دوست من برای فیلم دیدن (مثل اون دوستمون که عکس صفحه pc رو آورده بود رو tv)بهتره با کابل وصل بشم یا با مودم وایرلس دار..در ضمن مودم
TP-LINK Modem TD-W8960N رو تایید میکنید ؟
دوست من برای فیلم دیدن (مثل اون دوستمون که عکس صفحه pc رو آورده بود رو tv)بهتره با کابل وصل بشم یا با مودم وایرلس دار..در ضمن مودم
TP-LINK Modem TD-W8960N رو تایید میکنید ؟
دوستان جهت اینکه بدونید در TV تون چه پنلی باچه مارکی بکار رفته از طریق منوی مخفی قابل تشخیصه .
سرویس منو
این شماره پنل TV هست .
اگر شماره ای با حرف T شروع بشه پنل MVA از شرکت AUO, panel هست .
اگر شماره ای با پیشوند حروف LTY باشه پنل PVA مشترک از شرکت PVA panel from Sony-Samsung
و اگر شماره ای با پیشوند حروف LK باشه پنل ASV از شرکت Sharp میباشد.
در 46NX700 این شماره مشاهده شد LK460D3LA8T
اینجا رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by baghbanzadeh; 28-10-2010 at 14:19.
دوست عزیز بهترین روش برای دیدن صفحه دسکتاپ PC ودیدن فایلها وپوشه ها وکلآ کار با PC اتصال از طریق کابل HDMI هست اگر لپ تاپ یا PC تون خروجی HDMI داره این بهترین روشه ولی از طریق شبکه فقط میتونید فایلهای تصویری و صوتی و عکسها تون رو به اشتراک بذارین .
مودمتون ظاهرآ سری N رو ساپورت میکنه ولی بهتره از سایت سازنده اطلاعات بگیرید .
برای من منو فارسی نداره و همه زبان های اروپا رو داره
فکر کنم سفارش اروپا باشه
و حالا مشکل اصلی
با usb برای آپ دیت این اررور رو میده
فلش دیسک رو با fat و همچنین fat32 تست کردم
فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00020201 بعد از آن زیپ کردن در روت قرار دادم
با آپدیت اروپا و همچنین آسیا هم همین ارور رو داد
از کجا میتونم بفهمم ساخت کجاست ؟
راستی برای دریافت دیجیتال هم موفق نشدم !
داره کم کم میره رو اعصابم![]()
سلام دوست عزیز
برنامه ای که گفتید را نصب کردم. ورژن 1.05.1 ولی هر کار میکنم تی وی را نمی شناسد. راهنمای استفاده از این نرم افزار هست که بتوانم استفاده کنم؟
ممنون
دوست گرامی روش آپدیت تو همین تاپیک هست پست 153 رو بخونید .
اگر باز هم همین ارور رو داشتید بهتره از یک فلش دیگه استفاده کنید
و حتمآ باید ورژن اروپا رو دانلود کنید .
پشت تی وی نوشته ساخت کجاست .
برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کنید بهتره پستها رو از اول بخونید![]()
سلام دوست عزیز بعد از نصب نرم افزار رو اجرا کنید . بعد روی فایل مورد نظر مثلا فیلم راست کلیک کنید و SEND to TV و بعد NX700 رو انتخاب کنید. پیشنهاد میکنم پستها رو از اول بخونید.
ممنون
روش پست 153 رو عینا ً اجرا کردم همون ارور رو داد !
ورژن اروپا رو دانلود کردم
پشت tv هم خیلی گشتمننوشته ساخت کجاس
برای دریافت شبکه های دیجیتال باید تیونر دیجیتال رو فعال کردم اما بعد از جستجو هیچی پیدا نمیکنه
میگم نکنه چون برا اروپاس چیزی پیدا نمیکنه
از یه فلش دیگه استفاده کنید شاید فرجی بشه.
معمولا سفارش اروپا ساخت کشور اسلواکی هستش.
تی وی تون رو ریست فکتوری کنید احتمالآ درست میشه بعد کشور رو فرانسه انتخاب کنید البته باید ببینید کدام کشور سیستم دیجیتال زمینیش با ایران یکیه امتحان کنید.
Last edited by baghbanzadeh; 28-10-2010 at 17:19.
سلام دوست عزیز
ممنون که حوصله به خرج می دهید و جواب سوالات ما را میدهید.
راستش من گوشیم را توسط مودم وایرلس به تلویزیون وصل کرده ام. طبق راهنمائی جنابعالی هم نرم افزار را نصب کرده ام ولی هیچ ارتباطی بین نرم افزار و تی وی از طریق لپ تاپ برقرار نیست. وقتی هم که روی یک فیلم راست کلیک می کنم گزینه send to دیده نمی شود . توی یک مقاله خواندم که از طریق ویندوز مدیا پلیر نسخه 11 به بالا هم می شود به تی وی وصل شد که من با وجود داشتن نسخه 11 به بالا نتوانستم. کلا فکر میکنم کامپیوتر با تی وی از طریق روتر نمی تواند ارتباط برقرار کند.
به هر حال ممنون از همکاری شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)