تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 103 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

من GT-B3210 Coby txt سامسونگ دارم... حالا بگذریم از دنگ و فنگی که کشیدیم تا با کامپیوتر بتونیم از این EDGE با این گوشی استفاده کنیم... یادش بخیر موتورالامون چقدر خوب و عالی بود....

حالا من یه مشکلی دارم... آنتن پره پره و نزدیک bts ـم تقریباً و منطقه ـم edge ـیه... وقتی وصل میشم بعد یه مدت نشونه edge تو موبایل میشه gprs... حالا ایناشو بگذریم یکمم سرعتش کم و زیادیش زیاده و نسبتاً کمه...

مشکل اصلی اینه که کانکشن بعضی وقتا خیلی دیسکانکتی میخوره بهش... مشکل چی میتونه باشه...؟
    Last edited by Cleeev; 28-09-2010 at 19:39.

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

من GT-B3210 Coby txt سامسونگ دارم... حالا بگذریم از دنگ و فنگی که کشیدیم تا با کامپیوتر بتونیم از این EDGE با این گوشی استفاده کنیم... یادش بخیر موتورالامون چقدر خوب و عالی بود....

حالا من یه مشکلی دارم... آنتن پره پره و نزدیک bts ـم تقریباً و منطقه ـم edge ـیه... وقتی وصل میشم بعد یه مدت نشونه edge تو موبایل میشه gprs... حالا ایناشو بگذریم یکمم سرعتش کم و زیادیش زیاده و نسبتاً کمه...

مشکل اصلی اینه که کانکشن بعضی وقتا خیلی دیسکانتی میخوره بهش... مشکل چی میتونه باشه...؟
    مشکل به احتمال زیاد، تعویض مکرر آنتن bts مورد استفاده موبایل شماست.
    در پست اول نرم افزاری معرفی شده که با استفاده از اون می تونید آنتنی که بهترین سرویس edge رو به شما میده رو انتخاب کنید تا گوشی رو آنتن دیگه ای سوئیچ نکنه.
    ولی متاسفانه این نرم افزار بر بستر سیمبین کار می کنه و رو گوشی شما سوار نمیشه.
    Last edited by faghat AMD; 28-09-2010 at 18:52.

4. این کاربر از faghat AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مشکل به احتمال زیاد، تعویض مکرر آنتن bts مورد استفاده موبایل شماست.
    در پست اول نرم افزاری معرفی شده که با استفاده از اون می تونید آنتنی که بهترین سرویس edge رو به شما میده رو انتخاب کنید تا گوشی رو آنتن دیگه ای سوئیچ نکنه.
    ولی متاسفانه این نرم افزار بر بستر سیمبین کار می کنه و رو گوشی شما سوار نمیشه.

این مشکل قطع شدن رو کشف کردم که اگه دانلود نکنم یعنی همین وبگردی معمولی که سرعت کمی مصرف میکنه رو انجام بدم تا چند ساعت قطعی ای پیش نمیاد ولی اگه دانلود کنم یعنی کل سرعتو در حال استفاده باشم (رو حول و حوش 20-24 میچرخه سرعتم) بعد حدود 10 دقیقه دانلود مداوم، نشونه EDGE تو موبایل میشه GPRS و کانکشن قطع میشه...

باید با ساپورت پارس مایکروتل بحرفم ببینم قضییه از طرف موبایله یا زیر سر ایرانشله...!

داره خودمونی میشه marahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این مشکل قطع شدن رو کشف کردم که اگه دانلود نکنم یعنی همین وبگردی معمولی که سرعت کمی مصرف میکنه رو انجام بدم تا چند ساعت قطعی ای پیش نمیاد ولی اگه دانلود کنم یعنی کل سرعتو در حال استفاده باشم (رو حول و حوش 20-24 میچرخه سرعتم) بعد حدود 10 دقیقه دانلود مداوم، نشونه EDGE تو موبایل میشه GPRS و کانکشن قطع میشه...

باید با ساپورت پارس مایکروتل بحرفم ببینم قضییه از طرف موبایله یا زیر سر ایرانشله...!
    من یکی دو بار با NOKIA 6120c از اینترنت همراه اول استفاده کردم و دقیقا همین مشکل شما رو داشتم. بعد از چند دقیقه اگر در حال دانلود بودم قطع می‌شد.

7. این کاربر از marahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

به گمونم اگه این دانلود رو تو زمان غیر اوج مصرف انچام بدین مشکلی پیش نیاد.
    یه راه دیگه هم که به نظرم می رسه اینه که سرعت دانلود رو از تو نرم افزار دانلودر کمی کاهش بدیم تا به پیک نرسه که قطع بشه.
    لطفا امتحان می کنید نتیجه شو اعلام کنید؟

9. این کاربر از faghat AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

9

Oh My f*in' God !

نه به دیروز و پریروز و پریشب و پس پریشب که تا دانلود میکردم (اونم با سرعت نهایتش 15 کیلو) بعد نهایتاً 10 دقیقه قطع میشد و قاط میزد ،،، نه به دیشب و الان که 7 ساعته مداوم وصله و با سرعت ثابت 26-27 کیلو دانلود میکنه...!!!

اینم یه عسک :

اینم مقدار دانلود شده طی ساعات شب گذشته :

پینگ :

محتوای مخفی: ping 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by Cleeev; 29-09-2010 at 10:34.

11. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

دوستان من از صبانت اکانت داشتم الان باید برم شهرستان برای دانشگاه میخوام ببینم ارزش داره که بجای وصل کردن تلفن و گرفتم اکانت از شرکت منم ازین سرویس استفاده کنم ؟

گوشی من Nokia C5 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این گوشی بدیش اینکه کلاسش 10 هست نه 12 یا بالاتر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:47.

15. این کاربر از regularuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان منم یکی گرفتم برای خانواده یه ایرانسل هم انداختم روش حله

چند سوال:

1. این کد دیدن شارژ با قی مانده رو وقتی میزنم توش خبری نمیشه! باید بزارم تو گوشی تا نشون بده؟! سخته که اینطوری

2. شارژ بخوام بکنم سیم کارت رو چی؟ باید رو گوشی بندازم یا از همون توش هم کدها رو شماره گیری کنم میشه؟

3. اینترنتش نهایت 12 میگیره برام! چه طوره؟ احساس میکنم کمه چون اکثرا رو 5-6 میچرخه

89 شد گمونم با یک سال گارانتی علا الدین یا همچین چیزی

برادر رگولار یوزر
    گوشیه هم مارکش رو بگی ممنون میشم
    گرونه ولی باز 70
    ارزونتر چیزی نیست؟
    اون سامسونگی که دوستمون گفتن 35 هست هم دیدی؟ به کارمون نمیاد؟!
    Last edited by DaRiOuShJh; 30-09-2010 at 02:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •