اول یه دوربین خوب میخاد.
باید فوکوس رو دستی تنظیم کنی روی نقطه ای خاص روی آب بعد در همون قسمت سنگ بندازی عکس بگیری.
سرعت شاتر هم باید بالا باشه.
اول یه دوربین خوب میخاد.
باید فوکوس رو دستی تنظیم کنی روی نقطه ای خاص روی آب بعد در همون قسمت سنگ بندازی عکس بگیری.
سرعت شاتر هم باید بالا باشه.
با دوربین 550D میشه؟؟؟
60D چطور؟؟
رو حالت براست بزارم تا عکس یگیره بعد سنگ بندازم و بهترینو انتخاب کنم؟؟
آره با این دوربینها که راحت میشه.
حالت براستش نمیدونم چند فریم در ثانیه عکس میگیره. ولی خب اونم اگه بالا باشه که عالیه.
Climbing Mt Rainier
WoW
skiatos-Greeceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by ELSIN; 23-01-2011 at 20:18.
Canon 550D با سرعت 3.7 فریم در ثانیه عکس میگیره و 60D هم با 5.6 فکر کنم.
شما دوربینت چیه؟؟
تاحالا همچین عکس هایی گرفتی؟؟
اینام برف شادی زدن:
![]()
خب با 60D چون سریعتره میشه.
من که دوربین کامپکت H20 دارم. من حدود 60 تا از این عکسها گرفتم که یکیش خوب در آمد.
اینم لینکش:
http://s25.aks98.com/files/31698231718178199523.jpg
============================================
این عکس از فتوبلاگ aminus3 دیدم. خیلی کیفیت خوبی داره
اگزیف عکس اینه:
Nikon D60
1/25 second
F/3.5
ISO 1600
18 mm
http://nofoto.aminus3.com/image/2011-01-23.html?comment=1466813
از قطرات اب که میشه به راحتی عکس گرفت
و واسه این کار باید یه دوربین داشته باشین که زمانی که شاتر رو فشار می دین بلافاصله عکس بگیره و یا اگه با تاخیر می گیره خودتون تاخیر رو محاسبه کنید و تو زمان فشار شاتر اعمال کنید.
و واسه این کار باید سرعت شاتر رو بسیار کم کنید یعنی خیلی سریع شاتر بسته بشه مثل 1/250 یا بیشتر و از فلاش هم ترجیحا استفاده کنیدو البته فوکوس رو در حالت دستی قرار بدین و فاصله یی که قراره قطرات آب بالا بیاد رو محاسبه و فوکوس دستی انجام بدین. و خوب وجود یه سه پایه خیلی کمک می کنه
به همین راحتی(البته نه به این راحتی
)
این عکسی هیت که خودم انداختم
اولی با دوربین Canon EOS 7D که یه دوربین حرفه ای هست و دومی با SX210 که یه دوربین غیر حرفه ایی هست (اینارو می ذارم تا ببینید که ربطی زیادی به حرفه ایی بودن دوربین نداره )
من اینو با سرعت 250/1 و دیافراگم 8 و ایزو 100 و با فلاش گرفتم
اینو هم با 200/1 و اف 9 و ایزو 80 و با فلاش
اما اون عکسی که شما گذاشتید رو می گم که چه جوری می گیرن .
من عاشق اونجوری عکس گرفتن هستم و خوب از پدرم سوال کردم (ایشون استاد دانشگاه در رشته عکاسی هستن) و بهم گفت که این حور عکس ها رو با دوربین های می گیرن که توانایی انداختن چند صد فریم کادر در ثانیه رو داشته باشن (اگه در غیر این صورت هست دوستان بگن ولی اگه بود من تا حالا انداخته بودم)
موفق باشی
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
عزیز من دوبینم 8 فریم می گیره (EOS 7D ) با این سرعت ها از گلوله و ... نمیشه عکس گرفت
ولی از قطرات آّب اصلا نیاز به چند فریم بر ثانیه نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)