تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 145 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

شاید صدای خودش رو بنابر مشکلاتی دوباره دوبله کرده باشن . اما اگر دوبله هم کرده باشن با استفاده از صدای خودش بود

2. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیگه داوود رشیدی جهانبخش سلطانی نیست که به خاطر لهجه اصفهانیش مجبور بشن کاراش رو دوبله کنن!
    من تمامی قسمت های مختار رو میضبطم! راستش وقتی این موضوع مطرح شد، نشستم با دقت صحبت های به لب و لوچه داوود رشیدی نگاه کردم! ولی چیز غیر طبیعی ای ندیدم! البته نوع دندان های زیرین داوود رشیدی که بیش از حد به جلو متمایل شده بود، کمی آدم رو به شک مینداخت!
    ضمن اینکه در سریال امام علی (ع) که فکر کنم کاملا دوبله شده بود (بعضی از بازیگرا خودشون صدای خودشون رو دوبله کردند) صدای حکیم بن جبله (با بازی داوود رشیدی) رو خود داوود خان زحمت کشیده بودند و دوبله فرموده بودند!

4. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینا که همشون صدای خودشونو دوبله می کنن نه فقط داود رشیدی
    صداگذاری نداشته که سر صحنه!

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من در چند كتاب خونده بودم كه عمر سعد تا پيش از خلافت يزيد آدم خيلي بدي نبود. و حتي براي پذيرفتن اين كه سردار سپاه يزيد بشه. خيلي شك داشت و روزها فكر ميكرد. تا بلاخره براي رسيدن به حكومت ري موافقت ميكنه. و در كربلا هم جنگ رو به عقب ميندازه تا شمر با نامه ي ابن زياد مياد كه توش نوشته اگه به سرعت حسين ابن علي (ع) رو نكشي و اين محاصره رو طولاني كني شمر سردار سپاه ميشه. و براي تو راه جبراني نيست.بعد از اون عمر سعد تير اول رو به سمت اهل بيت پيامبر پرتاب ميكنه.
    اما در اين سريال مسئله كاملاً به طور متفاوتي بيان شده. در حدي كه من گيج شدم.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من در چند كتاب خونده بودم كه عمر سعد تا پيش از خلافت يزيد آدم خيلي بدي نبود. و حتي براي پذيرفتن اين كه سردار سپاه يزيد بشه. خيلي شك داشت و روزها فكر ميكرد. تا بلاخره براي رسيدن به حكومت ري موافقت ميكنه. و در كربلا هم جنگ رو به عقب ميندازه تا شمر با نامه ي ابن زياد مياد كه توش نوشته اگه به سرعت حسين ابن علي (ع) رو نكشي و اين محاصره رو طولاني كني شمر سردار سپاه ميشه. و براي تو راه جبراني نيست.بعد از اون عمر سعد تير اول رو به سمت اهل بيت پيامبر پرتاب ميكنه.
    اما در اين سريال مسئله كاملاً به طور متفاوتي بيان شده. در حدي كه من گيج شدم.
    عمرسعد اونطور که من شنیدم آدمی بوده که به اصطلاح امروزی محافظه کار بوده و از اول هم دلش با پولهای معاویه بوده تا حضرت علی (ع) و فرزندانش. ولی به قتل و رودررویی مستقیم با اهل بیت هم راضی نبوده و از عذاب اخروی این کار همواره میترسیده. ولی من هیچ کجا ندیدم که عمرسعد آدم واقعا مذهبی و معتقدی باشه.
    قبل از شروع جنگ در روز عاشورا هم در دیداری که عمرسعد با امام حسین(ع) داشته، حضرت اون رو از این جنگ بر حذر میکنن ولی عمرسعد برمیگرده و تلویحا میگه که میدونم که کشتن شما و اهل بیت پیامبر برام چه عذابی رو اون دنیا داره ولی چه کنم که پادشاهی ری منو کور کرده. اگه میتونی (خطاب به امام حسین(ع)) ملک ری رو برام تضمین کنی طوری که من بدون جنگ با شما به اون برسم من جنگ نمیکنم که حضرت به اون وعده ی دوری از عذاب جهنم و ظاهرا شفاعت پیامبر رو میدن که عمرسعد زیر بار نمیره و میگه اگه نمیتونی تو این دنیا حکومت ری رو برام تضمین کنی فایده نداره چون من از طریق کشتن شما و یارانتون به این مقصود میرسم و یزید حکومت ری رو برام تضمین کرده. بعد امام حسین (ع) بهش میگن که به خدا قسم تو بعد از اینکه با ما جنگیدی و دستت رو به خون ما آلوده کردی هم به این آرزو نمیرسی و یزید سر قولش نمیمونه.

8. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

عمرسعد اونطور که من شنیدم آدمی بوده که به اصطلاح امروزی محافظه کار بوده و از اول هم دلش با پولهای معاویه بوده تا حضرت علی (ع) و فرزندانش. ولی به قتل و رودررویی مستقیم با اهل بیت هم راضی نبوده و از عذاب اخروی این کار همواره میترسیده. ولی من هیچ کجا ندیدم که عمرسعد آدم واقعا مذهبی و معتقدی باشه.
    قبل از شروع جنگ در روز عاشورا هم در دیداری که عمرسعد با امام حسین(ع) داشته، حضرت اون رو از این جنگ بر حذر میکنن ولی عمرسعد برمیگرده و تلویحا میگه که میدونم که کشتن شما و اهل بیت پیامبر برام چه عذابی رو اون دنیا داره ولی چه کنم که پادشاهی ری منو کور کرده. اگه میتونی (خطاب به امام حسین(ع)) ملک ری رو برام تضمین کنی طوری که من بدون جنگ با شما به اون برسم من جنگ نمیکنم که حضرت به اون وعده ی دوری از عذاب جهنم و ظاهرا شفاعت پیامبر رو میدن که عمرسعد زیر بار نمیره و میگه اگه نمیتونی تو این دنیا حکومت ری رو برام تضمین کنی فایده نداره چون من از طریق کشتن شما و یارانتون به این مقصود میرسم و یزید حکومت ری رو برام تضمین کرده. بعد امام حسین (ع) بهش میگن که به خدا قسم تو بعد از اینکه با ما جنگیدی و دستت رو به خون ما آلوده کردی هم به این آرزو نمیرسی و یزید سر قولش نمیمونه.
    با اين سخنان موافقم ولي تو سريال عمر سعد رو دشمن بدون چون و چراي اهل بيت معرفي ميكنند كه از هيچ كاري ترسي نداره. و علناً خودش رو يكي از افراد با وفاي معاويه و دشمن اهل بيت ميدونه.
    من از اين جاش يكم تعجب كردم.

10. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

با اين سخنان موافقم ولي تو سريال عمر سعد رو دشمن بدون چون و چراي اهل بيت معرفي ميكنند كه از هيچ كاري ترسي نداره. و علناً خودش رو يكي از افراد با وفاي معاويه و دشمن اهل بيت ميدونه.
    من از اين جاش يكم تعجب كردم.
    خب شایدم واقعا عمرسعد همونطوری بوده که تو فیلم نشون دادن.
    وقتی تیتراژ پایانی سریال رو پخش میکردن، همون اول تیتراژ، گزیده ی منابع و کتب تاریخی ای رو که از روی اونا فیلم نامه رو نوشتن مینویسه. چیزی در حدود 20 الی 25 تا کتاب معتبر شیعی و سنی هستش. فکر نمیکنم این سریال تحریف تاریخی حتی در این حد داشته باشه. چون این سریال هم قطعا مثل سریالهای امام علی و ولایت عشق و یوسف پیامبر و ابراهیم خلیل الله و .... بعد از اکران تو ایران، حتما در کشورهای دیگه که جمعیت و حکومت سنی بیشتری دارن (مثل تاجیکستان و افغانستان و مصر و ...) پخش خواهد شد و اگه واقعا از این قبیل ایرادات داشته باشه، نمیتونن اونجا فروش کنن. بنابراین به نظرم برای فروش بیشتر هم که شده حتما عوامل تهیه کننده ی فیلم، به همه ی جوانب کار دقت میکنن مضافا بر اینکه علاوه بر کتابهای تاریخی که عرض کردم، در ساخت این قبیل سریالها و فیلمها، از کارشناسان و مورخان حوزوی به طور گسترده استفاده میشه. خصوصا تو این سریال که اونطور که من شنیدم حتی بعضی از مراجع تقلید هم نظراتی در مورد برخی صحنه های عاشورا داشتند که میرباقری اونها رو هم لحاظ کرده بود و مجبور شده بود بعضی از سکانسها رو حذف کنه و دوباره بگیره که یکی از دلایل طولانی شدن ساخت این سریال همین بوده.

خلاصه اینکه خیالت از بابت تحریف نشدن تاریخ و اشخاص راحت باشه.

