو نشون میده). اون سه تای دیگه کنار هم(راموس، پیکه، پویول) رقیبی که حتی نزدیکشون باشه هم ندارن (شاید تا حدی انگلیس از نظر نفرات که اونم کلا تیم بشو نیست)
    تو هافبک که بهتره اصلا حرف نزنم. به بازیکنها که نگاه میکنم مخم سوت میکشه
    تو خط حمله شاید اون درخشش بقیه خطوط رو حداقل الان نشه دید(تورس هنوز آماده نیست و یورنته هم افت کرده) اما با توجه به ترکیبی که دل بوسکه میچینه و همیشه حداقل یه هافبک هجومی به خط حمله اضافه میشه، خیلی زهردارن. مثلا الان یا سیلوا یا ماتا یا هردو میرن به حمله اضافه میشن. مخصوصا الان که سیلوا دوباره شده همون سیلوای یورو 2008 (حتی بهتر از اون سیلوا) و ماتا هم که این فصل خیلی پیشرفت کرده، خیلی سخته ازشون گل نخوری
    در کل فکر میکنم فقط مصدومیت میتونه ترمز این تیم رو بکشه. شاید بشه با یه بازی دفاعی یا تخریبی ازشون گل نخورد اما نمیشه ازشون برتر بود
    البته همه اینها رو واسه تیمهای غیر از آلمان گفتم
    خوشبینم که اگر آلمان با تمام نفراتش، با تمام آمادگی و بدون اشتباه تاکتیکی بازی نیمه نهایی جام جهانی(بازی بیش از حد محتاطانه) جلوی اسپانیا بازی کنه و از موقعیت هاش به خوبی استفاده کنه به راحتی میتونه خط دفاع اسپانیا رو به زانو دربیاره
    Last edited by romantic; 13-10-2011 at 22:11.

11. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گروه E :

هلند صعود مستقیم
    سوئد صعود مستقیم ( به عنوان بهترین تیم رده ی دوم تمامی گروه ها )
    توضیح اینکه بهترین تیم رده ی دوم از لحاظ امتیازات /

13. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پيكه:
    رابطه بازيكنان رئال مادريد و بارسلونا در تيم ملي خوب است

مدافع مستحكم آبي ـ اناري‌ها ابراز داشت كه در تيم ملي اسپانيا هيچ اختلافي بين بازيكنان بارسلونا و رئال مادريد وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بعد از اين كه ژوزه مورينيو به عنوان سرمربي رئال مادريد انتخاب شد، بازي‌هاي اين تيم با بارسلونا بيش از پيش حساس شد و تنش‌هاي زيادي را در داخل و خارج زمين به دنبال داشت. همين مساله باعث شد تا بسياري اين نگراني را داشته باشند كه اختلاف دو تيم به تيم ملي هم سرايت كند و بازيكنان نتوانند در قالب يك تيم همدل و كامل در بازي‌ها حضور يابند، اما خود بازيكنان بارها اين مساله را اعلام كردند كه رقابت‌ دو تيم فقط به زمين بازي محدود مي‌شود.

جرارد پيكه مدافع مستحكم بارسلونا با وجود اختلاف ميان دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا گفت كه رابطه بازيكنان دو تيم در تيم ملي خوب است.

وي افزود: بارها گفته‌ام كه رابطه بازيكنان دو تيم در تيم ملي اسپانيا خوب است. تمام آنچه درباره اختلاف و تنش بازيكنان دو تيم گفته مي‌شود، اشتباه است. به خاطر مي‌آورم كه بازيكنان رئال مادريد به هنگام پيوستنم به اردوي تيم ملي كمك زيادي به من كردند و آن‌ها نقش بسزايي در هماهنگي‌ام با فضاي تيم داشتند و به خوبي از من استقبال كردند.

15. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Stat of the Day: Heading to Euro 2012 on a high

The Spanish victory over Scotland on Tuesday meant that the Spanish national side, dominated by FC Barcelona players, have now won 14 consecutive official matches. This feat equals the record until now jointly held by France [2002-04] and Holland [2008-10].

Image Credit: Reuters Pictures

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    October 13, 2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشبینم که اگر آلمان با تمام نفراتش، با تمام آمادگی و بدون اشتباه تاکتیکی بازی نیمه نهایی جام جهانی(بازی بیش از حد محتاطانه) جلوی اسپانیا بازی کنه و از موقعیت هاش به خوبی استفاده کنه به راحتی میتونه خط دفاع اسپانیا رو به زانو دربیاره
    فکر میکنم یکی از همین مهم ترین عوامل تغییر سیستم آلمان از 1-3-2-4 به 1-4-1-4 همین مقابله با اسپانیا باشه چون لو دیگه نمیخواد آلمان در صورت مواجه شدن با اسپانیا توپ و زمین رو در اختیار اسپانیا بزاره و خودش از تک موقعیتا استفاده بکنه و برعکس میخواد هر طور که شده حداقل توی بخشی از زمان میانه زمین رو در اختیار داشته باشه.
    البته همه این صحبتا در صورتیه که در نظر بگیریم این 2تا تیم توی مرحله حذفی یورو بهم برخورد کنن.

پی نوشت:کسی هست که بتونه سیستم و تاکتیکای پاراگونه توی جام جهانی جلوی اسپانیا رو توضیح بده؟
    لامصبا اصلا دفاع صرف نمیکردن جلوی اسپانیا ولی جوری پرس کرده بودن که تو طول نود دقیقه اسپانیا اصلا نتونست بازی همیشگیشو بکنه

18. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •