برای چهارمین شب پیاپی سرعت شبانه خراب بود. مثل اینکه نمیخوان درست کنن
برای چهارمین شب پیاپی سرعت شبانه خراب بود. مثل اینکه نمیخوان درست کنن
من كه اكانتم تموم شد . گذاشتمش كنار . خدارو شكر ...
الان دیگه صبا قابل مقایسه با شاتل نیست خیلی وضعش بده.![]()
بستگی داره به منطقه تون.ببین کسی تو منتطقتون مشکلی چیزی داره یانه.اگه بود برو سراغ یه isp دیگه.جای من که حالی به حولیه و سرعتش خوف میباشه
همش یک پخ هست 1 مگ و غیره ندارد تگیر که مثل ما به غلط کرذن میافتی
سلام به همه صبانتی ها عزیز
دوستان من سرعت شبانم خیاــــــــــــــــــــی خیلــــــــــــــــــــــ ـــــی افتضاحه![]()
من دیشب 70 مگ گذاشتم دانلود از ساعت 3 تا 5 فقط 4 مگ تونست دانلود کنهیعنی سرعتش خیلی پایینه که من اصلا منصرف شدم یعنی حتی سرعتش از دای لاپ هم پایین تره من با دای لاپ حداقل 3 تا 8 صبح 50 یا 60 مگ دانلود داشتم
ولی روزانه سرعتم خوبه 70 مگ رو کمتر از 20 دقیقه دانلود میکنم
از جای که سرویس هم گرفتم اشناست باهاش حرف زدم میگه چون همه اون موقعه شب دانلود میکنن سرعت میاد پایین![]()
ولی من نمیتونم قبول کنم که هر شب همیشه از ساعت 3 نصفه شب یهو همه میان برای دانلود
بعد میگفت تمام سرویس های دیگه هم اینجوری هستن شبانه هاشون
حالا برای شما هم همین طوری هست یا سرویس های دیگه شبانه هاشون به چه شکلی هست؟
در ضمن من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو هم دارم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید![]()
ظاهرا چند تا منطقه تهران پهنای باند اضافه کردن ولی مناطق دیگه به شدت بد شدن.حدس میزنم از مناطق دیگه پهنای باند رو گرفتن دادن به چند منطقه دیگه
1-دانلود شبانه من به نزدیک نصف رسیده
2-روزانه هم قطعی های چند ثانیه ای وجود داره
3-پینگ هم بعضی مواقع از 500 میگذره
فقط شبها حدود همین ساعتهای 20 تا 2 یکم وضع پینگ بهتر میشه.معلوم نیست بقیه ساعتها چرا انقدر خرابه
بابا شما که بیشتر از همه جای دنیا پول می گیرد! چرا کیفیت رو بالا نمی برید؟ کاری داره پینگ رو ببرید زیر 100 ؟
من مال محدوده ی حکمت شعارم.
ولی هنوز وصل نکردن.امیدوارم افتضاح نباشه....
اين چه پينگيهههههههههههههههههههه ههه!!!!!!!!!!!يه مشت ادم !@#$ كه فقط پول جلو چشاشونو گرفته و هيچي هم نمي فهمن نيست رفتن نشستن اونجا. از 4 تا پينگي كه ميگيرم 3 تاش time out ه .. اخه اين يهني چي!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)