موفق باشین.
    89/8/6

12. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

خب شایدم واقعا عمرسعد همونطوری بوده که تو فیلم نشون دادن.
    وقتی تیتراژ پایانی سریال رو پخش میکردن، همون اول تیتراژ، گزیده ی منابع و کتب تاریخی ای رو که از روی اونا فیلم نامه رو نوشتن مینویسه. چیزی در حدود 20 الی 25 تا کتاب معتبر شیعی و سنی هستش. فکر نمیکنم این سریال تحریف تاریخی حتی در این حد داشته باشه. چون این سریال هم قطعا مثل سریالهای امام علی و ولایت عشق و یوسف پیامبر و ابراهیم خلیل الله و .... بعد از اکران تو ایران، حتما در کشورهای دیگه که جمعیت و حکومت سنی بیشتری دارن (مثل تاجیکستان و افغانستان و مصر و ...) پخش خواهد شد و اگه واقعا از این قبیل ایرادات داشته باشه، نمیتونن اونجا فروش کنن. بنابراین به نظرم برای فروش بیشتر هم که شده حتما عوامل تهیه کننده ی فیلم، به همه ی جوانب کار دقت میکنن مضافا بر اینکه علاوه بر کتابهای تاریخی که عرض کردم، در ساخت این قبیل سریالها و فیلمها، از کارشناسان و مورخان حوزوی به طور گسترده استفاده میشه. خصوصا تو این سریال که اونطور که من شنیدم حتی بعضی از مراجع تقلید هم نظراتی در مورد برخی صحنه های عاشورا داشتند که میرباقری اونها رو هم لحاظ کرده بود و مجبور شده بود بعضی از سکانسها رو حذف کنه و دوباره بگیره که یکی از دلایل طولانی شدن ساخت این سریال همین بوده.

خلاصه اینکه خیالت از بابت تحریف نشدن تاریخ و اشخاص راحت باشه.

موفق باشین.
    89/8/6
    نمي خوام موضوع رو كشش بدم ولي دليل من از تعجب هم دقيقاً همينه. و اگر منابع سريال انقدر جامع نبود اصلاً راجبش فكرم نميكردم چون ميدونستم اشتباه گفته شده ( مثل سريالي كه در مورد دو پسر حضرت مسلم ساخته بودند كه كلاً از واقيت به دور بود. يا ....)

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در مورد حادثه عاشورا و وقایع پیرامونش ذهنیت های نادرست زیاد وجود داره
    که یه نمونش همین عمر سعد هست.
    به هر سریالی که 8 سال ساختش طول کشیده با این فهرست منابع باید خیلی معتبر باشه.
    چیزی هم که ما بیشتر خوندیم و شنیدیم این بوده که عمر سعد آدمه صالح و پرهیزگاری بوده و علت اینکه ابن زیاد اصرار داشته عمر سعد فرمانده سپاه کوفه باشه این بوده که چهره موجه و معتمدی بین مسلمین بوده و با رفتن عمر سعد به جنگ نوه پیامبر بقیه مردم هم این رودررویی براشون قابل قبول میشه بین انتخاب حق و باطل به اشتباه میفتن و راحتتر میشه بردشون به جنگ.
    منتها تو این سریال داریم چهره متفاوتی از این شخص می بینیم که باعث تعجب خیلی از ما شده و در ادامه سریال هم ممکنه باز هم ذهنیت هامون شکسته بشه.
    مخصوصا در مورد وقایع روز عاشورا هم که خرافات و مطالب نادرست زیاده که با توجه به به تصویر کشیده شدن روز عاشورا برای اولین بار در این سریال باید ببینیم شاهد چه صحنه هایی خوایهم بود و چه جوری ساختن.

15. این کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

در مورد حادثه عاشورا و وقایع پیرامونش ذهنیت های نادرست زیاد وجود داره
    که یه نمونش همین عمر سعد هست.
    به هر سریالی که 8 سال ساختش طول کشیده با این فهرست منابع باید خیلی معتبر باشه.
    چیزی هم که ما بیشتر خوندیم و شنیدیم این بوده که عمر سعد آدمه صالح و پرهیزگاری بوده و علت اینکه ابن زیاد اصرار داشته عمر سعد فرمانده سپاه کوفه باشه این بوده که چهره موجه و معتمدی بین مسلمین بوده و با رفتن عمر سعد به جنگ نوه پیامبر بقیه مردم هم این رودررویی براشون قابل قبول میشه بین انتخاب حق و باطل به اشتباه میفتن و راحتتر میشه بردشون به جنگ.
    منتها تو این سریال داریم چهره متفاوتی از این شخص می بینیم که باعث تعجب خیلی از ما شده و در ادامه سریال هم ممکنه باز هم ذهنیت هامون شکسته بشه.
    مخصوصا در مورد وقایع روز عاشورا هم که خرافات و مطالب نادرست زیاده که با توجه به به تصویر کشیده شدن روز عاشورا برای اولین بار در این سریال باید ببینیم شاهد چه صحنه هایی خوایهم بود و چه جوری ساختن.
    خب این چهره ی موجهی که میگی رو معاویه هم داشته. چرا که همه به اینکه ظواهر دین رو معاویه به نحو کامل رعایت میکنه ایمان داشتن. حالا دلیل نمیشه که معاویه واقعا خوب بوده و بعد یهو خراب شده که. عمرسعد هم مث معاویه. شاید از همون اول به طور منافقانه داشته در بین مسلمونا زندگی میکرده ولی در اصل در خدمت نقشه های معاویه بوده.

17. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •